Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Marin ne moze napraviti vise od 3 razmjene,strasno da ovako igra.Igrac koji brani titulu ne bi trebao amaterski da igra jedno polufinale 

ne znam šta je u pitanju, ali ovo je sramotno u neku ruku, bez obzira na fazu turnira...Ako ništa gledat ćemo Švicarce u normalnijem terminu...
Ja ponavljam najstrasnije je sto je ovakav igrac uzeo GS a ferrer nije nikad nikad to necu prezalit , svaka cast marinu ima svoje kvalitete ali evo vidimo sta bi se desilo da je naletio na djoku umjesto sto je nisikori...
Predaji Marine,dobar si momak ne zaslužuješ ovo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Vise nije ni smijesno, predaj Cilicu ne sramoti se
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
U zadnjih 13 meceva uzeo je 4 seta. Budimo realni, da je Novak dosao sa gipsom na lijevoj ruci ne bih ocekivao da ovaj uzme vise od jednog seta.ppppp je napisao/la:E jbga,desi se loš dan,izgleda i malo onaj članak a malo i kompleks...Unofficialpage je napisao/la:Pa neko ko ima GS titulu valjda može uzeti više od jednog game-a u dva seta?
Iskreno,očekivao sam pobjedu novaka 3:1 pa možda i 3:2 ali ovo...
Ferrer ocigledno nije u stanju igrati citav turnir na nivou na kojem je bio Cilic prosle godine. Kad bude, mozda i uzme. Prosto ko pasulj, smori ista pricagrgr je napisao/la:Ja ponavljam najstrasnije je sto je ovakav igrac uzeo GS a ferrer nije nikad nikad to necu prezalit , svaka cast marinu ima svoje kvalitete ali evo vidimo sta bi se desilo da je naletio na djoku umjesto sto je nisikori...
Da su babi daMu...grgr je napisao/la:Ja ponavljam najstrasnije je sto je ovakav igrac uzeo GS a ferrer nije nikad nikad to necu prezalit , svaka cast marinu ima svoje kvalitete ali evo vidimo sta bi se desilo da je naletio na djoku umjesto sto je nisikori...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ferrer je zaslužio jednu GS titulu. Podcjenivanje od strane Rogera i malo bolja igra je dovela do tog da ima GS titulu ali, uz dužno poštovanje, on nije zaslužio da to ima.grgr je napisao/la:Ja ponavljam najstrasnije je sto je ovakav igrac uzeo GS a ferrer nije nikad nikad to necu prezalit , svaka cast marinu ima svoje kvalitete ali evo vidimo sta bi se desilo da je naletio na djoku umjesto sto je nisikori...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hoćeš da kažeš da npr. Ferrerov RG2013 nije bio na nivou Čilićevog USO2014geoxx je napisao/la:Ferrer ocigledno nije u stanju igrati citav turnir na nivou na kojem je bio Cilic prosle godine. Kad bude, mozda i uzme. Prosto ko pasulj, smori ista prica

Čilić ko u PMS-u očekujem Federera do pola 2
Upravo toMaGiCa je napisao/la:Hoćeš da kažeš da npr. Ferrerov RG2013 nije bio na nivou Čilićevog USO2014geoxx je napisao/la:Ferrer ocigledno nije u stanju igrati citav turnir na nivou na kojem je bio Cilic prosle godine. Kad bude, mozda i uzme. Prosto ko pasulj, smori ista prica

Ovo je smjesno Djokovic se nije ni oznojio
Mislim da se vise zamori na zagrijavanju pred mec.

Mislim da se vise zamori na zagrijavanju pred mec.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Hajde Nole privedi ovo kraju da gledamo švicarskog čarobnjaka, ovo već smara...
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Kakvo odučavanje od tenisa izdajnika iz Međugorja

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E ybo ga ti Nole. Nole završaji ovo. Hoćemo normalan tenis. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bojim se da i Stan ne prođe slično kao MarinUnofficialpage je napisao/la:E ybo ga ti Nole. Nole završaji ovo. Hoćemo normalan tenis.
Uvijek su mi najmrzi bili igraci koji se plase protivnika,pa igraj i on je od krvi i mesa,nije vanzemaljac,uredu je izgubiti,al ovako gubiti to ne moze biti samo do igre.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Koji je debil ovaj Cilic pa to je za enciklopedije 

Vjerovat cu ti da jest iako se me sjecanje slabo sluzi. Moja greskaMaGiCa je napisao/la:Hoćeš da kažeš da npr. Ferrerov RG2013 nije bio na nivou Čilićevog USO2014geoxx je napisao/la:Ferrer ocigledno nije u stanju igrati citav turnir na nivou na kojem je bio Cilic prosle godine. Kad bude, mozda i uzme. Prosto ko pasulj, smori ista prica
Sto opet ne znaci da je sramota sto ovaj ima GS a Ferrer ne ako je Cilic svoju uzeo zasluzeno, fer i korektno sto je i bio slucaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.