AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ne mozemo nista preko dugih lopti
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Vode ljudi zasluzeno, igramo kukavicki. I zasto je sad Paredes na klupi?
embrace the chaos
Nažalost ne vidim kako ih možemo ugroziti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Cassano2024
- Kontakt:
Sudjenje blago rečeno kritično. Da je protiv nas, ovo bi bio penal. Celik tanak. Rensch mora ući.
Ali već godinama uvijek utakmice protiv Juventusa iste, uvijek luzerski.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vooooooolim Uzbekistaaaaaaaaaaaaaaaan
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma ide bracuka 

Iskreno zadovoljan sam rezultatom.Juve je radio odlican presing tokom cijele tekme gdje se nismo nesto snalazili i na kraju dobar je ovaj remi.Jos uvijek smo tu.Idemo dalje.
Okej je rezultat, slažem se. Nevjerovatno kako je dobru utakmicu odigrao Kalulu.
Sa naše strane Kone fenomenalan.
Sa naše strane Kone fenomenalan.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kone gine svaku tekmu.Volio bih da ga ne prodaju odmah na ljeto jer pokriva veliki dio terena.Ovakav igrac nam je odavno falio.
Iskreno ne zna se ko je gori, roma preplašena kao da igra protiv juventusa iz najboljih dana, a ovi iz juventusa ko nesto i hoce al meda ne mogu. Ne pratim ove druge ekipe puno al ligu prvaka ove dvije ekipe bas i ne zasluzuju. Nek je bologna i atalanta igraju
nema potpisa
- Cassano2024
- Kontakt:
Kao što sam i govorio, mi ne možemo derbi dobiti, osim sa Laziom. A do kraja imamo 4-5 derbija. Osim Verone svi protivnici su nam iz top 10. Tako da kažem Adio Champions League.
Najgore mi smeta što nismo napali zadnjih 20 minuta, svi u napad pa šta bude. Ovako bez ispaljenog metka otpadamo. Pa koga ćeš napasti Ranieri? Inter i Atalantu u gostima.
Najgore mi smeta što nismo napali zadnjih 20 minuta, svi u napad pa šta bude. Ovako bez ispaljenog metka otpadamo. Pa koga ćeš napasti Ranieri? Inter i Atalantu u gostima.

Po meni najveca greska sto je uveo Gournu-Douatha, jbg ne das mu dva mjeseca ni minute i uvodis ga u derbiju, naravno da se nece snaci, a osjetio se i nedostatak pravog rwb, jer Celik je ofanzivno limitiran. Saraf je izgubio na brzini, mozda je bolje da on svoju avanturu u Romi zavrsi na ljeto.
Kone dobar, ali mora poraditi na predaji lopte, odlican je u pokrivanju terena i destrukciji protivnickih napada, ali nekad davi loptu previse. Svilar standardno dobar, Ever Ndicka odlican, bit ce tesko ga zadrzati.
Kone dobar, ali mora poraditi na predaji lopte, odlican je u pokrivanju terena i destrukciji protivnickih napada, ali nekad davi loptu previse. Svilar standardno dobar, Ever Ndicka odlican, bit ce tesko ga zadrzati.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Gledam raspored i da se dobije derbi jako tesko se moze biti medju 4. Juventus realno lagan raspored ima.
nema potpisa
- Cassano2024
- Kontakt:
Jbt koliko godina mi ovako tavorimo i nikako da budemo konkurenti za titulu. Evo razmišljam kad je to zadnji put bilo. Jel moguće da smo u igri bili zadnji put u sezoni 09/10. I ne vidim nikakav znak da će biti bolje. Treneri koji se spominju ne ulivaju mi nadu. Igrači koji se spominju još manje.
Angel Gomes, Mosquera, Medina, Izrael Reyes, Mijnans, Igor Paixao???? WTF?? Novi Baldanzi, Abdulhamid, Rensch, i slični koji nisu donijeli nikakav napredak. Gdje su provjerena imena i šampioni poptu Džeke, Dybale, Ndicke ili Hummelsa. Kad ćemo početi praviti tim za titule? Gourna-Douath i Nelsson su nama pojačanja.
Angel Gomes, Mosquera, Medina, Izrael Reyes, Mijnans, Igor Paixao???? WTF?? Novi Baldanzi, Abdulhamid, Rensch, i slični koji nisu donijeli nikakav napredak. Gdje su provjerena imena i šampioni poptu Džeke, Dybale, Ndicke ili Hummelsa. Kad ćemo početi praviti tim za titule? Gourna-Douath i Nelsson su nama pojačanja.

Kako brate da se borimo za titulu kad stalno prodajemo najbolje igrace kao Alisona,Markinjosa,Dzeke,Salaha i da ne nabrajam dalje.Drugo plate su manje dosta u odnosu na najace ekipe pogotovo u Engleskoj a bez Lige Prvaka takve plate ne mogu dati nema sanse i trece velika ocekivanja od publike,novinara i sviju oko Rome a realno je da nismo klub u rangu onih najvecih.
Da ne spominjem upravu i konstantno takmicenje da je najvaznije da budemo samo ispred Lacija.
Da ne spominjem upravu i konstantno takmicenje da je najvaznije da budemo samo ispred Lacija.
Bas sam prije par dana gledao DDR-a u emisiji kod engleza G.Neville, Roy Kean, Carragher, rece covjek da je 9x bio drugi jbt nismo ni srece imali. Onaj drugi mandat Spallettija ona ekipa bi danas uzela skudeto lagano, ali juventus i ako smo ih tukli su isli preko 100b tad mislim.
Nismo u rangu onih najvecih klubova, ali da bi mogli konkurisati za titulu u Italiji treba se ustaliti u lp par sezona + stadion. Roma i bez lp puni 60+ milja, bilo bi i vise da ne rade tampon zone oko gostujucih navijaca...
Nismo u rangu onih najvecih klubova, ali da bi mogli konkurisati za titulu u Italiji treba se ustaliti u lp par sezona + stadion. Roma i bez lp puni 60+ milja, bilo bi i vise da ne rade tampon zone oko gostujucih navijaca...
embrace the chaos
Dobar zahvalan igrac, igra vise pozicija, sjedi na klupi i kad ne treba, meni licno jedan od drazih igraca koji je nosio nas dres, samo mislim da je doslo vrijeme za razlaz i da bi tako bilo bolje za obe strane. Zaradio je dosta novca, neka nadje ekipu gdje ce igrati cesto mozda i povrati formu, ovako kod nas demotivisan moze samo da nazaduje.Cassano2024 je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:27Bez obzira na to, on zna fudbala i uvijek je koristan. Posle njegovog izlaska nismo ugrozili Juventus.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.