znam o kome govorišsekerbay je napisao/la: e onda nisi anida. ona je starija.
posalji mi pp.
GIM, sumnjam i ja valaFederer17 je napisao/la:@Aerials, gdje si Srednju isla, mozda se znamo, iako sumnjam?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
znam o kome govorišsekerbay je napisao/la: e onda nisi anida. ona je starija.
posalji mi pp.
GIM, sumnjam i ja valaFederer17 je napisao/la:@Aerials, gdje si Srednju isla, mozda se znamo, iako sumnjam?
dakle teorija bi bila oborena. ko ona da crnci ne mogu igrati košarkuBosniacum Lilium je napisao/la:Sreca tvoja pa nas te prasume tamo ne zanimaju plaho, inace bi se mogao uvjeriti iz prve ruke kako smo (ne)organizovani
pssst! ne odaji poslovne tajne, pa ako nanjuše pare nasilne će preuzeti posao.legenda reala je napisao/la:jok ne zanimaju, pa ko švercuje Albance preko Metaljke
Gdje si naučila onako baratat' oko računara ,IT i toAerials je napisao/la:GIM je skraćenica za onu kod ekonomskenope, Mejdan
Davno je to bilo.Kad si nekom nesretniku objašnjavala nešto 7 stranica sigurno ,samo sam zaboravio štaAerials je napisao/la:za računaromna kojoj temi si to primijetio
Aa, sry, ispadoh glup. Znam da je GMS Mesa, a ovo nisam ni skontao da su I i M inicijali, vec mislio da to pises kao skracenicu od "gimnazija".Aerials je napisao/la:GIM je skraćenica za onu kod ekonomskenope, Mejdan
znam ih sveFederer17 je napisao/la:
Aa, sry, ispadoh glup. Znam da je GMS Mesa, a ovo nisam ni skontao da su I i M inicijali, vec mislio da to pises kao skracenicu od "gimnazija".![]()
Znam par momaka iz GIM-a tvoje generacije otprilike (Rijad, Benjo, Tarik, Zula, ima sigurno jos), i mozda pokoju curu.
![]()
Vidi @Besica sto se nabacuje, vidio da si mu najbliza godinama, pa se odmah bacio na posao.
Naravno.High je napisao/la:Jesam li ti pomogao u toj dilemi?Kawhi je napisao/la:Ako sam ikad imao kakve dileme oko Fatmira sad ih nemam. Čovjek je najveći domoljub u državi. Šteta što radi na tvu koji niko ne gleda. Moram početi starije ljude nagovarati da gledaju MTV Igman.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 109 gostiju.