Je l' se u toj dzamiji sastaju sufije? Bio sam pozvan u dva navrata od dvije razlicite osobe, jednom zamalo nisam otisao.sekerbay je napisao/la:raskrsce iznad vikaljske dzamije.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
a ciji si ti?Aerials je napisao/la:komšija si mi bio znači
i da, kada smo govorili o tom mjestu, bilo je, idemo na pasin zid.
to je ona rahmetli stara nena pasa.
nije mi poznato.Federer17 je napisao/la:Je l' se u toj dzamiji sastaju sufije?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ja sam žensko prije svega
ma ne bih da govorim, ali znaš sigurno čim znaš za Pašu, uglavnom, svi Mešići ovdje su mi porodica
@federer ja mislim da se sastaju
ma ne bih da govorim, ali znaš sigurno čim znaš za Pašu, uglavnom, svi Mešići ovdje su mi porodica
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sinoć sam, u kasne sate, čitao štivo o sufizmu i onda sam mu odao čast u vidu trominutnog tverkanja i uživanja u muzici. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma ne poznajem vas mladje. i ja sam dijelom mesic.Aerials je napisao/la:ja sam žensko prije svega![]()
koliko imas godina?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
joj aaaahhhaBosniacum Lilium je napisao/la:Sandze otjerati u Sandzakistan pa neka se tamo igraju Cosa Nostre
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
malo neštosekerbay je napisao/la: ma ne poznajem vas mladje. i ja sam dijelom mesic.
koliko imas godina?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
eto upoznala si rođaka iz NjemačkeAerials je napisao/la:malo neštosekerbay je napisao/la: ma ne poznajem vas mladje. i ja sam dijelom mesic.
koliko imas godina?21
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
e onda nisi anida. ona je starija.Aerials je napisao/la:malo neštosekerbay je napisao/la: ma ne poznajem vas mladje. i ja sam dijelom mesic.
koliko imas godina?21
posalji mi pp.
koliko sam ja skontao oni su bošnjački crnci. tj dobri kad treba ići u rat, a u miru žive u getu i bave se kriminalom mahom neorganizovanim jer su za organizovani dokazano glupi.legenda reala je napisao/la:šta fali SandžaklijamaBosniacum Lilium je napisao/la:Gledajte to sa vedrije strane, barem niste Sandzaklije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ovo sam naučio na klix.ba forum prije par godina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sreca tvoja pa nas te prasume tamo ne zanimaju plaho, inace bi se mogao uvjeriti iz prve ruke kako smo (ne)organizovani 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
jok ne zanimaju, pa ko švercuje Albance preko Metaljke 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma kome ste vi ba zanimljivi, to su sve sitni poslovilegenda reala je napisao/la:jok ne zanimaju, pa ko švercuje Albance preko Metaljke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
Vidi jel bagrcavi ziv, da ga nije voda odnjela
Bitni smo isto ko i vi nama, ako sarajlije ne mogu ziviti bez vas mi mozemo
Bitni smo isto ko i vi nama, ako sarajlije ne mogu ziviti bez vas mi mozemo
Pa zar ima Sarajlija vise 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Jeste dosadni sa Sabahudinom 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Da nema ovih ajatolaha tačno bih se zaljubio u neku tuzlanku.

Bosniacum Lilium je napisao/la::

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.