Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bhsport » 16 jan 2017, 12:25

Saurman je napisao/la:Najjači im argument "naš najbolji stoper" za njega je Hibić izmislio fudbal.
Ma nemaju oni godina da pamte Mirsada Hibica, jedan veliki gospodin kako na terenu tako i van terena, bez incidenata a kako je samo igrao pa to je poezija.
Emir jeste ostavljao maksimum, i Avdija je ostavljao maksimum i Konjic je poluslijep igrao za nasu zastavu i danas Kolasinac i Besic ginu po terenu, pa ako igras za repku MORAS ostaviti maksimum.
Kiksevi koje je radio su nesto drugo.
@lumani, da je toliko dobar, valjda bi se zadrzao u jednoj ekipi duze vremena, svi su mislili da mogu obuzdati taj temperament i zajebali se...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 jan 2017, 12:32

bhsport je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najjači im argument "naš najbolji stoper" za njega je Hibić izmislio fudbal.
Ma nemaju oni godina da pamte Mirsada Hibica, jedan veliki gospodin kako na terenu tako i van terena, bez incidenata a kako je samo igrao pa to je poezija.
Emir jeste ostavljao maksimum, i Avdija je ostavljao maksimum i Konjic je poluslijep igrao za nasu zastavu i danas Kolasinac i Besic ginu po terenu, pa ako igras za repku MORAS ostaviti maksimum.
@lumani, da je toliko dobar, valjda bi se zadrzao u jednoj ekipi duze vremena, svi su mislili da mogu obuzdati taj temperament i zajebali se...
zar jedan igrac mora igrati u jednom timu 5,6 god?i pored sranja ,biti trazen na trzistu znaci da si klasa :!: On u Hamburgu nije nista napravio 100% ti pricam istinu za ovo,nego HSV ima 2,3 ljigavca a jedan od njih je Holtbya dok je Bruno bio trener nisu smjeli da pisnu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2017, 12:37

Lumani po tvojoj logici Vranjes je doktor fudbala :p

Salu na stranu, cak i da nije nista napravio u HSV-u, iako i ti i ja veze nemamo da li je napravio nesto ili ne jer sam siguran da ne pijes kafu s nekim od igraca HSV-a, neka je samo pola prica oko Spahica tacno i uz to dodas sve stvari koje se ne mogu negirati tipa ispada na terenu i tuca u Bayeru dobijes polijep broj incidenata u njegovoj karijeri. A ne mozes me ubijediti da mu u svakoj ekipi neko namjesti belaj jer ga nekakvi ljigavci ne gotive.
Nad tobom sunce najljepše sja

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jan 2017, 12:46

Hibic jeste gospodin ali nije izmislio fudbal za Spahica.
Kodro jeste gospodin koji je igrao za Barcelonu ali nije izmislio fudbal za Dzeku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jan 2017, 12:53

Hibić jest doktor fudbala za Spahića i tu se nema šta raspravljati.Osam godina je proveo igrajući za Sevillu i Atletico bez incidenata i pizdarija kako na terenu tako i van njega,isto važi i za reprezentaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 16 jan 2017, 13:04

Kakav Hibić, kakav Spahić. Muhamed Konjić. :kafa: Tandem Konjić - Niko Čeko. :bow: :bow: :bow:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jan 2017, 13:11

lumani je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
zar jedan igrac mora igrati u jednom timu 5,6 god?i pored sranja ,biti trazen na trzistu znaci da si klasa :!: On u Hamburgu nije nista napravio 100% ti pricam istinu za ovo,nego HSV ima 2,3 ljigavca a jedan od njih je Holtbya dok je Bruno bio trener nisu smjeli da pisnu.
Ako igra duze vrijeme tu, znaci da je zadovoljan i on a i klub, u Emirovom slucaju uvijek je dobio nogu iz kluba, nakon perioda dobrih igara dobije napad primitivizma napravi par sranja i cao drugari.
Udarati samare bilo kome je primitivizam i na terenu i van njega, daviti lika koji ti preparkira auto jer si parkirao na mjestu za direktora, pa sta reci o tome? Sto ga je HSV napuco onda ako im je bio dobar, a bio je daleko najbolji stoper, oslonac odbrane, bar zvanicno kazu zbog ponasanja koje ne prilici sportu...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 jan 2017, 13:15

pinoglavi je napisao/la:Lumani po tvojoj logici Vranjes je doktor fudbala :p

Salu na stranu, cak i da nije nista napravio u HSV-u, iako i ti i ja veze nemamo da li je napravio nesto ili ne jer sam siguran da ne pijes kafu s nekim od igraca HSV-a, neka je samo pola prica oko Spahica tacno i uz to dodas sve stvari koje se ne mogu negirati tipa ispada na terenu i tuca u Bayeru dobijes polijep broj incidenata u njegovoj karijeri. A ne mozes me ubijediti da mu u svakoj ekipi neko namjesti belaj jer ga nekakvi ljigavci ne gotive.

ne pijem kafu sa igracima Hsv,ali je ovo sto pisem je pouzdan info ;) nije on doveden u klub bez razloga,a za HSV je odigrao odlicne 2 sezone,a u Bayeru bio najbolji stoper :!:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 jan 2017, 13:15

Jah, eto mi smo djeca pa se ne sjecamo Hibica, Dedica, Kapetanovica, Sabica, Kodre, pa ajmo biti pozitivni Konjica itd....Eto nemas razloga da kenjas po Vranjesu koji je prvobitno istetovirao tzv rs ( to sto je prepravio nmz biti argument) ali pobogu Emir je olos. Ili Hrgovic koji je javno izjavio zasto je igrao za nasu reprezentaciju, a takvih slucajeva je bilo milion.

Jedan od najboljih i najborbenijih koje je matica Bosna imala.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2017, 13:40

Nisam ni sumnjao da ce se na kraju svesti prica na "ne mrzis cetnika a smetaju ti seljacki ispadi naseg gazije". To je kad se nema sta drugo napisti.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 jan 2017, 14:41

Stice se dojam da je ovom punoglavom sranjes i simpatican zbog tetovaze:-)
Salu na stranu, kad je spaha u pitanju, da je ser onja i psihicki labilna osoba, to je nepobitno i nema se sta tu raspravljati i nesto dokazivati, sve je ispricano.
S druge strane, da je najbolji stoper, u svakom pogledu koji je igrao za nasu repku, takodje nepobitno.kakvi crni konjici, hibici i katane npr.
Spahic je klasa iznad svih i samo ovo gore prvo ga je sprijecilo da i ovako bogatu karijeru krunise nekim top svjetskim klubom.
Trenutno, jos uvijek, cak i bez kluba, igracki, nema ravnog sebi u nasoj repki na mjestu stopera. Nazalost, konkurencija, da ih ne nabrajam, je nivo ispod.

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 15:16

Tuzla odavno prati Srbiju, pa ne znam zašto komentiraju naše reprezentativce. Emire, kandžijaj učmale jadove! :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jan 2017, 15:40

High je napisao/la:Tuzla odavno prati Srbiju, pa ne znam zašto komentiraju naše reprezentativce. Emire, kandžijaj učmale jadove! :bih:
Je li ti sta u rodu ?

Spaha, kakav god kikser bio, nas je najbolji stoper i voda odbrane. To su cinjenice, koje vise govori o reprezentaciji, nego o Spahi ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 15:41

Mokes je napisao/la:
High je napisao/la:Tuzla odavno prati Srbiju, pa ne znam zašto komentiraju naše reprezentativce. Emire, kandžijaj učmale jadove! :bih:
Je li ti sta u rodu ?

Spaha, kakav god kikser bio, nas je najbolji stoper i voda odbrane. To su cinjenice, koje vise govori o reprezentaciji, nego o Spahi ;)
Ne smijem to otkrivati. :mrgreen:

Selamim te zbog ovih hvalospjeva!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 jan 2017, 16:26

Jes' eto, Emir ovakav, Emir onakav. Sve si u pravu @pinoglavi. Jel ti lakse sad? :)

Cuj "to je kad se nema sta drugo napisati" hahahah. Oj Emire Spahicu nek si otisao iz HSV-a da ja sad odem tamo.

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 16 jan 2017, 18:51

bhsport je napisao/la:
Willer je napisao/la: Vec smo objasnili vama djeci da Spahicu na dusu ne ide nista sto bezobraznici i neznalice sugerisu, a ti nastavi po svom. :crazy:
Decko, sjedio sam u drustvu ljudi su u fudbalu duze nego sto ti imas godina, medju kojima je bio i bivsi selektor BiH nakon tekme u Parizu i svi su aposlutnog misljenja da je Spahic kriv 1.000.000 posto za penal i za glupost koju je uradio. Kod nekih vise nebi ni zaigro nakon te gluposti.
Ostala sranja njegova ne zelim da ti pisem po milioniti put i da ti dokazujem.
Uzivaj u ostatku karijere jer ce brzo kacenje kopacki o vrata i nadam se da nakon toga nece prici blizu repki.
Nek puca mali nogomet u Dubrovniku.
Sta si ti dijete drago sjedio? Sta i da je kriv, to nijedan stoper nikad nije kiksao? I ne supljiraj pricu bivsi selektor, kad ga svi selektori zovu jos od kako je debitovao za reprezentaciju. Ja bih sutra potpisao da ga niko vise ne zove al vidjeli smo protiv Kipra u Zenici kakve alternative imamo. Sunjica tjeraju iz Stutgarta, Vranjes cesce mjenja klub nego ti carape, Bicakcic prikovan za klupu, Memisevic izgubio mjesto prvotimca u Groningenu, jedino Zuka sto je standardan. Krasno, zar ne?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jan 2017, 18:57

Willer je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Willer je napisao/la: Vec smo objasnili vama djeci da Spahicu na dusu ne ide nista sto bezobraznici i neznalice sugerisu, a ti nastavi po svom. :crazy:
Decko, sjedio sam u drustvu ljudi su u fudbalu duze nego sto ti imas godina, medju kojima je bio i bivsi selektor BiH nakon tekme u Parizu i svi su aposlutnog misljenja da je Spahic kriv 1.000.000 posto za penal i za glupost koju je uradio. Kod nekih vise nebi ni zaigro nakon te gluposti.
Ostala sranja njegova ne zelim da ti pisem po milioniti put i da ti dokazujem.
Uzivaj u ostatku karijere jer ce brzo kacenje kopacki o vrata i nadam se da nakon toga nece prici blizu repki.
Nek puca mali nogomet u Dubrovniku.
Sta si ti dijete drago sjedio? Sta i da je kriv, to nijedan stoper nikad nije kiksao? I ne supljiraj pricu bivsi selektor, kad ga svi selektori zovu jos od kako je debitovao za reprezentaciju. Ja bih sutra potpisao da ga niko vise ne zove al vidjeli smo protiv Kipra u Zenici kakve alternative imamo. Sunjica tjeraju iz Stutgarta, Vranjes cesce mjenja klub nego ti carape, Bicakcic prikovan za klupu, Memisevic izgubio mjesto prvotimca u Groningenu, jedino Zuka sto je standardan. Krasno, zar ne?
Slušaj balavac jedan, mogu ti otac biti. Tvoja balava sranja me ne interesuju, što bacas drkicu kad Spahić nekog udari.
Lik nam je uzeo Euro 2012, svojim kretenlukom.
Nigerijac ga preskače, Jorgensen pored njega kao pored kipa.
Sad neka je kriv jel?
Obriši sline i ostavi se foruma. Raspravljam se sa deristem koje pravi nikove i trola forum.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2017, 19:13

Derdiyok je napisao/la:Jes' eto, Emir ovakav, Emir onakav. Sve si u pravu @pinoglavi. Jel ti lakse sad? :)

Cuj "to je kad se nema sta drugo napisati" hahahah. Oj Emire Spahicu nek si otisao iz HSV-a da ja sad odem tamo.

Iskreno stvarno me boli briga, samo sam odgovorio onome sto se pravi mutav kad se napise da su Spahica pratili incidenti tokom karijere.

@high da, zato su u Tuzli stalno dvorane i stadioni prazni kada dodje bilo koja reprezentacija za razliku od Sarajeva

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jan 2017, 19:16

1.Mikelini
2.Mulina
3.Hibic
4.Spahic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 jan 2017, 19:29

Sabinho je napisao/la:1.Mikelini
2.Mulina
3.Hibic
4.Spahic.
4. Ninoslav Milenkovic, ne ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz i 23 gosta.