Ti si Secere davno skrenuo sa puta, bgt nemoj nas sramotiti naokolo i govoriti da si iz Tuzle.sekerbay je napisao/la:djeckic, ne zaborav da nas ima jos iz tuzle. kad sam ja u mosniku igro klikera, ti nisi bio rodjen![]()
sarajvolijice su donekle u pravu.
za razliku od tebe, ja znam za dogovore sa cetnicima o nenapadanju, povlacenju sa vec osvojenih teritorija, pljackanju od strane rukovodjetjeg kadra, itd.
ako uporedis tuzlu i sa, mi mozemo kazati da ne znamo sta je rat. iako je moja rhm. mati poginula u ratu, iako su padale granate, iako se pucalo(na svim frontovima, jelte),... kada sam prvi put ja mislim 95. godine otisao u sa i vidio strahotu, prvo sto sam rekao jeste da kod nas u tz nije bilo rata.
Fakat Secere gdje izginu onda 11 000 boraca drugog korpusa, u odnosu na 6000 boraca prvog korpusa. Nije bilo rata u nasem gradu jer se neprijatelj drzao na distanci, a borci su isli na sve strane da pomazu. Od Olova, Vozuce, Majevice, Gradacca, Brckog, Lukavca, Zvornika, Doboja.
Smetaju ti neko kvazidogovori, a sto ti onda je smetaju Sarajevski mafijasi u toku rata kojima je bio cilj samo ratno profiterstvo i kradja, a vodili su odbranu Sarajeva. U Tuzli nije bilo Juke, Cace, Ramiza koji su napravili pat situaciju u Sarajevu.