FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bordograd
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bordograd » 11 jul 2014, 21:01

Pancer je napisao/la:Gledam malo slike s gostovanja manijaka u CG i zape mi da je na ogradi zastava Palestine i tekst koji bi u nekom bukvalnom užem kontekstu značio "Palestinska organizacija u borbi protiv okupacije Palestine" ništa to ne bi bilo ne obično iako i tu ima politike koju UEFA ne dopušta da na zastavi nije nacrtani "broca" koji drži pušku koja podsjeća na AK-47 a on sam na "borca" PLO ... ne znam kako bi vam to moglo proći sličan slučaj je bio u Njemačkoj prije 3-4 godine klub naravno nije igrao europska takmičenja ali digla se velika boru oko toga ... mislim da vama ovakve stvari sa oružjem i koje kakvim borcima nisu potrebe ali ovo ne šalje poruku mira (koju bi trebalo u stvari) i može se svakako tumačiti ... bilo bi dobro da se pojedinci ne igraju vatrom a i sam smatram da je ovo previše za moj ukus
Prijavi UEFI. Svaka čast komšije i za transparent, za gostovanje i za prolaz :thumbup:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 jul 2014, 21:01

Pancer je napisao/la:Gledam malo slike s gostovanja manijaka u CG i zape mi da je na ogradi zastava Palestine i tekst koji bi u nekom bukvalnom užem kontekstu značio "Palestinska organizacija u borbi protiv okupacije Palestine" ništa to ne bi bilo ne obično iako i tu ima politike koju UEFA ne dopušta da na zastavi nije nacrtani "broca" koji drži pušku koja podsjeća na AK-47 a on sam na "borca" PLO ... ne znam kako bi vam to moglo proći sličan slučaj je bio u Njemačkoj prije 3-4 godine klub naravno nije igrao europska takmičenja ali digla se velika boru oko toga ... mislim da vama ovakve stvari sa oružjem i koje kakvim borcima nisu potrebe ali ovo ne šalje poruku mira (koju bi trebalo u stvari) i može se svakako tumačiti ... bilo bi dobro da se pojedinci ne igraju vatrom a i sam smatram da je ovo previše za moj ukus
Mi smo Manijaci, i ne interesuje nas tvoje mišljenje :wave:
Grbavica naš je Hram!!!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 11 jul 2014, 21:04

Ma ta zastava je stara vec godinama je manijaci, barem povremeno i na nekim utakmicama, znaju kaciti. Ali slazem se da bi mogli kaznu i to povecu dobiti, samo ako je delegat utakmice evidentirao.
Nas su kaznjavali za parolu o Srebrenici koja je puno manje problematicna i politicka od ove zastave.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 11 jul 2014, 21:05

RiverPlate je napisao/la:
Mi smo Manijaci, i ne interesuje nas tvoje mišljenje :wave:
Ne kažem ni da te treba interesirati :mrgreen: al klub kazne zbog ovoga a kazna bi bila sigurno velika (plus što i ptice na grani znaju da je UEFA u ovakvim slučajevima dobro na strani Izraela) bilo bi sasvim glupo zbog ne promišljenosti par pojedinaca koji garant o ovoj temi znaju jednako koliko i ptice o crvima koje jedu ;)
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 jul 2014, 21:07

Bila je i protiv **** kad smo igrali na Hadisonu, pa nikakve kazne nije bilo ;)
Grbavica naš je Hram!!!

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 11 jul 2014, 21:08

AdiFKS je napisao/la:Ma ta zastava je stara vec godinama je manijaci, barem povremeno i na nekim utakmicama, znaju kaciti. Ali slazem se da bi mogli kaznu i to povecu dobiti, samo ako je delegat utakmice evidentirao.
Nas su kaznjavali za parolu o Srebrenici koja je puno manje problematicna i politicka od ove zastave.
E da taman sam na to mislio ... znaš da si u pravu a opet te kazne žalosno je to al možda jedini ispravan put da se politika makne s tribina a bilo bi glupo da Željo dobi kaznu a za ovakve stvari kad je oružje u pitanju a poruka "sumnjivog karaktera" mogu kazne da budu jako jako velike ... nisam uopće mislio ulaziti u raspravu jeli to opravdano ili ne ali glupo je klub izlagati nepotrebnom riziku
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jul 2014, 21:10

zastava je starija iako se rjeđe kači, bila je i protiv izraelskih timova na koševu.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 jul 2014, 21:12

X grupa kaci palestinske zastave, u Italiji posebno, kace cak i desnicarske i ljevicarske grupe

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 11 jul 2014, 21:16

lisander je napisao/la:X grupa kaci palestinske zastave, u Italiji posebno, kace cak i desnicarske i ljevicarske grupe
Ma znam ja da se to svagdje stavlja pa i ovamo po Njemačkoj ali po meni nepotrebno se klub izlaže riziku a svaki udarac na budžet za naše klubove je veliki a zamisli da je kojim slučajem delegat utakmice bio Izraelac ??? Nepotrebno ... na to sam samo želio skrenuti pažnju ... sretno vam u Skoplju :)
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 11 jul 2014, 21:25

A tek kad nam bude Izrael dolazio sad u kvalifikacijama :D Pola navijača sa onim šamijama na glavi kad dođe :D
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 jul 2014, 21:29

Mahala kaže Jamak ode u Poljsku, 100 milja eura.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 11 jul 2014, 21:32

avlami97 je napisao/la:Mahala kaže Jamak ode u Poljsku, 100 milja eura.
Odavno se na tome radi, nadam se da će ga uspjeti "tušnuti" Poljacima i onda dovesti Bekrića na njegovo mjesto. :thumbup:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jul 2014, 21:35

nije ni loše za igrača od 28 godina koji nikad nije spojio pet dobrih tekmi u karijeri. iako stvarno ima šlifa.

BlueForever87
Kontakt:

Post Postao/la BlueForever87 » 11 jul 2014, 22:48

ChWilla je napisao/la:nije ni loše za igrača od 28 godina koji nikad nije spojio pet dobrih tekmi u karijeri. iako stvarno ima šlifa.
Jamak je 'neizbrušeni' dijamant. Talenat, ali cigare alkohol žene i fudbal teško spojivo.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!

Pa-pa-paranoja

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jul 2014, 22:59

@Pancer - Jbg, covjek pokusava da skrene paznju kako ce Zeljo zbog nepromisljenosti pojedinaca popusiti kaznu, a ovdje pojedini isticu kako se svugdje tako istice.

Sta nas uostalom boli neka stvar za tu Palestinu? Koji su oni faktor ovdje i kakve veze sa Zeljom imaju osim sto povezuju SDA nasu stranku i njih!

Kod njih tamo na hiljade frakcija koji sa vremena na vrijeme provociraju i onda kada Izraelac pocne tuci, pomagaj Boze. **** tu pricu vise.

Takvo ce se stanje ostati zauvijek, ali sta nas za to boli neka stvar?

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 jul 2014, 23:02

DzoleZeljo je napisao/la:@Pancer - Jbg, covjek pokusava da skrene paznju kako ce Zeljo zbog nepromisljenosti pojedinaca popusiti kaznu, a ovdje pojedini isticu kako se svugdje tako istice.

Sta nas uostalom boli neka stvar za tu Palestinu? Koji su oni faktor ovdje i kakve veze sa Zeljom imaju osim sto povezuju SDA nasu stranku i njih!

Kod njih tamo na hiljade frakcija koji sa vremena na vrijeme provociraju i onda kada Izraelac pocne tuci, pomagaj Boze. **** tu pricu vise.

Takvo ce se stanje ostati zauvijek, ali sta nas za to boli neka stvar?
Kako je lijepo biti...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 jul 2014, 23:07

Dzole izbrisi se sam.
NO PYRO NO PARTY

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 11 jul 2014, 23:09

Buu je napisao/la:Dzole izbrisi se sam.
e koji levat ono bas,isto kao da kazes ko sisa one mezare po sarajevu i drugdje,pucali po njima da se odbrane i poginuli :oops:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jul 2014, 23:12

Nek ste vi pametni!

Vi mislite samo o svom dupetu a kada klub dobije cestitku onda se svi u stranu skljanjamo.

@old school - Jeste i kakve veze politika ima veze sa Zeljom?, Posebo to vanjska!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 jul 2014, 23:20

Buu je napisao/la:Dzole izbrisi se sam.
+1,kakav levat Boze sacuvaj :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], TefalTava, zastitaIdentiteta i 85 gostiju.