hahaha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Omerbavarac je napisao/la:Klopp je napisao/la:Najbolji pokazatelj su ti plate igraca. Dortmund godisnje daje na plate oko 35 miliona eura a Bayern između 110 i 120 miliona eura. Ovo sam negdje ovih dana procitao, ne znam sad tacno gdje. Sad je ocekivati da ce Dortmund ovu granicu od 35 miliona koje se striktno pridrzavao posljednjih godina povecati s obzirom da bi trebali igrati konstantnije u Evropi.![]()
![]()
![]()
Prvo skoci pa reci hop.
Bayern nikad nije dao na transfere vise od 75 miliona, a da daje godisnje 110 miliona.![]()
Isti slucaj je i sa BvB koji nije dao vise od 20 miliona u jednom prijelaznom roku u zadnjih 7-8 godina.
Amoroso je ako se ne varam bio taj koji je kostao oko 25 miliona.
Zapamti da se u Bundesligi nikad nece trositi novac u besmislice i bacati velike kolicine istog na igrace koji se smatraju zvijezdama. To u ovom trenutku samo Bayern moze priustiti i donekle Wolfsburg, svi ostali se baziraju na svoju skolu i mlade talente.
Dobro si mu rekoKlopp je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Znam sta pricam. Sad se vrati jos jednom pa vidi sta sam napisao. Sad ja tebi kazem prvo skoci pa reci hop
koliko god se trudio da ne priznas, mislim da je lik ipak uspio. makar malo.secer je napisao/la:mislis li da me mozes izbaciti iz takta?
Slažem se u svemu što si napisao!effe_sa je napisao/la:dortmundu prije svega čestitke, nema danas izgovora borussia dortmund je bila bolja nadigrala nas i to je to i zasluzeno ce biti novi prvaka njemacke, jer zaista igraju atomski fudbal...sa borussijinim navijacima nema potrebe da se prepiremo jer su se uvijek ovde korektno ponašali....nek se sad raduju kada je to u potpunosti zasluzeno....
bayern je dosta lako izgubio i zbog umora nakon utakmice u milanu, jer dortmund igra nevjerovatan tempo.....napali su nas od prve minute , pritisnuli odbranu i iskoristili sporost zadnje linije....schweinsteiger je imao najcrnji dan ove sezone i ne samo sezone nego je ovo bila jedna od njegovih najlosih partija u posljednjih par sezona
sto se badstubera tice odigrao je lose, nije u formi a ima problema kada ekipa protivnicka igra brzi fudbal....samo badstuber je proslu sezonu odigrao fantasticno i u par utakmica u njemackoj reprezentaciji je pokazao klasu....low ga je isto hvalio....e sad posto neke "fudbalske sveznalice" pogotovo navijaci ovih klubova izvan bundeslige pametuju o igracu kojeg dovoljno nisu pogledali to je druga stvar....ja znam da ti navijaci ni te klubove za koje navijaju ne pogledaju dovoljno a ne da govore nesto o bundesligi i bayernovim igracima....nikad se jednom igracu nije sudilo na osnovu par utakmica .....u nekim seoskim fudbalskim skolama mozda da, u bayernu je to drugacije zato je taj klub svih ovih godina toliko uspjesan
interisti su se sad ponadali, donekle s razlogom , vidjele su se neke slabosti bayerna u odbrani, al ne treba zaboravit da je bayernova odbrana protiv intera ipak bila stabilnija, jest da nas je i kraft tu spasio, a inter i nije u stanju igrat onakav presing i onakav tempo kao borussia dortmund i dalje sam zato uvjerenja da u ligi prvaka mozemo daleko otici
potezi van gaala me uvijek iznenade, kako pozitivno tako i negativno, potpuno mi je cudno da pranjic drzi svo vrijeme u utakmici protiv dortmunda u defanzivnom veznom redu a gustava na beku iako je ovaj drugi fantasticno odigrao u veznom redu u milanu....od svih igraca bayerna cesto se pitam jedino za pranjica dal on ima taj kvalitet da bas igra kod nas....uz mozda jos samo ottla bi se pranjicu mogao kvalitet osporavat
ribery se trudi, nije dostigao punu formu, al mnoge kljucne poteze i golove on zna napravit, trenutno mu se desi da igra po malo nesretno, ali u proteklim utakmicama je ribery imao veliki postotak dobivenih duela, trudi se , bori se i odmah je to ok...neka njegova carolija u kljucnoj utakmici ce opet doc
sad treba prije svega proc u finale kupa, a utakmica protiv hannovera ce biti jedna od presudnih u borbi za ligu prvaka....van gaal je opet nekako na rubu i opet su pred njim samo odlucujuce utakmice
Zdena04 je napisao/la:Hmm? Pa zar ovaj Damir nije dobio ban? Nakon utakmice K'Lautern-Dortmund jednom forumašu je opsovao mater i nazvao ga ciganom. Vidio sam da je taj post izbrisan ali brate što je previše, previše je.
nadam se da ce nas salke izbaciti i da ce to ujedno biti i van haalin kraj na klupi bayerna.geronimo je napisao/la:Next stop - Schalke. Srijeda 20.30h (ZDF). DFB - Pokal, polufinale.
Tesko da nas Schalke mozhe dobiti jer oni stvarno igraju katastrofa - toplo hladno! U ovom trenutku u njemackoj ligi ja vidim samo dva trenera koja su bolja od van haal-a a to je Klopp i Slomka trener Hannover-a! Nama preostaje samo borba za 2. ili 3. mijesto koje vodi u LP (je li od slijedece sezone dobivamo 4 predstavnika u LP,ili) i naravno da postignemo sto je moguce bolji rezultat u LP!!!secer je napisao/la:nadam se da ce nas salke izbaciti i da ce to ujedno biti i van haalin kraj na klupi bayerna.geronimo je napisao/la:Next stop - Schalke. Srijeda 20.30h (ZDF). DFB - Pokal, polufinale.
zasto? o tome cu drugom prilikom.
jos uvijek nisam rascistio sa onom utakmicom i moracu se jos jedno osvrnuti na istu i napisati zasto je haala glavni krivac za neocekivani poraz.
Ted Mosby je napisao/la:Ja sam na početku sezone govorio da nećete osvojiti i to će se i obistiniti. Mnogo vaših igrača je ušlo u samu završnicu SP-a pa su kasnije ušli u ritam treninga i dosta ste se dugo tražili. Općenito svaku sezonu nakon nekog velikog natjecanja igrate vrlo loše
Brine se momak za sebe. Uprava imna velike namjere da dovede Neuera, a u tom slučaj Kraft ostaje na klupi, što njemu nije u interesu.Ted Mosby je napisao/la:THOMAS KRAFT, 22-godišnji golman minhenskoga Bayerna, odbio je klupsku ponudu za produljenjem ugovora do 2013. godine. Njemački Bild tvrdi da je isključiv razlog tome manjak garancije minutaže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.