Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 24 mar 2011, 18:33

Logicno da se od Edina ocekuju golovi. Da li ce dati gol ili samo asistenciju ili nista, to ce najvise da zavisi od ostatka ekipe ali i od Rumuna.
Svi mi znamo da on znati dati gol i iz polusanse, da nije spic kojem treba pet 100% zicera da postigne jedan gol. Problem je sto u zadnje vrijeme ne bude velikih a cak ni malih prilika, nije ni cudno sto nema ni golova. U zadnjih nekoliko utakmica Man.Cit. se nismo nagledali lijepog fudbala a pogotovo ne prilika za postizanje govlova.
Pitanje je hoce li ih biti protiv Rumunije i koliko?

Bitno je da pobijedimo a hoce li Edin ili neko drugi dati gol(ove) je puno manje bitno.
Lijepo bi bilo da zablistamo kao npr. protiv Belgije ali i 1:0 (Rahimic u 90.) bi bilo dovoljno. :mrgreen:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 24 mar 2011, 20:28

Bitno je šta mi mislimo , a hejtere ostavimo po strani dečki . Svi dobro znamo koliko Džeko može te da će za nekoliko sezona biti onaj stari . Ovi koji se javljaju da ismijavaju Džeku ne znam koji qrac dolaze kad ih se ne pita za mišljenje . Prekosutra dobijamo Rumune , Edin daje hat-trick a već sljedeće sedmice stiže ponuda Reala jer izgleda Higuain neće biti spreman za sljedeću sezonu tako da očekujemo novi potpis Džeke , ali ovaj put više para . Ionako mu u Cityu ne ide kad svako svoj ego pumpa a niko lopte ne da jer se boje da ne uspije . Dijamantu uz tebe smo .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 24 mar 2011, 20:33

Pa bola kad protiv svog tako pišete, kako bi protiv tuđeg Bog vam pamet dao :? umjesto da podržite momka vi mu stvarate još veći pritisak. Džeko care najjači si sestre mi moje, ima da rumunima 3 komada uvališ brato ;)
Sretno Abidal :´(

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 mar 2011, 20:37

City igra kriza..........ja od kako ih gledam nisam vidio akcije da valja.....miljama su daleko od igre kakvu ima MANU, Chelsie, Totenham....jednostavno pate se na terenu, svi igraju za sebe........Dzeko treba lopti, a tamo ih nema, u stvari ima ,al sve baloni neki....Dzeko je timski igrac, al njegova pozicija napadaca ga predstavlja kao individualca, pa svi misle sam moze rijesiti utakmicu........

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 mar 2011, 22:10

Edin se ne trudi onoliko koliko bi trebao,,evo sad sam dobio provjerenu informaciju,da je lik u nekom baru cugao jedno 8 sata,nije se treznio, kako onda da bude u pravoj formi???? Pjanic bio sa njima ali momak otisao u 11 kuci i pio samo sok, to sve govori...... Ne kazem ja sada da je popio pivu dvije tri ,a li osam sati da se ne treznis ,a ceka ga ovako bitna utakmica reprezentacije ccccccc,,

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2011, 22:14

sanji je napisao/la:Edin se ne trudi onoliko koliko bi trebao,,evo sad sam dobio provjerenu informaciju,da je lik u nekom baru cugao jedno 8 sata,nije se treznio, kako onda da bude u pravoj formi???? Pjanic bio sa njima ali momak otisao u 11 kuci i pio samo sok, to sve govori...... Ne kazem ja sada da je popio pivu dvije tri ,a li osam sati da se ne treznis ,a ceka ga ovako bitna utakmica reprezentacije ccccccc,,

To su te provjerene informacije :lol:
A Spaha je sigurno izvodio striptiz :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 mar 2011, 22:15

sanji je napisao/la:Edin se ne trudi onoliko koliko bi trebao,,evo sad sam dobio provjerenu informaciju,da je lik u nekom baru cugao jedno 8 sata,nije se treznio, kako onda da bude u pravoj formi???? Pjanic bio sa njima ali momak otisao u 11 kuci i pio samo sok, to sve govori...... Ne kazem ja sada da je popio pivu dvije tri ,a li osam sati da se ne treznis ,a ceka ga ovako bitna utakmica reprezentacije ccccccc,,
Pa neki igraci najbolje igraju kad malo popiju, kao legendarni Paul Gascoigne :lol:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 mar 2011, 22:23

Goalgetter je napisao/la:

Cuj lol,,, boli me kuraq hoces ti vjerovati ili ne,,ja znam da je istina.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2011, 22:29

Dzeko pijanica. :D
Vodi ga na odvikavanje u Medjugorje. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 24 mar 2011, 22:57

sanji je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:

Cuj lol,,, boli me kuraq hoces ti vjerovati ili ne,,ja znam da je istina.
pjanicu neda stari duze od 11 da ostane. :D :D :D
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 25 mar 2011, 09:03

http://www.youtube.com/watch?v=r_nFfsm9E9g

ovaj je dzeko pravi fakin vidi se kad prica po pokretima, govoru svemu samo da hoce proraditi protiv rumuna....

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 mar 2011, 17:03

Ja sam siguran u barem jedan Edinov gol. :)

On će uvijek davati golove bilo to u City-u ili u reprezentaciji.
Who dares, wins !

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 26 mar 2011, 17:43

slika

bice golova :) ;)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 mar 2011, 21:20

Mora i moze edin bolje od ovog.Al et oprosti cemo mu ovu utakmicu.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2011, 21:21

Ljubim te u glavu Bosansku EDINE !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2011, 21:22

Jackson scoreeeee :lol:

Mancini gay !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2011, 21:25

Ocekivano!
Bravo Edine!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 mar 2011, 23:07

Ja sam veceras vidio koliko je Dzeko usvari dobio prelaskom u Englesku i sta znaci igrati u Premiershipu. Pa on je sad jos duplo jaci nego sto je bio. Nosio je po dva tri Rumuna na ledjima non stop, drzao loptu odbijali su se od njega ko djeca, jednostavno mu nista nisu mogli. Malo jos da se navikne na suigrace u Man City-u i ja sam siguran da ce biti zvjer i tamo. Daj boze da nam jos koji igrac predje u neki klub iz Premiershipa, to bi svakog od njih diglo za jos 50%.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 mar 2011, 23:09

Ne znam, nadam se da sam samo subjektivan i da možda previše gledam Edina u svakoj utakmici pa i nevažni detalji postanu važni, ali Edinu hitno treba neka serija golova. Malo je postao nesiguran u prijemu lopte, jasno je da su ga ometali štoperi Rumunije, ali ni štoperi u Njemačkoj ga nisu puštali tek tako. Valjda griješim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 mar 2011, 23:10

Ma ako Mancini ne ode, najbolje bi bilo da Edin ide iz Citya, da ode u neki klub gdje se igra fudbal :roll: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.