Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bagracavi daj napisi onu rimu sto si imao u potpisu hitno mi treba
Napisi sve sto si imao ustvari
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da ti nece moci odgovoriti ipak jer je trajno banovanBesic je napisao/la:Bagracavi daj napisi onu rimu sto si imao u potpisu hitno mi treba
tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da ti nece moci odgovoriti ipak jer je trajno banovanBesic je napisao/la:Bagracavi daj napisi onu rimu sto si imao u potpisu hitno mi treba
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bagrcavi vrati nam se vrati
ovi će forum samo brukati
oj bagrcavi vrati nam se vrati
tebe vole bošnjaci i srbi i hrvati
ovi će forum samo brukati
oj bagrcavi vrati nam se vrati
tebe vole bošnjaci i srbi i hrvati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
nadogradnjanoktiju
- Kontakt:
koju rimu tražiš 
vidi piččkice iz kozograda što mu je godra
vidi piččkice iz kozograda što mu je godra
pozdrav svima ovo mi je prvi profil prije sam vas samo čitao ali sam odlučio da se registrujem da bih mogao učestvovati u odličnim diskusijama na ovom forumu
Ne znam brt bio je malo duzi text
Nije ona moja malena iz st gallena nego neka poslije nje je bila
Nije ona moja malena iz st gallena nego neka poslije nje je bila
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nadogradnjanoktiju
- Kontakt:
možeš li se sjetiti na kojem je to acc bilo i imaš li malo više podataka 
pozdrav svima ovo mi je prvi profil prije sam vas samo čitao ali sam odlučio da se registrujem da bih mogao učestvovati u odličnim diskusijama na ovom forumu
Ma ne mogu se sjetit ni jednog stiha to mene jbe 
Treba vremena da se popamte svi tvoni acc
Na jednom od politicar maticar i ginekolog je sigurno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bagracavi opteretit ces gmail 
-
nadogradnjanoktiju
- Kontakt:
pa sjeti se neke riječi yebi ga, često mjenjam akaunte ko srednjoškolci smartfone ko će to pohvatatiBesic je napisao/la:Ma ne mogu se sjetit ni jednog stiha to mene jbe
ovaj jadni tuzlak se polomi jadan sa nekakvim doskočima i upadicama ne bi li bio interesantan nekome ali džaba.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nova profesija. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije ni taj bagro
Bilo je nesto cini mi se "ovdje smo mi... na taj fazon
Nadogradnjanoktiju
Bilo je nesto cini mi se "ovdje smo mi... na taj fazon
Nadogradnjanoktiju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pusti bolan mene i nadji covjeku citat u bazi svojih akauntanadogradnjanoktiju je napisao/la:
ovaj jadni tuzlak se polomi jadan sa nekakvim doskočima i upadicama ne bi li bio interesantan nekome ali džaba.
-
nadogradnjanoktiju
- Kontakt:
šta ba ovdje smo mi?
e moj besicu i ti odlijepio
noovo radno mesto, taaaksi štand
Ko te drži jadan ne bio, možda su te roditelji zadnju put držali kad si se izlego, nakon toga su i oni vjerovatno shvatili kakav si delegat pa te ignorišu. A sve su prilike da ću i ja početi jer su ti doskočice dosadne.
noovo radno mesto, taaaksi štand
Ko te drži jadan ne bio, možda su te roditelji zadnju put držali kad si se izlego, nakon toga su i oni vjerovatno shvatili kakav si delegat pa te ignorišu. A sve su prilike da ću i ja početi jer su ti doskočice dosadne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj me ignorisati, ako to pocnes unistiti ces mi zivot 
- Medikament
- Kontakt:
Gledam sto nema nikoga na forumu danas, a onda vidim ovo i jasno mi je : http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-korid ... /160731038

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Medikament je napisao/la:Gledam sto nema nikoga na forumu danas, a onda vidim ovo i jasno mi je : http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-korid ... /160731038
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Jel se ovo Ana Nikolic udaje za Rastu ili mi se cini?Medikament je napisao/la:Gledam sto nema nikoga na forumu danas, a onda vidim ovo i jasno mi je : http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-korid ... /160731038
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.