ovo je sramota nema sta,ovim je se posralo na cast veleza koja se gradila godinamaRodeni je napisao/la:Blize je ici u Gabelu na utakmicu nego u Tuzlu u Gabeli imamo vazda vecu sansu za pozitivnim rezultatom nego u Tuzli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ovo je sramota nema sta,ovim je se posralo na cast veleza koja se gradila godinamaRodeni je napisao/la:Blize je ici u Gabelu na utakmicu nego u Tuzlu u Gabeli imamo vazda vecu sansu za pozitivnim rezultatom nego u Tuzli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj ne serite vise! Sta su vam sada svi krivi! Krad Tuzla se digao dva kola prije kraja i hoce nesto! Dajte ljudi, budite realni. Uostalom, imali ste utakmicu u Lukavici, niste na gol opaliti. Jbg, sta da vam kazem?, Trebalo se ranije misliti, kako spasavati svoje dupe, a ne u zadnjem kolu! Zao mi je, jbg, mislim da je Gosk zasluzio da ispadne, ali taj Gosk je evo pobijedio Sarajeva na Kosevu, tim koji igra u Evropi, a nije zasluzio da igra, bar po meni. Olimpic je mnogo vise zasluzio, kao i Borac pobjedu na Kosevu, to je nogomet! JbgFRANK RIBERY je napisao/la:Jel vam bar plaćeno ljetovanje u Neumu? Bilo bi fer!
Ne seri.mirza_rd je napisao/la:nista ja za Slobodu nisam reko. nego nemogu da vjerujem da je GOŠK pošteno vas dobio. Željo je sramota liga ove velika sramota njihovi navijači govore nešto nama za naš klub da će pustiti Slobodi a to se nedesi. oni pustiše nekom tam leotaru.
Praticemo vas i u federalnoj ligi i zelimo vam da nam se cim prije vratite. Pozdrav za Tuzlu iz Zenice ....VolimTz je napisao/la:Svaka vam dala.
bosnas_ je napisao/la:sramota za Velez,prodali su ofirno utakmicu,ali sta se moze,nije im to prvi put... mislim taj klub je ionako spao na niske grane da gore ne moze,oni su sad fol nesto sveti Ibrakovicu.. Gosk je sigurno ponudio veliku svotu novca i bagra iz Veleza je to objerucke prihvatila,ali ne zaboravljaju da ce i oni dozivjeti sudbinu Slobodek(koja ce usput receno nadzivjeti Velez u svakom smislu jer imaju podrsku grada Tuzle,dok Velez nikad nece imati podrsku podjeljenog Mostara) i sve ce to doci na svoje,za 1-2 bice obrnute uloge! aferim Mostarci!
utakmica je prodata smio bi se kladit u bilo sta,pa poznati scenariji vodi se jedan nula pa preokret,fuj koji ciganluk,VolimTz je napisao/la:Svaka vam dala.
ALO STRUCNJAK STA CEMO SAD ?MoR je napisao/la:To je to, to su ti stručnjaci - on je ČUO, da je predsjednika GOŠKA (mislim ko uopšte zna kako izgleda taj) neko VIDIO, NEGDJE u Starom gradubrato brato je napisao/la:raja veleza na kladionici nema , a cuo sam da se vidio predsjednik GOSK-a u starom gradu negdje .. :S
mada volio bi da pobjedimo al na jednu ruku i ne bih .. radi slobode nas je sloboda zajebala titule protvi zvijezde u bivsoj jugi et.![]()
Pustite gluposti, Velež ide na pobjedu danas ...
i vi ste nas za tituli u bivsoj jugi prodali pa ?Batistuta je napisao/la:Ovo će se Veležu vratiti, a dobro znate kako je igrati u drugoj ligi, i sami trpite nepravde, a sada ste prodali klubu koji ima navijača ko jedan neboder u Tuzli ljudi, neka vas je sram i molite Boga da vas ista sudbina ne zadesi.
vjeruj lčakse bi mi bilo da smo dobili slobodu utuzli bil bi sve ok,al na ovakav nacin,neznam al ovo ce jos vise otjerat navijace s tribina,bas sam razocaran ko nikad dosadNeToBoLa je napisao/la:Alo papci, nama je mnogo veća stvar oteta '87 godine. Ko je nas gurao kad smo izletili u drugu ligu ? Isto kao i sad Slobodu, svi su nas ispratili u federalnu. Možda na kraju i treba ovom mjerom vratiti. Pustili smo ih u Tuzli da dobiju. Eto i Željo vam je kriv. Meni je krivo što je do ovoga moralo doći, što će nam ovo. Trebali smo dobiti u Tuzli ako smo već imali namjeru deportovati Slobodu u rang niže a ne ovako ovim levatima (pro)davati bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.