FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

emir987
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la emir987 » 27 feb 2011, 13:03

Pa stvarno ste pojedini navijaci Bayerna jadni i smijesni! Ekipa sa smijesnim budzetom u odnosu na vas budzet zgazi vas u vasoj kuci, konstantno su bolji od vas cijelu sezonu, imali ste previse smijesnih rezultata i poraza u sezoni, i sad kad vam ocitaju lekiciju, vi ne znate sta cete vec se vadite na sudije! Pa sta i ako su sudije nesto pogrijesile u ovoj utakmici, nisu cijelu sezonu sudije gurale Dortmund po 15ak bodova ispred vas. Nisu sudije samo vama grijesile, bilo je gresaka i na stetu svih ostalih klubova, vjerovali vi to ili ne! I onda normalno krene prica o historiji, jer naravno, sadasnjost je toliko zalosna da se mora prisjecati starih dana kad je bilo bolje. To je toliko zalosno, smijesno i glupo! Zar ne bi bilo bolje da se prica o mogucim promjenama u ekipi, o smjeni trenera i uprave, o pojacanjima? Barem vi u ligi imate para za kvalitetna pojacanja, za razliku od nekih klubova koji imaju cijeli budzet kluba koliko vi placate godisnju placu nekim igracima! Zalosno i smijesno! Podnesite poraz, naucite se nosit s njima, jer ocito ih ima previse kad saberes ulozeno i dobijeno u ovoj sezoni!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2011, 13:11

Bavarci, sretan rođendan! ;)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2011, 13:14

emir987 je napisao/la:Pa stvarno ste pojedini navijaci Bayerna jadni i smijesni! Ekipa sa smijesnim budzetom u odnosu na vas budzet zgazi vas u vasoj kuci, konstantno su bolji od vas cijelu sezonu, imali ste previse smijesnih rezultata i poraza u sezoni, i sad kad vam ocitaju lekiciju, vi ne znate sta cete vec se vadite na sudije! Pa sta i ako su sudije nesto pogrijesile u ovoj utakmici, nisu cijelu sezonu sudije gurale Dortmund po 15ak bodova ispred vas. Nisu sudije samo vama grijesile, bilo je gresaka i na stetu svih ostalih klubova, vjerovali vi to ili ne! I onda normalno krene prica o historiji, jer naravno, sadasnjost je toliko zalosna da se mora prisjecati starih dana kad je bilo bolje. To je toliko zalosno, smijesno i glupo! Zar ne bi bilo bolje da se prica o mogucim promjenama u ekipi, o smjeni trenera i uprave, o pojacanjima? Barem vi u ligi imate para za kvalitetna pojacanja, za razliku od nekih klubova koji imaju cijeli budzet kluba koliko vi placate godisnju placu nekim igracima! Zalosno i smijesno! Podnesite poraz, naucite se nosit s njima, jer ocito ih ima previse kad saberes ulozeno i dobijeno u ovoj sezoni!
Konstantno se prosipas ovdje na temi Bayerna. Za dobro svih nas molim te nemoj to vise da radis.
Posto si ovoliko pametan ti najbolje nazovi Mourinha, Ronalda i ostalu raju te im kazi kako da prodju onog jadnog Liona, postavi neku formaciju, kupi sudije radi bilo sta samo se nemoj javno blamirat.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 feb 2011, 13:15

emir987 je napisao/la:Pa stvarno ste pojedini navijaci Bayerna jadni i smijesni! Ekipa sa smijesnim budzetom u odnosu na vas budzet zgazi vas u vasoj kuci, konstantno su bolji od vas cijelu sezonu, imali ste previse smijesnih rezultata i poraza u sezoni, i sad kad vam ocitaju lekiciju, vi ne znate sta cete vec se vadite na sudije! Pa sta i ako su sudije nesto pogrijesile u ovoj utakmici, nisu cijelu sezonu sudije gurale Dortmund po 15ak bodova ispred vas. Nisu sudije samo vama grijesile, bilo je gresaka i na stetu svih ostalih klubova, vjerovali vi to ili ne! I onda normalno krene prica o historiji, jer naravno, sadasnjost je toliko zalosna da se mora prisjecati starih dana kad je bilo bolje. To je toliko zalosno, smijesno i glupo! Zar ne bi bilo bolje da se prica o mogucim promjenama u ekipi, o smjeni trenera i uprave, o pojacanjima? Barem vi u ligi imate para za kvalitetna pojacanja, za razliku od nekih klubova koji imaju cijeli budzet kluba koliko vi placate godisnju placu nekim igracima! Zalosno i smijesno! Podnesite poraz, naucite se nosit s njima, jer ocito ih ima previse kad saberes ulozeno i dobijeno u ovoj sezoni!
Kad sve saberes i oduzmes Bayern ima veliku sansu da udje medju osam u Ligi prvaka, i to je istina..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 27 feb 2011, 13:20

Centre forward je napisao/la:
Konstantno se prosipas ovdje na temi Bayerna. Za dobro svih nas molim te nemoj to vise da radis.
Posto si ovoliko pametan ti najbolje nazovi Mourinha, Ronalda i ostalu raju te im kazi kako da prodju onog jadnog Liona, postavi neku formaciju, kupi sudije radi bilo sta samo se nemoj javno blamirat.
Tesko je se suociti sa dobrom kritikom, jel tako?
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2011, 13:22

emir987 je napisao/la:
Najkriticnija kritika od svih ikada vidjenih kritika :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 27 feb 2011, 13:30

emir987 je napisao/la:
Najkriticnija kritika od svih ikada vidjenih kritika :?
Evo ti jedna koju ces lakse shvatiti:
prosjecna vrijednost igraca Bayerna 14 M eura
prosjecna vrijednost igraca Dortmunda je malo vise od 5 M eura

Takva ekipa Dortmunda je osvojila prosjecno 0,67 bodova po kolu od vas!
Jeli ova kritika jednostavnija za shvatit?

Ili evo ti jos bolje, cijela ekipa Hannover vrijedi koliko Ribery i Pranjic zajedno, a ispred vas su i oni!
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 27 feb 2011, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2011, 13:33

Imas li negdje podatak koliko vrijedi prosjecno igrac R.Madrida ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 27 feb 2011, 13:36

Centre forward je napisao/la:Imas li negdje podatak koliko vrijedi prosjecno igrac R.Madrida ?
Imam, vrijedi 5 M manje od jednog Barceloninog igraca!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 feb 2011, 13:42

emir987 je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Imas li negdje podatak koliko vrijedi prosjecno igrac R.Madrida ?
Imam, vrijedi 5 M manje od jednog Barceloninog igraca!
Kave sad veze ima Barcelona sa mojim pitanjem, uopste nisam mislio da provociram.Ruku na srce Barcu uz Man Utd prezirem ali RESPEKTUJEM sve sto rade i pokazuju!, Real mi je puno drazi klub.Htio sam damo da kazem da prosjecna vrijednost igraca nije presudan faktor ni u cemu.Real je 100 x skuplji od Liona npr al prosle godine covjek iz Kalesije pokori S.Bernabeu,tako da opet ponavljam ta vrijednost nije neki znacajan faktor.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 feb 2011, 13:47

Igrač vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti za njega. A nijedan se igrač Dortmunda nebi mogao kupiti po cijeni sa "transfermarkta".
...što je više lome to je volim jače...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 feb 2011, 14:28

jacky09 je napisao/la:Igrač vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti za njega. A nijedan se igrač Dortmunda nebi mogao kupiti po cijeni sa "transfermarkta".
Upotpunosti se slazem s tobom.... taj transfermarkt treba refresh :)

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 27 feb 2011, 14:35

Ok, nije ni meni interes da se svadjam, pa makar i preko kablova. Govorim cinjenice, Dortmund je ove sezone iznenadio svakoga i vjerovatno su najpozitivnija stvar u fudbalu ove sezone u Evropi. I onda normalno svakome ko je neutralan da smeta onaj "veliki" koji se zali da je onaj "mali" bolji jer ga vise vole sudije! Ta prica ne pije vode ni kod koga, i jednostavno takvim pricama se stvaraju antipatije prema klubu.
A za transfermarkt, naravno da nisu sve cijene realne i tacne, ali cijeli svijet se poziva na njihove procjene pa sam i ja uzeo te podatke od njih. Cijena Dortmundovih igraca se par puta umnozila od pocetka sezone, znaci vjerovatno je Dortmund na pocetku sezone vrijedio nekih 60-70 M eura u odnosu na Bayernovih gotovo 300 M.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 14:42

@ seceru moj dragi hahaha

Pa moj jarane imas li ti oci, na sudije se vadis jel, de se umi malo dodji sebi pa napisi nesto o utakmici, ne provaljuj se bolan bolan, usput evo ti analiza, gol GOMEZA je ofsajd cist ko suza ! ( dok ste prosle godine pobjedili na osnovu tog ofsajda ove godine vam se vratilo isto gomez zabio lani ofsajd bio no sad je sudija vidjeo ), dalje kazes penal ok moze se raspravljati o tome mogo je dat ali nije bilo sigurno jel KG bio u sesnestercu ili van njeg tako da psssst, dalje ne smijes spomenuti kad je Lahma Kg oborio sto je bio penal i to 100000000 %, Schweini je trebo dobit zuti karton jos na pocetku tekme, dalje ti pricas Holger bolji od Hummelsa.... Drug moj hajde gledat cu da te sto manje povrjedim ali ovo sto si napisao u svoja dva posta je vise nego sramotno, tvoje nogometno znanje je TOLIKO ograniceno da bih ti preporucio da dobro skontas jeli fudbal tvoj sport... Ali ovakve gluposti pisat o sudijama i holgeru da je bolji od hummy-a e jbg ba...Pricas kako ste imali posjed lopte da ti nesto kazem to u MODERNOM fudbalu najmanje je bitno, kako ste imali kornera vise haha , a smijes li spomenuti ko je imao vise suteva o tome sutis ma drug moj bez uvrede ali toliko si limitiran sto se tice fudbala i znanja o fudbalu da je to zalosno, jos pljujes po ostalim forumasima koji se jade na dobranu znao 10 kaze odbrana kriva ti ne i ti pametan ma nema ti si strucnjak sam taki :D, a da sto se tice turskog doktora , taj mali vas je razvalio u obje utakmice pogotov gospodina 10 miliona ;), i dokazo da je ovu sezonu najbolji vezni igrac LIGE ! Isto kao i Hummels ! Jos jednom saberi se dodji sebi znam da je frust upitanju patnja bol ali jbg sta,s bit ce bolje samo budi malo realniji, jer vjeruj mi tako samo potvrdujes da si veliki fudbalski NEANDERTALAC.... Toliko si gluposti navaljao da nisam mogao vjerovat i doc sebi da se neko tako provaljivati moze ...
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 feb 2011, 14:42

emir987 je napisao/la:Ok, nije ni meni interes da se svadjam, pa makar i preko kablova. Govorim cinjenice, Dortmund je ove sezone iznenadio svakoga i vjerovatno su najpozitivnija stvar u fudbalu ove sezone u Evropi. I onda normalno svakome ko je neutralan da smeta onaj "veliki" koji se zali da je onaj "mali" bolji jer ga vise vole sudije! Ta prica ne pije vode ni kod koga, i jednostavno takvim pricama se stvaraju antipatije prema klubu.
A za transfermarkt, naravno da nisu sve cijene realne i tacne, ali cijeli svijet se poziva na njihove procjene pa sam i ja uzeo te podatke od njih. Cijena Dortmundovih igraca se par puta umnozila od pocetka sezone, znaci vjerovatno je Dortmund na pocetku sezone vrijedio nekih 60-70 M eura u odnosu na Bayernovih gotovo 300 M.

Pratio sam ja cijene nije toliko mozda su imali oko 110-115 pred pocetak sezone...

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 27 feb 2011, 14:43

Najbolji pokazatelj su ti plate igraca. Dortmund godisnje daje na plate oko 35 miliona eura a Bayern između 110 i 120 miliona eura. Ovo sam negdje ovih dana procitao, ne znam sad tacno gdje. Sad je ocekivati da ce Dortmund ovu granicu od 35 miliona koje se striktno pridrzavao posljednjih godina povecati s obzirom da bi trebali igrati konstantnije u Evropi.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 feb 2011, 14:54

slika
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 feb 2011, 17:02

Klopp je napisao/la:Najbolji pokazatelj su ti plate igraca. Dortmund godisnje daje na plate oko 35 miliona eura a Bayern između 110 i 120 miliona eura. Ovo sam negdje ovih dana procitao, ne znam sad tacno gdje. Sad je ocekivati da ce Dortmund ovu granicu od 35 miliona koje se striktno pridrzavao posljednjih godina povecati s obzirom da bi trebali igrati konstantnije u Evropi.
:o :o :o
Prvo skoci pa reci hop.
Bayern nikad nije dao na transfere vise od 75 miliona, a da daje godisnje 110 miliona. :roll:
Isti slucaj je i sa BvB koji nije dao vise od 20 miliona u jednom prijelaznom roku u zadnjih 7-8 godina.
Amoroso je ako se ne varam bio taj koji je kostao oko 25 miliona.

Zapamti da se u Bundesligi nikad nece trositi novac u besmislice i bacati velike kolicine istog na igrace koji se smatraju zvijezdama. To u ovom trenutku samo Bayern moze priustiti i donekle Wolfsburg, svi ostali se baziraju na svoju skolu i mlade talente.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 feb 2011, 17:21

ooooooo, domuzovac, ovo je zadnji post upucen tebi bez obzira da li ti odgovorio ili ne.
Damir_BvB je napisao/la:Pa moj jarane imas li ti oci, na sudije se vadis jel, de se umi malo dodji sebi pa napisi nesto o utakmici, ne provaljuj se bolan bolan, usput evo ti analiza, gol GOMEZA je ofsajd cist ko suza ! ( dok ste prosle godine pobjedili na osnovu tog ofsajda ove godine vam se vratilo isto gomez zabio lani ofsajd bio no sad je sudija vidjeo ), dalje kazes penal ok moze se raspravljati o tome mogo je dat ali nije bilo sigurno jel KG bio u sesnestercu ili van njeg tako da psssst
ono ce mene ucutkivati :lol: odyebi papane. ono ce nesto analizirati :lol:
gledaj ti da analiziras svoj jadni zivot, ispravis greske i dovedes ga u red, a rasprave o fudbalu, taktici i analiziranje utakmica ostavi onima koji se razumiju.
Damir_BvB je napisao/la:Drug moj hajde gledat cu da te sto manje povrjedim...
zar stvarno mislis da se normalan, prav i zdrav insan obazire na mahalsku psetad dok laju?
prebaci to sad u ovaj nas vilajet i znaj da meni puca qrac za tvojim postovima i ´analizama´.
mislis li da me mozes izbaciti iz takta? niposto! jedino me mozes nasmijati i navesti na to da se zahvalim Bogu sto jedan takav ´produkt´ ne obnasa neku javnu funkciju jer bi nas, definitivno, odveo u gore i teze stanje od ovoga u kojem se nalazimo.
Damir_BvB je napisao/la:jeli
jesmo, naravno da smo jeli. rucak je bio obilan. teleci file i mlade mahune :) ...pojeli smo u slast 8-)
ali to nije tema i molio bih da se drzimo iste inace ne ginu nam sankcije u vidu brisanja postova i mod.- adm. upozorenja.
Damir_BvB je napisao/la:ali toliko si limitiran sto se tice fudbala i znanja o fudbalu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Damir_BvB je napisao/la:tako samo potvrdujes da si veliki fudbalski NEANDERTALAC....
a ti si najjaci dokaz za one koji vjeruju u darvinovu teoriju.
Damir_BvB je napisao/la:Toliko si gluposti navaljao da nisam mogao vjerovat i doc sebi da se neko tako provaljivati moze ...
Bozija mudrost je neogranicena...za razliku od ljudske i meni je bas merk razmisljati o tome sta se desava u tvom pilecem mozgu dok pjeneci i baleci sastavljas jadni post i likujes nakon postanja istog razmisljajuci o tome kako si ´sukn´o´ i nagovorio se jadnim bavarcima.

prijatan dej ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2011, 17:21

[youtube][/youtube]Sretan Rođendan Bayi i da nam i u budućnosti donosi trofeje...We are the greatest.. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.