PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Neozbiljan si sagovornik cim vidim ovo posljednje.Zivio..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj sta je sa nama...nista..odlicno nam ide hvala Bogu...posjeta je sasvim dobra....imali smo neatraktivne protivnike i opet je bilo par milja svaku tekmu...u banjaluci nas bilo 300....hoces da kazes da bi ovoliko svijeta bilo da ste igrali sa drinom...de ba....ali svaka cast na danasnjoj posjeti...na Tusnju ce takodze biti preko 5 milja sa atraktivnijim protivnicima...primjer je zrinjaPipiDugaCarapa je napisao/la:Poznati su razlozi toga, ali nikad nije došlo do gašenja grupe.pinoglavi je napisao/la:Realno postojali niste, a prosjek je los izuzmemo li derbi gdje ce stadion uvijek biti pun, i vecerasnju utakmicu sto je razumljivo jer vas trese euforija zbog svih pozitivnih desavanja. Svakako svaka cast na rezultatu i posjeti protiv SBPipiDugaCarapa je napisao/la:Zanimljiv podatak, naročito jer smo 6. na tabeli.
Grbavica je, bar za sada, najposjećeniji stadion PLBiH. Koliko se sjećam, a dobro se sjećam, rečeno je u više navrata da se više ljudi skupi kad nekog auto udari.
Fino izdanje grupe, koja navodno ne postoji.![]()
Pa i vi ste u euforiji, nikad blize tituli niste bili, šta je s vama?
Hvala tebi, zivio !
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Da izvineš, kod nas raja dolazi zbog Želje a ne zbog protivnika, naravno da razlika postoji ali nije tolika, koliko ti to pokušavaš predstaviti.
Ako je tebi ovo dobra posjeta, a nikad bliže niste bili onom čemu ste najbliže bili kad se na Koševu slavila titula, onda OK. Meni ne bi bila, to bez daljnjeg.
Bilo bi 10.000 protiv bilo koje ekipe, bar danas.. Uprava je jednostavno povukla par odličnih poteza, koje su publiku usmjerile ka Grbavici.
Ako je tebi ovo dobra posjeta, a nikad bliže niste bili onom čemu ste najbliže bili kad se na Koševu slavila titula, onda OK. Meni ne bi bila, to bez daljnjeg.
Bilo bi 10.000 protiv bilo koje ekipe, bar danas.. Uprava je jednostavno povukla par odličnih poteza, koje su publiku usmjerile ka Grbavici.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ako dolazite zbog kluba gdje ste jesenas..danas 10000 jesenas po 2 milje...jer sad ispada da kada su dovedena atraktivna pojacanja raja se vratila na stadionPipiDugaCarapa je napisao/la:Da izvineš, kod nas raja dolazi zbog Želje a ne zbog protivnika, naravno da razlika postoji ali nije tolika, koliko ti to pokušavaš predstaviti.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne bi protiv Drine i slicnih, ni pod razno. Poklopila se prva utakmica poslije pauze + dobar protivnik (u prvoj utakmici ko je domacin vazda ima dosta jacu cifru)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kao što rekoh, uprava je povukla par odličnih poteza i to je razlog ove posjete. Niko danas nije došao zbog Širokog..staragarda je napisao/la:pa ako dolazite zbog kluba gdje ste jesenas..danas 10000 jesenas po 2 milje...jer sad ispada da kada su dovedena atraktivna pojacanja raja se vratila na stadionPipiDugaCarapa je napisao/la:Da izvineš, kod nas raja dolazi zbog Želje a ne zbog protivnika, naravno da razlika postoji ali nije tolika, koliko ti to pokušavaš predstaviti.
Pa naravno da je tako, nije normalan ko misli drugačije. Borba za pehar, dobri igrači, sponzori, marketing, etc.
Rekao sam hiljadu puta, i dalje stojim iza toga, Željezničar i Sarajevo imaju 3000 navijača koji će tu biti bez obzira na sve. Sve ostalo je..
@Mortem
Ne mora značiti, ali kako god.. Nikad nećemo saznati

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sta cemo sad x u mostaru a pobjednik vec bio prvak da ta dva kluba podjele pehar ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sad se opet nastavlja utrka između ta dva kluba..samirr je napisao/la:Sta cemo sad x u mostaru a pobjednik vec bio prvak da ta dva kluba podjele pehar ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Navijaci drugih klubova a ne navijaci borca..PiromanBL je napisao/la:Mi? Mi slavimo bod Borca? Odakle to saznade?joker90 je napisao/la:To pokazuje kakva je institucija Sloboda i kakvi stu to kompleksasi.samirr je napisao/la:Ljudi slave bod borca ko pobjedu svog kluba x u mostaru kec na grbavici.
Odakle ti to? Juce sam odmah otisao na temu Viteza i u gospodskom maniru cestitao normalnim navijacima tog kluba zasluzenu pobjedu kao na nasoj isto gdje sam se zahvalio Armiji koju rijetko koji klub ima. Ono sto momci rade je za svaku pohvalu i nema dalje. Sada sto sam slabije aktivan na ovoj temi nije razlog Velež nego velika koncentracija anonimusa koji su je syebali do bola.Heller je napisao/la:Joj kola nemaš se kome na kosti navalit, a i pastrmka se sakrioo nakon 6 komada
Isto da pohvalim manijake vec sada juce i robijase prekjuce. Perverzija brato jug grbavice. Jos kad je Tifa pjevao
koliko te pozitivne stvari u klubu uticu. Valjda i nas sunce ogrije pa opet u cetverocifrenim izdanjima na gostovanjima zadajemo samare dusmanima i papcima kojim treba Hotel Sunce čaršafa za parole po gradu i opet nisu u stanju skupit pet stoja u borbi za titulu. Forza

Moze li velez uzeti kome bodove iz vrha i ko igra za vas juniori ?Cocaine je napisao/la:Isto da pohvalim manijake vec sada juce i robijase prekjuce. Perverzija brato jug grbavice. Jos kad je Tifa pjevaokoliko te pozitivne stvari u klubu uticu. Valjda i nas sunce ogrije pa opet u cetverocifrenim izdanjima na gostovanjima zadajemo samare dusmanima i papcima kojim treba Hotel Sunce čaršafa za parole po gradu i opet nisu u stanju skupit pet stoja u borbi za titulu. Forza
Tesko moj Samire ali nista nije iskluceno. Protiv Viteza nije bilo Skaljica Pece Papaza kao i jos par igraca. Sa njima je sekundu ekipa kvalitetnija ali opet tesko. Mozda neki bod kuci i to je da krv pisajusamirr je napisao/la:Moze li velez uzeti kome bodove iz vrha i ko igra za vas juniori ?Cocaine je napisao/la:Isto da pohvalim manijake vec sada juce i robijase prekjuce. Perverzija brato jug grbavice. Jos kad je Tifa pjevaokoliko te pozitivne stvari u klubu uticu. Valjda i nas sunce ogrije pa opet u cetverocifrenim izdanjima na gostovanjima zadajemo samare dusmanima i papcima kojim treba Hotel Sunce čaršafa za parole po gradu i opet nisu u stanju skupit pet stoja u borbi za titulu. Forza
Aha zao mi je zbog vas valjda se vratite uskoro. Zelju kad ste dobili 4-2 kuci njima za titulu trebalo manijaci plakali sto ih niste pustili nece vam to oprostiti kao ni pustili leotaru red je da nama velez pusti. Uzmi te taj bod zrinjskom na vasem pravom stadionu i svi zadovoljni.Cocaine je napisao/la:Tesko moj Samire ali nista nije iskluceno. Protiv Viteza nije bilo Skaljica Pece Papaza kao i jos par igraca. Sa njima je sekundu ekipa kvalitetnija ali opet tesko. Mozda neki bod kuci i to je da krv pisajusamirr je napisao/la:Moze li velez uzeti kome bodove iz vrha i ko igra za vas juniori ?Cocaine je napisao/la:Isto da pohvalim manijake vec sada juce i robijase prekjuce. Perverzija brato jug grbavice. Jos kad je Tifa pjevaokoliko te pozitivne stvari u klubu uticu. Valjda i nas sunce ogrije pa opet u cetverocifrenim izdanjima na gostovanjima zadajemo samare dusmanima i papcima kojim treba Hotel Sunce čaršafa za parole po gradu i opet nisu u stanju skupit pet stoja u borbi za titulu. Forza
Bas kao sto smo posteno odigrali protiv Želje onda i izbili im titulu neka tako bude i sada pa makar popusili 7 komada. Ponosni do kraja i kmecati necemo. Ovoj djeci koja nose nas dres necu pogrdnu rijec uputiti. Samo neka ginu za petokraku i sve je oprosteno. Nisu oni krivi sto nisu imali pripreme
Bas tako ne treba kriviti igrace u ovakvoj situaciji ma kakvi god rezultati bili do kraja sezone situacija je takva kakva je imal kakve nade da ce to biti bolje u federalnoj?Cocaine je napisao/la:Bas kao sto smo posteno odigrali protiv Želje onda i izbili im titulu neka tako bude i sada pa makar popusili 7 komada. Ponosni do kraja i kmecati necemo. Ovoj djeci koja nose nas dres necu pogrdnu rijec uputiti. Samo neka ginu za petokraku i sve je oprosteno. Nisu oni krivi sto nisu imali pripreme
Ide nova skupstina u kojoj ce se izabrati uprava i usvojiti statut. Nakon toga privatni kapital ulazi u klub a spominje se i opcija "klub 500" gdje bi 500 navijaca godisnje davalo po 1000 maraka i tako oslobodili budzet kluba za jedan dio. Prioritet je omladinski pogon,ulaganje i skauting jer je to ono po cemu je Velez vazda bio prepoznatljiv. Sad hocemo li se odmah vratit ne znam ali eto nas brzo puno jaci,stabilniji i bez marke dugasamirr je napisao/la:Bas tako ne treba kriviti igrace u ovakvoj situaciji ma kakvi god rezultati bili do kraja sezone situacija je takva kakva je imal kakve nade da ce to biti bolje u federalnoj?Cocaine je napisao/la:Bas kao sto smo posteno odigrali protiv Želje onda i izbili im titulu neka tako bude i sada pa makar popusili 7 komada. Ponosni do kraja i kmecati necemo. Ovoj djeci koja nose nas dres necu pogrdnu rijec uputiti. Samo neka ginu za petokraku i sve je oprosteno. Nisu oni krivi sto nisu imali pripreme

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 02 mar 2016, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Hvatam se za slamkuCocaine je napisao/la:Odakle ti to? Juce sam odmah otisao na temu Viteza i u gospodskom maniru cestitao normalnim navijacima tog kluba zasluzenu pobjedu kao na nasoj isto gdje sam se zahvalio Armiji koju rijetko koji klub ima. Ono sto momci rade je za svaku pohvalu i nema dalje. Sada sto sam slabije aktivan na ovoj temi nije razlog Velež nego velika koncentracija anonimusa koji su je syebali do bola.Heller je napisao/la:Joj kola nemaš se kome na kosti navalit, a i pastrmka se sakrioo nakon 6 komada

Jesi to počeo pecat, jesi to vršnjaka u penziju ispratio?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.