FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
treba biti zadovoljan, znale su naše ekipe i ispadati od crnogorskih.
Znali smo da si veoma glup, ali da si ovoliko glup, to nikako nismo znali.lafomamone je napisao/la:Znao sam da ste losi, ali da se bas onako katastrofalno losi to nisam niti pretpostavljao.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Propudih se, i sad žalim ja
iz oka mi suza kanula
bio je i uvijek biće
simbol naše Grbavice,
Dževad Begić Đilda LEGENDA !!!!
Da ti Dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet i tebi i svim žrtvama koji su dali svoj život braneći ovu našu BiH..
OPROSTA I ZABORAVA NEMA!!!
iz oka mi suza kanula
bio je i uvijek biće
simbol naše Grbavice,
Dževad Begić Đilda LEGENDA !!!!
Da ti Dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet i tebi i svim žrtvama koji su dali svoj život braneći ovu našu BiH..
OPROSTA I ZABORAVA NEMA!!!
Ja te volim, volim Željo..
- EdinDzekomo
- Kontakt:
sada torpedirati makedonce,pa nikad nisu mogli ni stat u istu recenicu sa bh fudbalom
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nisu mogli ni crnogorci pa si se juce patio sa njima
onaj Benjo me iznervira svaki put majko mila...
koliko god da je truntav namjestio je gol.
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Pa nije bas tako, do jučer su drugoligaski crnogorci ponizavali BiH klubove....jug-onostalgicar je napisao/la:nisu mogli ni crnogorci pa si se juce patio sa njima
Nemojte zaboraviti da su Benjo (i Kvesic) imali nenormalno opasne povrede, i da je jos uvijek ovo adaptacija na igru. Ko se ne sjeca, prije povrede su razvaljivali po bokovima. Jos malo utakmica, jacanja misica, i da otklone strah, bice oni dobri.
mora ih se istrpiti, samo kroz utakmice se može stvarno vratiti forma.
Eto, sad ne možete izmišljati razloge ... Vjerovatno, ko god bude želio će moći ići u Skoplje. Mnogo ima različitih podataka o kapacitetu ali, mi ćemo zaokružiti na 30.000. Od toga nam minimalno moraju dati 1.500 (5% gostima, po pravilniku UEFA), mada, postoji mogućnost i da nam budu dali karata koliko budemo tražili ili da nam otvore kompletnu tribinu. Metalurg nije neki veliki klub (bar koliko sam na brzaka mogao saznati čitajući Wiki.), sa mnogo navijača, ovo mu je prilika da zaradi nešto i od ulaznica. Lako se može desiti da nas bude više nego njih. Makedonija je u bivšoj Jugi svrstavana u miroljubiva gostovanja, tako da ni o tome ne trebate brinuti, jedino ako nisu poludili poslije.
Relativno je blizu, ne treba previše keša, pa ko voli nek' izvoli!.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Tacno tako prijatelju, ne moze odmah. Sjecam se kad je Ivica Olic poslije povrede pricao kako su mu neki igraci rekli da mora negdje dobiti dobre batine po nogama, da vidi da se takve povrede dese jednom u zivotu, i da ce tako pobjediti strah. Kvesica je frajer u prvoj utakmici na lavoru dobra razvalio (ako sa sjecas onog starta na centru), kada je ostao lezati, jos samo Benjo ostaoChWilla je napisao/la:mora ih se istrpiti, samo kroz utakmice se može stvarno vratiti forma.

Kvesić se u potpunosti vratio jedino sto mu fali je lijevo krilo koje ce mu pruzat upotrebive lopte iza ledja, jer covjek u par navrata ceka po 30 sekundi da mu Bučan gurne. Benjo je bogami potanak, daj bože da se koji klub zaljepi za njega da ga prodamo i da otvorimo Memiji mogucnost da igra, Memija, Bajić, Sadiković mladji nemaju ni po 20 godina do kraja godine ce imat oko 40 utakmica za prvi tim
kad se sjetim Stane prije 3-4 godine, ovi ako se budu razvijali normalno bice svemirski brodovi za njega kakav je trenutno sad.

i ja sam razmišljo da s autom privatnim idem, ovo nam recimo dodje ko da gosrujemo u ZeniciAdviser je napisao/la:Lako se može desiti da nas bude više nego njih. Makedonija je u bivšoj Jugi svrstavana u miroljubiva gostovanja, tako da ni o tome ne trebate brinuti, jedino ako nisu poludili poslije.Relativno je blizu, ne treba previše keša, pa ko voli nek' izvoli!.

Ovaj stadion u Skopju, Filip drugi Makedonski je nesto sto me baca u ocaj. Sad cu opet poceti temu stadiona, a to mi nije cilj, ali ovo po slikama je do prije par godina bila kvalitetna ledina sa jednom tribinom, i to ne duz cijele aut linije, a ovo danas izgleda u najmanj ruku SPEKTAKULARNO. Ocito da ovih 32 miliona eura, koliko je ulozeno, nije baceno uzalud. Ne zelim nikoga podcijeniti, ali ako Makedonska reprezentacija moze igrati na ovom stadionu, ako na njemu moze gostovati Liverpul, gdje smo onda mi sa nasim stadionima... Ocito nigdje. Lijepo je sto ce nas Zeljo igrati na ovakvom stadionu, treba navikavati na prave stvari.
Mislim da bi ispadanja zelje donijelo dosta polemika i negativne energije u klubu za daljnji dio sezone i da bi vas vec(neki) otpisali kao potencijalnog prvaka PL.ovako ste pokazali karakter i zato je dobro sto ste pobijedili i prosli dalje radi morala igraca(a pogotovo navijaca).cestitke i sretno u sljedecem kolu!
Godine prolaze jubav ostaje...
Hvala lijepo. Ekipa je pokazala borbanost, nesto sto je realno falilao zadnju godinu dana. Od mladjih igraca, ovih koji su bili povrijedjeni, pa do centarfora koji se vraca i koji klizecim startovima pokusava uzeti loptu. Hvala ti jos jednom.white1950 je napisao/la:Mislim da bi ispadanja zelje donijelo dosta polemika i negativne energije u klubu za daljnji dio sezone i da bi vas vec(neki) otpisali kao potencijalnog prvaka PL.ovako ste pokazali karakter i zato je dobro sto ste pobijedili i prosli dalje radi morala igraca(a pogotovo navijaca).cestitke i sretno u sljedecem kolu!
pazi, to je u njih bukvalno jedini iole uslovan stadion. kad bi u nas cijela država investirala samo u jedan stadion, isto bi ti bilo, ali kod nas je to nemoguće zbog politike i složenosti države. mi nemamo ovakav stadion, al' naš drugi najbolji je neuporedivo bolji od njihovog drugog i tako dalje.Letach je napisao/la:Ovaj stadion u Skopju, Filip drugi Makedonski je nesto sto me baca u ocaj. Sad cu opet poceti temu stadiona, a to mi nije cilj, ali ovo po slikama je do prije par godina bila kvalitetna ledina sa jednom tribinom, i to ne duz cijele aut linije, a ovo danas izgleda u najmanj ruku SPEKTAKULARNO. Ocito da ovih 32 miliona eura, koliko je ulozeno, nije baceno uzalud. Ne zelim nikoga podcijeniti, ali ako Makedonska reprezentacija moze igrati na ovom stadionu, ako na njemu moze gostovati Liverpul, gdje smo onda mi sa nasim stadionima... Ocito nigdje. Lijepo je sto ce nas Zeljo igrati na ovakvom stadionu, treba navikavati na prave stvari.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako kada se nasi igraci nadu pred golom, doslovno receno, pogube se kao kakve mlade.
Pa majka mu stara, to nam je postao hronicni problem jos od pocetka drugog dijela sezona gdje smo sve popusili upravo zbog toga.
Sta je tu problem zapravo?
Da li se prica sa igracima, tj zasto se javi strah u odrenenom ili oskudnom momentu pa oni ne odrade zadatak do kraja kako treba.
Mislim vidite jednu stvar, takve stvari mogu prolaziti protiv ovakvih ekipa koja ne znaju da kazne, ali ona koja zna, kaznit ce te trostruku. Vise ni kod nas u ligi to ne prolazi jer smo zbog toga popusili titulu.
Zato, prihvatite se posla. Neka vjezbaju svaki dan te sitvacije 1 na 1, pa ako nista, steci ce malo sigurosti u sebe.
Pa majka mu stara, to nam je postao hronicni problem jos od pocetka drugog dijela sezona gdje smo sve popusili upravo zbog toga.
Sta je tu problem zapravo?
Da li se prica sa igracima, tj zasto se javi strah u odrenenom ili oskudnom momentu pa oni ne odrade zadatak do kraja kako treba.
Mislim vidite jednu stvar, takve stvari mogu prolaziti protiv ovakvih ekipa koja ne znaju da kazne, ali ona koja zna, kaznit ce te trostruku. Vise ni kod nas u ligi to ne prolazi jer smo zbog toga popusili titulu.
Zato, prihvatite se posla. Neka vjezbaju svaki dan te sitvacije 1 na 1, pa ako nista, steci ce malo sigurosti u sebe.
Podrzavam te u potpunosti. Mozda je ovo vise tema za stadion na kojem igra reprezentacija, nego cisto eto, vidim stadion na kojem cemo igrati, vidim koliko je ulozeno, kako to sve izgleda, i zato sam napisao post. Znam i da su ostali stadioni skoro pa nikakvi.ChWilla je napisao/la:pazi, to je u njih bukvalno jedini iole uslovan stadion. kad bi u nas cijela država investirala samo u jedan stadion, isto bi ti bilo, ali kod nas je to nemoguće zbog politike i složenosti države. mi nemamo ovakav stadion, al' naš drugi najbolji je neuporedivo bolji od njihovog drugog i tako dalje.Letach je napisao/la:Ovaj stadion u Skopju, Filip drugi Makedonski je nesto sto me baca u ocaj. Sad cu opet poceti temu stadiona, a to mi nije cilj, ali ovo po slikama je do prije par godina bila kvalitetna ledina sa jednom tribinom, i to ne duz cijele aut linije, a ovo danas izgleda u najmanj ruku SPEKTAKULARNO. Ocito da ovih 32 miliona eura, koliko je ulozeno, nije baceno uzalud. Ne zelim nikoga podcijeniti, ali ako Makedonska reprezentacija moze igrati na ovom stadionu, ako na njemu moze gostovati Liverpul, gdje smo onda mi sa nasim stadionima... Ocito nigdje. Lijepo je sto ce nas Zeljo igrati na ovakvom stadionu, treba navikavati na prave stvari.
Evo citam pola im stadiona nema uslove za njihovu prvu ligu
-
- Kontakt:
pozdravljam pitare i ostale lesinare koji su ostali u rupama jer smo prosli, cekajte i grizite nokte jos 14 dana

NEKA TI JE VJEČNI RAHMET NAŠ JEDINI VOĐO, PONOSU OVOGA GRADA !

NEKA TI JE VJEČNI RAHMET NAŠ JEDINI VOĐO, PONOSU OVOGA GRADA !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.