Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la ASD » 15 jan 2024, 20:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
15 jan 2024, 19:46
ASD je napisao/la:
15 jan 2024, 17:58
Bukvalno, gdje god da živiš u Izraelu, nema šanse da ne viđaš Palestince svaki dan.
Vidjali su i Nijemci Zidove pa ih to nije sprijecilo da ih smatraju manje vrijednima i pokusaju istrijebiti
Pa jesu.
Ali ono gore je bio čisti promašaj od izjave.
Ne rade svi palestinci u Izraelu ta zadnja zanimanja, kao što je građevina. To rade uglavnom ti s Palestinskim papirima jer im je to najbolje što mogu dobiti zbog zatvorenosti tržišta rada.
Neće sigurno Palestinac s Izraelskim papirima raditi to jer mu je potpuno otvoreno jedno od najboljih tržišta rada što postoji.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 jan 2024, 23:47

Svaki mjesec moze se otvoriti nova podtema.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jan 2024, 00:03

Iran unistio americku ambasadu u Iraku.. Sad ce biti veselo :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jan 2024, 00:18

slika

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jan 2024, 00:51

harry_90 je napisao/la:
16 jan 2024, 00:03
Iran unistio americku ambasadu u Iraku.. Sad ce biti veselo :kafa:
Ma nece Ameri na Iran 100% jer bi to bez imalo sumnje znacilo svjetski rat u kojem ne bi bilo pobjednika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jan 2024, 01:01

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 jan 2024, 20:14

Otkud sad ovo? Kada sam uspio promašiti veliki Slavenski pokret?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jan 2024, 20:19

Oj zivote jel ovo neki DLC novi izasao :rol:

A realno u pravu je, trebamo mi Slaveni neki blok osnovat, drzat granicu izmedju istoka i zapada :mrgreen:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jan 2024, 20:24

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 jan 2024, 20:38

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
16 jan 2024, 20:14

A ukrajinci inače nisu slaveni?

Koji kreten, sreća Slovaci masovno izlaze na proteste pa ovakvi idu na smetljište sljedeće izbore
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jan 2024, 21:55

Ovi bolesnici ne vide koliko je njihova logika i rezon degenerisan

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 17 jan 2024, 11:31

16 jan 2024, 20:14

Joj kad se prime Putinove pare pa brate Sloveni tamo ubijaju Slovene. Nije Zapad napao Ukrajinu nego Rusija......

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 jan 2024, 11:39

Država mu ne bi preživjela heftu bez Zapada, a on bi nešo rušio i palio.

Nema nad nas Slavene, najgori smo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jan 2024, 11:53

Ne znam zašto se ovdje ljudi identifikuju sa Slavenima tamo toliko kad je to totalno druga sorta ljudi za razliku od nas u BiH recimo!? Osim što pričamo Slavenski jezik koji je preko 60% drugačiji od Poljskog, Ukrajinskog ili Češkog recimo, ništa nemamo zajedničko sa njima. Mentalitet, ponašanje, priča, osobine, komunikacija, tradicija, kultura, gestikulacija, izgled, sve je drugačije. Možda poveznica sistemu starom. Pa bliži smo Italijanima i Turcima u svemu, nego Ukrajincima, Poljacima ili Rusima, ali pravim ne manjini njihovoj tamo nekoj. Ovo oko pokreta Slavenskog postoje organizacije neke u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj već odavno, postoji i ideja, tzv. Velika Slavenija konfederacija Slavenskih zemalja. Glupost neviđena, to nama iz BiH apsolutno nije mjesto. Postoji to kao mini verzija zove se Visegrad grupa. HR i SLO su dobile pozivnice da pristupe nakon pridruživanje EU, ali su odbili. Ona služi kao komercijalni a i politicki blok, kontra EU. I btw. niko od njih da ih pitaš ne podržava iskreno Bošnjake i zna se što.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 17 jan 2024, 12:56

Sjeca li se neko price kad su prvu bolnicu bombardovali, kakve su 4D analize neutralci izvlacili da dokazu da nije Izrael to uradio?
Ljudske gnjide, ko god je i na minutu branio genocid

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jan 2024, 13:00

Brokula je napisao/la:
17 jan 2024, 12:56
Sjeca li se neko price kad su prvu bolnicu bombardovali, kakve su 4D analize neutralci izvlacili da dokazu da nije Izrael to uradio?
Ljudske gnjide, ko god je i na minutu branio genocid
Epidaurus genijalac prednjačio u svojim analizama. Ne sumnjam da će i za ovo naći opravdanje. Krije se Hamas ispod kreveta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jan 2024, 13:03

Stroj1946 je napisao/la:
17 jan 2024, 11:53
Ne znam zašto se ovdje ljudi identifikuju sa Slavenima tamo toliko kad je to totalno druga sorta ljudi za razliku od nas u BiH recimo!? Osim što pričamo Slavenski jezik koji je preko 60% drugačiji od Poljskog, Ukrajinskog ili Češkog recimo, ništa nemamo zajedničko sa njima. Mentalitet, ponašanje, priča, osobine, komunikacija, tradicija, kultura, gestikulacija, izgled, sve je drugačije. Možda poveznica sistemu starom. Pa bliži smo Italijanima i Turcima u svemu, nego Ukrajincima, Poljacima ili Rusima, ali pravim ne manjini njihovoj tamo nekoj. Ovo oko pokreta Slavenskog postoje organizacije neke u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj već odavno, postoji i ideja, tzv. Velika Slavenija konfederacija Slavenskih zemalja. Glupost neviđena, to nama iz BiH apsolutno nije mjesto. Postoji to kao mini verzija zove se Visegrad grupa. HR i SLO su dobile pozivnice da pristupe nakon pridruživanje EU, ali su odbili. Ona služi kao komercijalni a i politicki blok, kontra EU. I btw. niko od njih da ih pitaš ne podržava iskreno Bošnjake i zna se što.
Ma ja, trebamo se povezivati sa Turcima i Arapima :rol: :rol: :kralj:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jan 2024, 13:48

Ja kad sam bio na exchangeu, Ukrajinac se zalijepio za mene, jel do mene ili smo imali slavenačkih tema.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jan 2024, 13:48

Evander je napisao/la:
17 jan 2024, 13:03
Stroj1946 je napisao/la:
17 jan 2024, 11:53
Ma ja, trebamo se povezivati sa Turcima i Arapima :rol: :rol: :kralj:
Ne trebas se povezivati s njima ali ni sa ovima jer nemamo nista zajednicko. Opet kazem da smo mentalitetom blizi Italijanima nego Rusima ili Poljacima. Totalno druga sorta ljudi od nas. Turcima smo blizi htjeli to priznati ili ne, ali to je cinjenica. Volio ne volio, tako je. Nisam ni ja pobornik njih, ali je tako jbga.
17 jan 2024, 13:48
Ja kad sam bio na exchangeu, Ukrajinac se zalijepio za mene, jel do mene ili smo imali slavenačkih tema.
Pa evo ja zivim 6 godina u Pragu skoro, radim sa Ukrima, Rusima, Cesima, Poljacima. Iskreno nigdje poveznice nije bilo osim ako se prica o komunizmu.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 17 jan 2024, 14:46

Stroj1946 je napisao/la:
17 jan 2024, 13:48
Pa evo ja zivim 6 godina u Pragu skoro, radim sa Ukrima, Rusima, Cesima, Poljacima. Iskreno nigdje poveznice nije bilo osim ako se prica o komunizmu.
Rekao bih da je to do tebe.
Radio sam i ja s Turcima pa nisam upoznao dva s kojim sam imao poveznicu (što je do mene) a ti si je recimo našao.
Dok sam se s Poljacima i Bugarima lakše povezao.

I onda praviti globalne zaključke u odnosu na subjektivna iskustva je besmisleno

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, invincible1921, VolimBiH96 i 12 gostiju.