RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

konjicanin01
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la konjicanin01 » 23 maj 2012, 19:01

Rodeni je napisao/la:Blize je ici u Gabelu na utakmicu nego u Tuzlu u Gabeli imamo vazda vecu sansu za pozitivnim rezultatom nego u Tuzli 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
ovo je sramota nema sta,ovim je se posralo na cast veleza koja se gradila godinama :evil:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 maj 2012, 19:03

sramota za Velez,prodali su ofirno utakmicu,ali sta se moze,nije im to prvi put... mislim taj klub je ionako spao na niske grane da gore ne moze,oni su sad fol nesto sveti Ibrakovicu.. Gosk je sigurno ponudio veliku svotu novca i bagra iz Veleza je to objerucke prihvatila,ali ne zaboravljaju da ce i oni dozivjeti sudbinu Slobodek(koja ce usput receno nadzivjeti Velez u svakom smislu jer imaju podrsku grada Tuzle,dok Velez nikad nece imati podrsku podjeljenog Mostara) i sve ce to doci na svoje,za 1-2 bice obrnute uloge! aferim Mostarci!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 maj 2012, 19:03

FRANK RIBERY je napisao/la:Jel vam bar plaćeno ljetovanje u Neumu? Bilo bi fer!
Daj ne serite vise! Sta su vam sada svi krivi! Krad Tuzla se digao dva kola prije kraja i hoce nesto! Dajte ljudi, budite realni. Uostalom, imali ste utakmicu u Lukavici, niste na gol opaliti. Jbg, sta da vam kazem?, Trebalo se ranije misliti, kako spasavati svoje dupe, a ne u zadnjem kolu! Zao mi je, jbg, mislim da je Gosk zasluzio da ispadne, ali taj Gosk je evo pobijedio Sarajeva na Kosevu, tim koji igra u Evropi, a nije zasluzio da igra, bar po meni. Olimpic je mnogo vise zasluzio, kao i Borac pobjedu na Kosevu, to je nogomet! Jbg
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 maj 2012, 19:03

mirza_rd je napisao/la:nista ja za Slobodu nisam reko. nego nemogu da vjerujem da je GOŠK pošteno vas dobio. Željo je sramota liga ove velika sramota njihovi navijači govore nešto nama za naš klub da će pustiti Slobodi a to se nedesi. oni pustiše nekom tam leotaru.
Ne seri.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 maj 2012, 19:04

Svaka vam dala. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 19:07

VolimTz je napisao/la:Svaka vam dala. ;)
Praticemo vas i u federalnoj ligi i zelimo vam da nam se cim prije vratite. Pozdrav za Tuzlu iz Zenice ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 19:07

bosnas_ je napisao/la:sramota za Velez,prodali su ofirno utakmicu,ali sta se moze,nije im to prvi put... mislim taj klub je ionako spao na niske grane da gore ne moze,oni su sad fol nesto sveti Ibrakovicu.. Gosk je sigurno ponudio veliku svotu novca i bagra iz Veleza je to objerucke prihvatila,ali ne zaboravljaju da ce i oni dozivjeti sudbinu Slobodek(koja ce usput receno nadzivjeti Velez u svakom smislu jer imaju podrsku grada Tuzle,dok Velez nikad nece imati podrsku podjeljenog Mostara) i sve ce to doci na svoje,za 1-2 bice obrnute uloge! aferim Mostarci!

znaš kako kaže Abdulah Sidran ˝meni više ništa ni lijepo ni ružno ne može da se desi ˝..

Ako je ijedan klub u BiH preživio padove i letove onda je to Velež ...tako da ti priča ne stoji ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 23 maj 2012, 19:08

VolimTz je napisao/la:Svaka vam dala. ;)
utakmica je prodata smio bi se kladit u bilo sta,pa poznati scenariji vodi se jedan nula pa preokret,fuj koji ciganluk,

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 19:08

Alo papci, nama je mnogo veća stvar oteta '87 godine. Ko je nas gurao kad smo izletili u drugu ligu ? Isto kao i sad Slobodu, svi su nas ispratili u federalnu. Možda na kraju i treba ovom mjerom vratiti. Pustili smo ih u Tuzli da dobiju. Eto i Željo vam je kriv. Meni je krivo što je do ovoga moralo doći, što će nam ovo. Trebali smo dobiti u Tuzli ako smo već imali namjeru deportovati Slobodu u rang niže a ne ovako ovim levatima (pro)davati bodove.
Who dares, wins !

old

Post Postao/la old » 23 maj 2012, 19:09

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... loge/80995" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 19:11

ajde djeco na spavanje ...

nije ništa strašno ...i ja sam plakao kada je Velež ispadao al preživi se kako vidite ...

već sutra je novi dan ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 23 maj 2012, 19:11

MoR je napisao/la:
brato brato je napisao/la:raja veleza na kladionici nema , a cuo sam da se vidio predsjednik GOSK-a u starom gradu negdje .. :S
mada volio bi da pobjedimo al na jednu ruku i ne bih .. radi slobode nas je sloboda zajebala titule protvi zvijezde u bivsoj jugi et.
To je to, to su ti stručnjaci - on je ČUO, da je predsjednika GOŠKA (mislim ko uopšte zna kako izgleda taj) neko VIDIO, NEGDJE u Starom gradu :mrgreen:

Pustite gluposti, Velež ide na pobjedu danas ...
ALO STRUCNJAK STA CEMO SAD ?

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 23 maj 2012, 19:12

Ovo će se Veležu vratiti, a dobro znate kako je igrati u drugoj ligi, i sami trpite nepravde, a sada ste prodali klubu koji ima navijača ko jedan neboder u Tuzli ljudi, neka vas je sram i molite Boga da vas ista sudbina ne zadesi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 19:13

U principu veležovci širom svijeta ne zaboravljaju izgubljenu titulu u Tuzli i ponašanje domaćina tada, tako da će ovaj poraz od GOŠKa naići na odobravanje kod dobrog dijela navijača, dok ipak gorak okus ostaje svega ovoga. Sistemski se ruši ugled kluba i to ne može nikako dobro biti. Da iskren budem briga me kako je igrao Željo u Trebinju ili Sloboda u I. Sarajevu, Velež ne smije na ovakav način gubiti utakmice ako hoće da bude veliki klub opet.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 19:13

Kad je Velez bojkotovao, Sloboda jedina stala sa njim da bojkotuje...a tada Sloboda imala 10 pobjeda

Hvala, mislio sam da ste casni ljudi...

Dabogda crkli licemjeri i nikad se ne vratili na onaj **** od stadiona
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 23 maj 2012, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 23 maj 2012, 19:14

Batistuta je napisao/la:Ovo će se Veležu vratiti, a dobro znate kako je igrati u drugoj ligi, i sami trpite nepravde, a sada ste prodali klubu koji ima navijača ko jedan neboder u Tuzli ljudi, neka vas je sram i molite Boga da vas ista sudbina ne zadesi.
i vi ste nas za tituli u bivsoj jugi prodali pa ?
ko ti je kriv slaviji 2 puta na gol niste opalili , velezova uprava ko uprava kriminalci sta ste vi ocekivali ? lol

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 23 maj 2012, 19:14

NeToBoLa je napisao/la:Alo papci, nama je mnogo veća stvar oteta '87 godine. Ko je nas gurao kad smo izletili u drugu ligu ? Isto kao i sad Slobodu, svi su nas ispratili u federalnu. Možda na kraju i treba ovom mjerom vratiti. Pustili smo ih u Tuzli da dobiju. Eto i Željo vam je kriv. Meni je krivo što je do ovoga moralo doći, što će nam ovo. Trebali smo dobiti u Tuzli ako smo već imali namjeru deportovati Slobodu u rang niže a ne ovako ovim levatima (pro)davati bodove.
vjeruj lčakse bi mi bilo da smo dobili slobodu utuzli bil bi sve ok,al na ovakav nacin,neznam al ovo ce jos vise otjerat navijace s tribina,bas sam razocaran ko nikad dosad

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 19:14

mene bi bilo sramota, a vi navijači Veleža prosipajte demagogiju koliko hoćete.

umjesto da se poklopite po ušima i sakrijete u mišije rupe, vi bi se još nešto raspravljali.

sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 19:15

Ovi tuzlaci što su navalili nek jedu go.vna, ko je plakao za nama kad smo ispadali? Nama će se vratiti je li moroni? Pa mi nismo ništa ni uzeli 20 godina od popišanog rata, jer nas je sje.bavao ko je god mogao. Ako iko zna kako je patiti se kao klub i kao navijač, znamo mi ... zato ajde bogati ne se.rite ...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 maj 2012, 19:15

bola kad smo mi ispadali sto nama niko nije bodove davao????
isli smo u tz bez 9 igraca sto to ne kazete??
a ako je gosk dao pare i 3 boda iduce godine sto nebi dali bodove????

dao bi ih i ja

a sloboda da je dala gol protiv slavije ostala bi u ligi
nisu do gola dosli znaci do njih je nisu zasluzili opstanak

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.