Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne bih ja ulazio u neki ogroman minus. Najviše što bih išao je 300 maraka.
Gdje se vadi platna lista ?
Te platne liste su ti kod onoga ko ti daje platu, knjigovođa firme ili nešto slično.jasmin10 je napisao/la:Ne bih ja ulazio u neki ogroman minus. Najviše što bih išao je 300 maraka.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma izgledaš mi kao najupućeniji u islam ovdje pa pretpostavljam da znaš i malo arapskog. Pošto ja nemam pojma o arapskom često naletim na nešto s MEMRI TV u potrazi za informacijama pa me zanima jesu li im prevodi ispravni?Federer17 je napisao/la:ReciKawhi je napisao/la:Gdje mi je @Federer?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nazalost vrlo malo (nedovoljno vjerovatno da to razumijem), ali cu pokusat da ti nadjem od ovih svojih koji znaju, neki su cak studirali tamo. Problem je sto sam deaktivirao fb, pa je malo teze doci do njih.Kawhi je napisao/la:Ma izgledaš mi kao najupućeniji u islam ovdje pa pretpostavljam da znaš i malo arapskog. Pošto ja nemam pojma o arapskom često naletim na nešto s MEMRI TV u potrazi za informacijama pa me zanima jesu li im prevodi ispravni?Federer17 je napisao/la:ReciKawhi je napisao/la:Gdje mi je @Federer?
Ma širim sad sebi medijske mreže za praćenje politike i drugih događaja u svijetu. Od Turske do Amerike sam super pokriven i širim se na istok.Federer17 je napisao/la:Nazalost vrlo malo (nedovoljno vjerovatno da to razumijem), ali cu pokusat da ti nadjem od ovih svojih koji znaju, neki su cak studirali tamo. Problem je sto sam deaktivirao fb, pa je malo teze doci do njih.Kawhi je napisao/la:Ma izgledaš mi kao najupućeniji u islam ovdje pa pretpostavljam da znaš i malo arapskog. Pošto ja nemam pojma o arapskom često naletim na nešto s MEMRI TV u potrazi za informacijama pa me zanima jesu li im prevodi ispravni?Federer17 je napisao/la:
ReciJe li ta tv ima na nekoj nasoj kablovskoj (posto mi je nepoznata), ili je ti onlajn gledas?
Preko ALJ logično najviše pratim arapski svijet, a na ovaj MEMRI često nalijećem, imaju kanal na yt s prevodima s arapskog, perzijskog... al su mi sumnjivi (Jevrej osnivač
Vjerovatno će mi to bolje neki s klixa što mu je politika zanimanje reći. Hvala tebi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kavaj je kuvajtski obavjestajac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ipak djubrad iz banke ne daju jer nemam stalni ugovor.samocelik je napisao/la:Te platne liste su ti kod onoga ko ti daje platu, knjigovođa firme ili nešto slično.jasmin10 je napisao/la:Ne bih ja ulazio u neki ogroman minus. Najviše što bih išao je 300 maraka.
Koja banka? Intesa da nakon 3 plate nebitno kakav ugovor imaš.jasmin10 je napisao/la:Ipak djubrad iz banke ne daju jer nemam stalni ugovor.samocelik je napisao/la:Te platne liste su ti kod onoga ko ti daje platu, knjigovođa firme ili nešto slično.jasmin10 je napisao/la:Ne bih ja ulazio u neki ogroman minus. Najviše što bih išao je 300 maraka.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hahahahaha Covic ispalio Baketa, kakva smijurija od drzave. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nova Banka. I to nisam svojom voljom tu otvorio račun nego mi iz firme rekli da moram.
Ljudi prije 25 godina rekli kako ce nam biti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma sto se (svjetske) politike i tih stvari tice, vrlo malo sam ukljucen i rijetko kad pratim po tim medijima, nije da ne bih, ali se nema vremena. Ionako me ovaj sport unisti, cak i sad, dok fakultet ovamo prezahtjevan... Dok se za neko predavanje glede islama ili dio neke knjige dnevno, mora bar nesto odslusat/procitat.Kawhi je napisao/la: Ma širim sad sebi medijske mreže za praćenje politike i drugih događaja u svijetu. Od Turske do Amerike sam super pokriven i širim se na istok.Dosadno mi bez faxa i bez NBA, a naši izbori nezanimljivi. Sreća Ameri su tu.
![]()
Preko ALJ logično najviše pratim arapski svijet, a na ovaj MEMRI često nalijećem, imaju kanal na yt s prevodima s arapskog, perzijskog... al su mi sumnjivi (Jevrej osnivač) pa da vidim da ti nisi čuo.
Vjerovatno će mi to bolje neki s klixa što mu je politika zanimanje reći. Hvala tebi.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Merhaba da je sto poslova!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
De su Cigani, ubi ih ovaj Wonderson 
Momciluk je napisao/la:Kakav ba djala na izborima ahhahahah

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nastavljamo islamiziranje foruma
Nastavljamo islamiziranje foruma