ne lazi!tplink je napisao/la:Beeeeeeeekriiiiiiiiić se vraćaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
hvala ti Bože! intervju na rado sa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- themaniaks
- Kontakt:

ko su igraci sa brojevima 5,33,4 i ovaj iza sadikovica ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Bekrić: Ako neko zna kako se odbija Željo, neka mi kaže
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne laze momak ima intervju pa procitajemirati je napisao/la:ne lazi!tplink je napisao/la:Beeeeeeeekriiiiiiiiić se vraćaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
šta ne laži, pročitaj malo po portalima pa će ti sve jasno bitiemirati je napisao/la:ne lazi!tplink je napisao/la:Beeeeeeeekriiiiiiiiić se vraćaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Nedo u reprezentaciju 

'Pa neka mi neko kaže kako se odbija Željezničar jer ja to ne znam. Previše volim ovaj klub da bih ikada okrenuo leđa. Ako me trebaju, tu sam. A trebaju me, obavio sam razgovore, priznajem. Naredne sedmice dolazim u Sarajevo. Samir Bekrić ponovo u Želji? Što da ne!'', zaključuje Samir Bekrić na kraju razgovora

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ti bi trebao biti na Kosevu, internet navijacpisac je napisao/la:Nedo u reprezentaciju

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
halalitplink je napisao/la:šta ne laži, pročitaj malo po portalima pa će ti sve jasno bitiemirati je napisao/la:ne lazi!tplink je napisao/la:Beeeeeeeekriiiiiiiiić se vraćaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Samo reci kakvu sliku sa Koseva da ti posaljem i ja ti posaljem 

33 se meni čini da je mali kašić, 5 je kosorić. ovaj visoki iza sadikovića mi totalno nepoznato djeluje.
-
- Kontakt:
5 - Kosorić.themaniaks je napisao/la:
33 - Baša.
4 - Količić.
Iza Enisa, neki na probi.
-
- Kontakt:
Bekric se vraca kuci 2
Zabranjeno za osobe ispod punoljetnosti.
Zabranjeno za osobe ispod punoljetnosti.
- corleone87
- Kontakt:
Iz Metalurga je saopćeno da će se prva utakmica igrati u četvrtak sa početkom u 20.30 sati na stadionu Filip II u Skoplju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tihomir Lalović, 95' godiste, napadač iz Famosa Vojkovići. Već duže vremena ga prate ljudi iz Željezničara.fkzeljeznicarba je napisao/la:5 - Kosorić.themaniaks je napisao/la:
33 - Baša.
4 - Količić.
Iza Enisa, neki na probi.
Više mi liči na nekog rokera nego na fudbalera, ali eto vidjećemo...
DRUG NEBI TI PUNCA
pa tad kad su ove frizure bile moderne ovdje se igrao mnogo bolji fudbal...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Da samo neke stvari napišem nakon sto sam procito komentare oko ekipe
1. Sa dva napadača se NE MOZE igrati!!!! ja neznam koju ste gi ekipu vidjeli sa dva napadača da igra
2. O Nedi serete al me ne čudi on i da ove godine zabije 10+ golova bit ce kloc, krampa, Debil i sl. Jer vrli poznavaoci fudbala kontaju da napadač treba biti Messi, vratit se na centar uzet loptu sve proc i zabiti gol
1. Sa dva napadača se NE MOZE igrati!!!! ja neznam koju ste gi ekipu vidjeli sa dva napadača da igra

2. O Nedi serete al me ne čudi on i da ove godine zabije 10+ golova bit ce kloc, krampa, Debil i sl. Jer vrli poznavaoci fudbala kontaju da napadač treba biti Messi, vratit se na centar uzet loptu sve proc i zabiti gol

Šteta ako Jamak i Fićo odu, ne znam sa kim će kockati, aparat i voćkice su mu drageChWilla je napisao/la:pa tad kad su ove frizure bile moderne ovdje se igrao mnogo bolji fudbal...

DRUG NEBI TI PUNCA
šta će mu ko, s aparatom nisi sam... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.