Već je bila polemika oko regularnog gola u regularnom sudijskom vremenu. Ibraković ima običaj da kada gubi, ponesu ga emocije. Demant Ibrakoviću je u ovom print screenu.nikad_izvini je napisao/la:
1. Kolo Sarajevo Čelik 1:0
Trener zeničkog Čelika Abdulah Ibraković nakon primljenog gola u 96. minuti, bio je ljut.
"Zaslužili smo barem bod po svemu što smo večeras pružili na terenu. Gol smo primili u šestoj minuti sudijske nadoknade, iako je sudija utakmicu produžio sam četiri minute", kazao je nakon susreta za SportSport.ba Abdulah Ibraković.

Slavija - Sarajevo penal je bio regularan. Bio sam na utakmici pa sam fino vidio da je Gutića igrač Slavije poklopio, na leđima mu se natakario. Ništa drugo nije preostalo nego da se dosudi najstrožija kazna koju je poslije realizovao Arsenijević.
Budućnost-Sarajevo nedosuđen penal u korist Sarajeva. Normalno suđenje koje nije bilo domaćinsko, a valjda je trener Budućnosti navikao iz nekih prošlih sezona premijer lige pa da sudija sudi u korist njegovog tima, šta li!?
Sarajevo - Borac... Nema dalje kupili tekmu da izgubimo

Sarajevo - Olimpic... Penal za Sarajevo možda diskutabilan ali onakve penale sviraju u primeri bezbroj puta, recimo Barceloni. I ne bude pretjeranih reakcija. Niko se nije bunio u stručnom štabu Olimpica.
Sarajevo - Travnik... ne znam šta ti nije jasno prekršaj u napadu, ne buni se niko iz Travnika, čestitali su Sarajevu na boljoj partiji od njih.
Da se uhvatimo ovog tvog posta. Mislim da si samo ti u stanju od svih navijača Žaljezničara da ovakav post postaviš. Pa ti samo pratiš šta se dešava u i oko bordo tima

Ne bi on spomenuo recimo penal u Mostaru protiv Veleža, ma neee gdje bi on to