Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Senijad
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Senijad » 14 jan 2017, 13:26

High je napisao/la:O, smrtnici, sagnite se, da vas Spaha ponizi! :bih:

:rol:

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 14 jan 2017, 13:31

Saurman je napisao/la:
Nemoj mi tu petljati jezikom nego reci imao je 5 crvenih kartona u veoma kraktom roku boravka u Leverkusenu što je vjerovatno i rekord u ligi.
Opet lazes. Na 86 utakmica u BL ima 2 izravna crvena i dva iskljucenja nakon parnih zutih. To ti pise na zvanicnoj stranici. Nek je i 5, na haman 90 utakmica ni u snu ne moze biti neki rekord. Moze u bezobraznog bosnje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2017, 13:39

Willer je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Nemoj mi tu petljati jezikom nego reci imao je 5 crvenih kartona u veoma kraktom roku boravka u Leverkusenu što je vjerovatno i rekord u ligi.
Opet lazes. Na 86 utakmica u BL ima 2 izravna crvena i dva iskljucenja nakon parnih zutih. To ti pise na zvanicnoj stranici. Nek je i 5, na haman 90 utakmica ni u snu ne moze biti neki rekord. Moze u bezobraznog bosnje.
Jedini koji laže ovdje si ti, čuj imao samo tri crvena u klubovima.Kad sam ti zalijepio da je imao 5 crvenih i to samo u Leverkusenu u nepune dvije sezone zamucao si.Nađi mi igrača koji je imao više crvenih kartona za ovako kratak period Leverkusen,Bundesliga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Senijad
Kontakt:

Post Postao/la Senijad » 14 jan 2017, 13:51

nikad neću zaboraviti poslije utakmice sa danskom ja i jaran ga pitamo da nam posudi 500 eura on kaže da nema za nas je od tada 0 od čovjeka

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 14 jan 2017, 14:39

Saurman je napisao/la:
Willer je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Jedini koji laže ovdje si ti, čuj imao samo tri crvena u klubovima.Kad sam ti zalijepio da je imao 5 crvenih i to samo u Leverkusenu u nepune dvije sezone zamucao si.Nađi mi igrača koji je imao više crvenih kartona za ovako kratak period Leverkusen,Bundesliga.
Sta si bolan ti zalijepio grdne rane? Lupas iz glave ko i obicno. Otidji na transfermarkt stranicu i pogledaj. U BL dok je nastupao za Bayer je zaradio jedan izravni crveni i dva nakon parnih zutih. To ti je tri ukupno. I jedan crveni u HSV. Znaci cetiri crvena (dva direktna i dva nakon parnih zutih) u 86 zvanicnih utakmica u BL od augusta 2013 do decembra 2016 godine. Bolan, sto se provaljujes i izmisljas.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jan 2017, 15:54

Ti isto ko da si pao s Marsa.Fino mu napišem 5 yebenih crvenih kartona za vrijeme boravka u Leverkusenu što vjerovatno niko nije imao od osnivanja kluba a on blabeće o parnim kartonima.Bježi idi smaraj nekog drugog o tome kako je Spahić igračina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jan 2017, 15:58

Slagao si da je rekorder i da je imao 5 crvenih u ligu dok je igrao za Bayer.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 14 jan 2017, 17:37

Saurman je napisao/la:Ti isto ko da si pao s Marsa.Fino mu napišem 5 yebenih crvenih kartona za vrijeme boravka u Leverkusenu što vjerovatno niko nije imao od osnivanja kluba a on blabeće o parnim kartonima.Bježi idi smaraj nekog drugog o tome kako je Spahić igračina.
Razumijes li ti covjece procitano? Kakvih 5 yebenih crvenih kartona u Bayeru? Dobio ih je 3 ukupno i jedan u HSV. Kontas li sad? Zasto lazes, hajde objasni? Fino ti stoji na stranici da ima 3 crvena u Bayeru a on pet pa pet. I opet lazes da je rekorder. Sto ti treba to? Sto?

http://www.transfermarkt.de/emir-spahic ... s/1#gesamt

Nadji 5 kartona za Bajer u BL, bezobraznice.
Zadnja izmjena: Willer, dana/u 14 jan 2017, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 jan 2017, 17:41

Emire pisaj po hejterima !

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

High

Post Postao/la High » 14 jan 2017, 17:42

Derdiyok je napisao/la:Emire pisaj po hejterima !

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
:bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jan 2017, 18:07

97 zutih kartona i 11 iskljucenja u klubovima.
Obicna sledzija koja napada samo slabije od sebe, npr jednom Ibrahimovicu nije smio zucnuti jer bi ga ukuco u zemlju.
O broju penala koje je kiksao i napravio ne treba trositi tastaturu, od Jorgensena preko Nasrija do Nigerije, to je Emir Spahic, covjek za male tekme i izivljavanje na slabijim igracima.
Protiv Nigerije se izgubio na terenu, noge mu se odsjekle, jedan Hibic za njega je bio doktor na stoperu.
O ekcesima van terena isto tako smijesno je pricati, davljenje stafa Leverkusena na parkingu, pa udaranje osiguranja, bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
Ono o cemu se moze diskutovati je moral ovih koji podrzavaju ovog siledziju koji nema ni zrno kucnog odgoja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 14 jan 2017, 18:36

bhsport je napisao/la:97 zutih kartona i 11 iskljucenja u klubovima.
Obicna sledzija koja napada samo slabije od sebe, npr jednom Ibrahimovicu nije smio zucnuti jer bi ga ukuco u zemlju.
O broju penala koje je kiksao i napravio ne treba trositi tastaturu, od Jorgensena preko Nasrija do Nigerije, to je Emir Spahic, covjek za male tekme i izivljavanje na slabijim igracima.
Protiv Nigerije se izgubio na terenu, noge mu se odsjekle, jedan Hibic za njega je bio doktor na stoperu.
O ekcesima van terena isto tako smijesno je pricati, davljenje stafa Leverkusena na parkingu, pa udaranje osiguranja, bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
Ono o cemu se moze diskutovati je moral ovih koji podrzavaju ovog siledziju koji nema ni zrno kucnog odgoja.
Zar ti nisi na strani Emira, s obzirom da si uvijek kontra Virtuelnog... :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jan 2017, 18:45

Federer17 je napisao/la:
Zar ti nisi na strani Emira, s obzirom da si uvijek kontra Virtuelnog... :lol:
Nismo uvijek na ratnoj nozi, ovdje i za Zelju samo zajedno. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jan 2017, 19:03

Ma nek je imao crveni na svaku trecu utakmicu opet je najbolji defanzivac kojeg i imamo i kojeg smo imali.
Ako mislite da sunjic il bicakcic mogu voditi odbranu, ili ne dak boze mali memisevic il novi dumic, onda vam hitno treba ljekar
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 jan 2017, 19:09

kazu Dumic da je novi Spaha :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 jan 2017, 20:26

bhsport je napisao/la:bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 20:38

krmpotich je napisao/la:
bhsport je napisao/la:bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sto je bjezao u gepeku :hmmmmm:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 jan 2017, 01:27

Senijad je napisao/la:nikad neću zaboraviti poslije utakmice sa danskom ja i jaran ga pitamo da nam posudi 500 eura on kaže da nema za nas je od tada 0 od čovjeka
Ma nula od covjeka, goni ga. Ja trazio 100 eura, reko sam mu vratiti za mjesec dan on nista.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 15 jan 2017, 06:52

Evo jos jednog fudbalskog znalca. Daje mu ljudi flasu boze nek dodje sebi.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 15 jan 2017, 10:45

soko je napisao/la:
Senijad je napisao/la:nikad neću zaboraviti poslije utakmice sa danskom ja i jaran ga pitamo da nam posudi 500 eura on kaže da nema za nas je od tada 0 od čovjeka
Ma nula od covjeka, goni ga. Ja trazio 100 eura, reko sam mu vratiti za mjesec dan on nista.
Ja mu trazio 1000 eura i reko mu vratiti s kamatom i opet nije dao. Nula od covjeka
🔵⚪

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 25 gostiju.