Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Havatar*rasavoje je napisao/la:Ljiljane, dobar ti avatar.
Fala O:)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A ja uleta heheheBosniacum Lilium je napisao/la:Havatar*rasavoje je napisao/la:Ljiljane, dobar ti avatar.
Fala O:)
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne ispravljaj me, medjedu jedan. 
Hvala*
Hvala*
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisam međed, ja sam pandarasavoje je napisao/la:Ne ispravljaj me, medjedu jedan.
Hvala*
Ako mi preporučiš neku mejhanu, može.Besic je napisao/la:Daj mi neki link-knjigu sa tim devijacijam il' pucaj sve,nemoj me ovako navlačit na malo štivaHigh je napisao/la:Uvijek treba krenuti od apatije i hipohondrije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ovo Izmetbeg opet naguzen? Zaduzio drzavu dodatno kako bi spasio RS ekonomske katastrofe, Dodik povukao potpis za kontra uslugu, dobio pare od MMF jer je izaslanik odletio momentalno sa zahtjevom za zaduzenje u Washington.
Bravo Izmetbege, dok se ti povuces kao babo nekad oko osamdesete u pehmziju Bosna ce se sastojati od Sarajeva, Visokog i Vogosce
Bravo Izmetbege, dok se ti povuces kao babo nekad oko osamdesete u pehmziju Bosna ce se sastojati od Sarajeva, Visokog i Vogosce
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljiljan ima trebe u Atlanti
tuzlak1987 je napisao/la:Jel ovo Izmetbeg opet naguzen? Zaduzio drzavu dodatno kako bi spasio RS ekonomske katastrofe, Dodik povukao potpis za kontra uslugu, dobio pare od MMF jer je izaslanik odletio momentalno sa zahtjevom za zaduzenje u Washington.
Kocka je bačena
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vozdra, ljudi 
Pa gdje si čovječeSlevinKelevra je napisao/la:Vozdra, ljudi
- Donnie Darko
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, evo... Malo 'fato' bojeMolders je napisao/la:Pa gdje si čovječeSlevinKelevra je napisao/la:Vozdra, ljudi
Smanjila sise glupaca kako bi joj gluma dosla do izrazajaDonnie Darko je napisao/la:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što se mene tiče mogla ih je skroz odrezat i zašit sebi dvije ćune na prsa, sve dok ih je pokazala kad je bila u prajmu.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, evo... Malo 'fato' bojeMolders je napisao/la:Pa gdje si čovječeSlevinKelevra je napisao/la:Vozdra, ljudi![]()
Smanjila sise glupaca kako bi joj gluma dosla do izrazajaDonnie Darko je napisao/la:![]()
Kakav je komad bila u mladosti

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možeš ti, ja ću čitav godišnji provest u kući, kako je krenulo, mora neću vidjetiSlevinKelevra je napisao/la: Ma, evo... Malo 'fato' boje![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I ja sam slucajno otisao, nisam uopste planirao. A i kontam, bolje da odem koji dan prije pocetka liga... Ne znas sta je gore: to sto propustas tekme, ili sto te ljudi gledaju k'o nekog freaka sto ti fudbal uopste pada napamet na moru... Yebo ba more, daj nam Premiership!rio_Ferdy88 je napisao/la:Možeš ti, ja ću čitav godišnji provest u kući, kako je krenulo, mora neću vidjetiSlevinKelevra je napisao/la: Ma, evo... Malo 'fato' boje![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Bar ćeš gledati Olimpijadu šta hoćeš više rio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I mene tako gledaju kad kažem da imam 5 sedmica godišnjeg i da neću ni dan na moreSlevinKelevra je napisao/la:sto te ljudi gledaju k'o nekog freaka sto ti fudbal uopste pada napamet na moru... Yebo ba more, daj nam Premiership!![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Go Atlanta HawksDonnie Darko je napisao/la:Ljiljan ima trebe u Atlanti
Odakle sad ovo? Ne znam koga sve nisam upoznao ovo ljeto. Od Australije do Amerike
Trenutno korisnika/ca: Cautinho, jurisicduska, VivaLaStella i 11 gostiju.