Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ethel
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Ethel » 22 jun 2016, 11:50

tuzlak1987 je napisao/la:Renfroe dobro asistira ali se ispostavilo da nam je potrebno suta sa PG ili SG, a niti Wright niti Renfroe nisu suteri. Wright moze zabiti nekad preko 10 poena, a Renfroe nekada ne ode niti preko 5 poena. Doduse odlicno asistira, zna imati vise asistencija nego poena ..

Bez tog sutera gledati ispucavanja Gordica, Vrabca, Milosevica i Persica je patnja, a sreca pa vise nema Sutala. Njih 5 definitivno sveukupno nisu pucali zadnji put mozda vise od 30%
Persic nece biti medju 12, sad su tu Atic, Buza, Karahodzic, Sulejmanovic itd.

Inace Renfroe je na skoro 50% suta za tri poena tokom sezone, toliko o losem sutu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2016, 11:56

Renfroe je odličan i nema potrebe njega mijenjati. Normalno da možemo naći još boljeg ali..$$$$
Nego @tuzlak kako komentarišeš ovo izvjesno igranje Nurkića za reprezentaciju, mislim da si me ubjedjivao da je on gotov sa reprezentacijom i da neće igrati? :D
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jun 2016, 11:58

pinoglavi je napisao/la:Renfroe je odličan i nema potrebe njega mijenjati. Normalno da možemo naći još boljeg ali..$$$$
Nego @tuzlak kako komentarišeš ovo izvjesno igranje Nurkića za reprezentaciju, mislim da si me ubjedjivao da je on gotov sa reprezentacijom i da neće igrati? :D
Po meni je to samo primjer za nekog buduceg Nurkica da se moze poigravati sa emocijama navijaca i sa kompletnim savezom. On da je zaigrao morao se promijeniti vrh saveza i trener. Ispade on uz managera veci od reprezentacije, to i je ste kada smo pacenicka zemlja.
Dobro je pa nemamo pravu istinsku zvijezdu osim Tuke, ugusili bi ...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 jun 2016, 11:58

pinoglavi je napisao/la:Renfroe je odličan i nema potrebe njega mijenjati. Normalno da možemo naći još boljeg ali..$$$$
Nije on jedini ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2016, 12:00

Tracy3McGrady je napisao/la:
Nije on jedini ;)
Znam da sam se s njim najviše citirao, zato mi pade napamet. :D Da ne idemo naširoko Harunu je svejedno istekao mandat, a ako je tražio smjenu ovih koji su dopustili da trojica najboljih ne igraju... hvala ti Jusufe!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jun 2016, 12:09

pinoglavi je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:
Nije on jedini ;)
Znam da sam se s njim najviše citirao, zato mi pade napamet. :D Da ne idemo naširoko Harunu je svejedno istekao mandat, a ako je tražio smjenu ovih koji su dopustili da trojica najboljih ne igraju... hvala ti Jusufe!
Kako ono rumenko, nek ih on sada organizuje, bla bla. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 jun 2016, 12:11

tuzlak1987 je napisao/la:
Po meni je to samo primjer za nekog buduceg Nurkica da se moze poigravati sa emocijama navijaca i sa kompletnim savezom. On da je zaigrao morao se promijeniti vrh saveza i trener. Ispade on uz managera veci od reprezentacije, to i je ste kada smo pacenicka zemlja.
Dobro je pa nemamo pravu istinsku zvijezdu osim Tuke, ugusili bi ...
pa dobro nije kao mulaomerovic koji se igrao sa emocijama nacije kada su te emocije bile najosjetljivijije i naravo sjetio se rodne grude kada su ga "njegovi" zaboravili jer im više ne treba, ali nešto ne vidim onakve natpise na njegov racun

duplih standarda :puke:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2016, 12:15

O kojim emocijama uopšte pričamo, ako je Jusuf zbog povrede izostao sa reprezentativnih okupljanja? Za vrijeme EB, Jusuf je bio u fazi oporavka kada nije mogao ni skočiti.
@Nermine znamo tvoj stav o Damiru, znaš i ti moj, i nema potrebe da tražiš konekciju u Damirovom slučaju i u ovom kada je nema. Neće valjda svaka tema nazor završiti o Damiru.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 jun 2016, 12:33

pinoglavi je napisao/la: @Nermine znamo tvoj stav o Damiru, znaš i ti moj, i nema potrebe da tražiš konekciju u Damirovom slučaju i u ovom kada je nema. Neće valjda svaka tema nazor završiti o Damiru.
naravno da nema
Jusuf je budućnost BiH košarke i koji je već sada više učinio za promociju BiH košarke i države nego 90% svih BiH košarkaša

a damir mulaomerović je prodana duša (da ne koristim tačan vulgarni naziv), što je meni nepobitna činjenica, ali kada sam vidio koliko ljudi ga je podržalo naravno da ću sada svaki napad na igraće tipa preldžića, begića, ... (a da ne prićam đedovića ili pogotovu jusufu), poklapati sa činjenicom da je dosta istog prihvatilo radi njegovih košarkaških kvalitete, a totalno zatvarajući oči na njegove ne postojeći moral i činjenicu da je trenerski laik
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 22 jun 2016, 12:34

Ko ce nam igrati 2-3, ako pretpostavimo da Djedovic nece vise igrati za reprezentaciju?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 jun 2016, 12:36

Siri spisak je konacan, upitni su Teletovic i Djedovic, ovaj drugi i vise nego upitan.
Nurkic tu, eto prilike da ispravi krive Drine, a i Teletovic i Djedovic takodjer.

Opet o Mulaomerovicu, izgleda da ovdje neki dobijaju obavjestenje na mail kad neko spomene rijeci emocije, izdaja, reprezentacija i neigranje.
Nermine, popusti vise sa Mulaomerovicem, covjek je selektor i tu je kraj price, ne zelis li njemu dobro, onda ne zelis ni reprezentaciji.
Ti bi se i na temi Ljubav i sex uspio zapoceti pricu o Mulaomerovicu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2016, 12:42

nerminh74 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: @Nermine znamo tvoj stav o Damiru, znaš i ti moj, i nema potrebe da tražiš konekciju u Damirovom slučaju i u ovom kada je nema. Neće valjda svaka tema nazor završiti o Damiru.
naravno da nema
Jusuf je budućnost BiH košarke i koji je već sada više učinio za promociju BiH košarke i države nego 90% svih BiH košarkaša

a damir mulaomerović je prodana duša (da ne koristim tačan vulgarni naziv), što je meni nepobitna činjenica, ali kada sam vidio koliko ljudi ga je podržalo naravno da ću sada svaki napad na igraće tipa preldžića, begića, ... (a da ne prićam đedovića ili pogotovu jusufu), poklapati sa činjenicom da je dosta istog prihvatilo radi njegovih košarkaških kvalitete, a totalno zatvarajući oči na njegove ne postojeći moral i činjenicu da je trenerski laik
Imaš svoj stav i poštujem ga samo ne razumijem kakve veze nečiji ''napadi'' na Jusufa imaju sa Damirom. Drugačije situacije u potpunosti. Za ostale igrače koje si nabrojao uredu.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 jun 2016, 12:50

tuzlak1987 je napisao/la:Renfroe dobro asistira ali se ispostavilo da nam je potrebno suta sa PG ili SG, a niti Wright niti Renfroe nisu suteri. Wright moze zabiti nekad preko 10 poena, a Renfroe nekada ne ode niti preko 5 poena. Doduse odlicno asistira, zna imati vise asistencija nego poena ..

Bez tog sutera gledati ispucavanja Gordica, Vrabca, Milosevica i Persica je patnja, a sreca pa vise nema Sutala. Njih 5 definitivno sveukupno nisu pucali zadnji put mozda vise od 30%
Wrighta bi ja ostavio u timu, sigurno da nam može pomoći :thumbup:

Nadam se da će i Đedović igrat :pray: jer ova ekipa zaista može dosta toga.
''Neka me mrze samo da me se boje''

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 jun 2016, 13:21

pinoglavi je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
naravno da nema

Imaš svoj stav i poštujem ga samo ne razumijem kakve veze nečiji ''napadi'' na Jusufa imaju sa Damirom. Drugačije situacije u potpunosti. Za ostale igrače koje si nabrojao uredu.
Vjerovatno sto se po Jusufu pljuvalo kao po najvecem izdajniku BiH, za nesto sto nije uradio(vec su ga vidjeli u dresu Hrvatske pojedinci na forumu), dok se Damiru bas za to sto se po Jusufu pljuvalo, progleda kroz prste....

Kod nas je izgleda bolje da igras za drugu drzavu, nego da ne igras za svoju iz valjanih razloga pa da svi misle da ces igrati za drugu...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 jun 2016, 13:28

svaka cast JHam ocigledno sada eto ko ne kontaju šta je

BuffonGigi

npr. musa, atic, milosevic, vrabac, buza i persic

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 jun 2016, 13:33

Širi spisak je vrh vrhova. Da se hoće svi odazvati bilo bi to nešto neviđeno do sad. 2 nba igrača, par odličnih evropskih igrača i bruka mladih igrača koji fakat obećavaju. Jedva čekam pripreme
Anfernee "Penny" Hardaway #1

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 jun 2016, 13:35

Ethel je napisao/la:
Opet o Mulaomerovicu, izgleda da ovdje neki dobijaju obavjestenje na mail kad neko spomene rijeci emocije, izdaja, reprezentacija i neigranje.
Nermine, popusti vise sa Mulaomerovicem, covjek je selektor i tu je kraj price, ne zelis li njemu dobro, onda ne zelis ni reprezentaciji.
Ti bi se i na temi Ljubav i sex uspio zapoceti pricu o Mulaomerovicu.

izvini ali ja tebe inace veoma postujem kao forumasa, ali ova boldirana izjava je nebulozna

da ti objasnim ja mulaomerovica prezirem i da sutra osvoji EP ja cu ga prezirati

svoj patriotizam necu sada objasnjavati po forumima, ali on nikada nije bio upitan, a da je tacna tvoja izjava da je mulaomerovic = BiH postao bi itekako upitan

mulaomerovic je pravo kukavicije jaje koje nam je uvaljeno

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 jun 2016, 13:35

Sta je sa onim momkom iz Brescie Alibegovicem, vidim nema ga na spisku ??

Volio bih vidjeti Kenu i Emira medju 12 zajedno sa Aticem.

Mozda nesto ovako slicno, sa malo podmladjenim sastavom, mada sumnjam da ce biti 6 visokih medju 12
Za Musu bi sacekao bar jos jednu godinu da upane medju 12, ali ako Djedovic ne bude igrao onda ga treba ubaciti bolje i njega nego Perisica.

PG Renfroe, Gordic,
SG Djedovic (Musa), Atic
F Vrabac,Buza
PF Karahodzic, Sulejmanovic, Teletovic (?)
C Kikanovic, Nurkic, Stipanovic
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 jun 2016, 13:36

Koji ce k Mitrovic na spisku, zar on nije umoran i da mu treba odmor....
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 22 jun 2016, 13:39

je li istina da je stanko barac u procesu pokretanja procedure promjene sportskog drzavljanstva i da bi mogao biti na raspolaganju bih za eurobasket 2017, jer je proslo 5 godina kako ne igra za reprezentaciju hrvatske???

uvertira te price je ova slika

slika

joooj kako bi nam dobro dosao pod kosem :bih:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.