High je napisao/la:O, smrtnici, sagnite se, da vas Spaha ponizi!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
High je napisao/la:O, smrtnici, sagnite se, da vas Spaha ponizi!
Opet lazes. Na 86 utakmica u BL ima 2 izravna crvena i dva iskljucenja nakon parnih zutih. To ti pise na zvanicnoj stranici. Nek je i 5, na haman 90 utakmica ni u snu ne moze biti neki rekord. Moze u bezobraznog bosnje.Saurman je napisao/la:
Nemoj mi tu petljati jezikom nego reci imao je 5 crvenih kartona u veoma kraktom roku boravka u Leverkusenu što je vjerovatno i rekord u ligi.
Jedini koji laže ovdje si ti, čuj imao samo tri crvena u klubovima.Kad sam ti zalijepio da je imao 5 crvenih i to samo u Leverkusenu u nepune dvije sezone zamucao si.Nađi mi igrača koji je imao više crvenih kartona za ovako kratak period Leverkusen,Bundesliga.Willer je napisao/la:Opet lazes. Na 86 utakmica u BL ima 2 izravna crvena i dva iskljucenja nakon parnih zutih. To ti pise na zvanicnoj stranici. Nek je i 5, na haman 90 utakmica ni u snu ne moze biti neki rekord. Moze u bezobraznog bosnje.Saurman je napisao/la:
Nemoj mi tu petljati jezikom nego reci imao je 5 crvenih kartona u veoma kraktom roku boravka u Leverkusenu što je vjerovatno i rekord u ligi.
Sta si bolan ti zalijepio grdne rane? Lupas iz glave ko i obicno. Otidji na transfermarkt stranicu i pogledaj. U BL dok je nastupao za Bayer je zaradio jedan izravni crveni i dva nakon parnih zutih. To ti je tri ukupno. I jedan crveni u HSV. Znaci cetiri crvena (dva direktna i dva nakon parnih zutih) u 86 zvanicnih utakmica u BL od augusta 2013 do decembra 2016 godine. Bolan, sto se provaljujes i izmisljas.Saurman je napisao/la:Jedini koji laže ovdje si ti, čuj imao samo tri crvena u klubovima.Kad sam ti zalijepio da je imao 5 crvenih i to samo u Leverkusenu u nepune dvije sezone zamucao si.Nađi mi igrača koji je imao više crvenih kartona za ovako kratak period Leverkusen,Bundesliga.Willer je napisao/la:Opet lazes. Na 86 utakmica u BL ima 2 izravna crvena i dva iskljucenja nakon parnih zutih. To ti pise na zvanicnoj stranici. Nek je i 5, na haman 90 utakmica ni u snu ne moze biti neki rekord. Moze u bezobraznog bosnje.Saurman je napisao/la:
Razumijes li ti covjece procitano? Kakvih 5 yebenih crvenih kartona u Bayeru? Dobio ih je 3 ukupno i jedan u HSV. Kontas li sad? Zasto lazes, hajde objasni? Fino ti stoji na stranici da ima 3 crvena u Bayeru a on pet pa pet. I opet lazes da je rekorder. Sto ti treba to? Sto?Saurman je napisao/la:Ti isto ko da si pao s Marsa.Fino mu napišem 5 yebenih crvenih kartona za vrijeme boravka u Leverkusenu što vjerovatno niko nije imao od osnivanja kluba a on blabeće o parnim kartonima.Bježi idi smaraj nekog drugog o tome kako je Spahić igračina.
Derdiyok je napisao/la:Emire pisaj po hejterima !
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Zar ti nisi na strani Emira, s obzirom da si uvijek kontra Virtuelnog...bhsport je napisao/la:97 zutih kartona i 11 iskljucenja u klubovima.
Obicna sledzija koja napada samo slabije od sebe, npr jednom Ibrahimovicu nije smio zucnuti jer bi ga ukuco u zemlju.
O broju penala koje je kiksao i napravio ne treba trositi tastaturu, od Jorgensena preko Nasrija do Nigerije, to je Emir Spahic, covjek za male tekme i izivljavanje na slabijim igracima.
Protiv Nigerije se izgubio na terenu, noge mu se odsjekle, jedan Hibic za njega je bio doktor na stoperu.
O ekcesima van terena isto tako smijesno je pricati, davljenje stafa Leverkusena na parkingu, pa udaranje osiguranja, bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
Ono o cemu se moze diskutovati je moral ovih koji podrzavaju ovog siledziju koji nema ni zrno kucnog odgoja.
Nismo uvijek na ratnoj nozi, ovdje i za Zelju samo zajedno.Federer17 je napisao/la:Zar ti nisi na strani Emira, s obzirom da si uvijek kontra Virtuelnog...bhsport je napisao/la:97 zutih kartona i 11 iskljucenja u klubovima.
Obicna sledzija koja napada samo slabije od sebe, npr jednom Ibrahimovicu nije smio zucnuti jer bi ga ukuco u zemlju.
O broju penala koje je kiksao i napravio ne treba trositi tastaturu, od Jorgensena preko Nasrija do Nigerije, to je Emir Spahic, covjek za male tekme i izivljavanje na slabijim igracima.
Protiv Nigerije se izgubio na terenu, noge mu se odsjekle, jedan Hibic za njega je bio doktor na stoperu.
O ekcesima van terena isto tako smijesno je pricati, davljenje stafa Leverkusena na parkingu, pa udaranje osiguranja, bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
Ono o cemu se moze diskutovati je moral ovih koji podrzavaju ovog siledziju koji nema ni zrno kucnog odgoja.
bhsport je napisao/la:bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd
Sto je bjezao u gepekukrmpotich je napisao/la:bhsport je napisao/la:bjezanje iz Rusije u gepeku itd itd![]()
![]()
Ma nula od covjeka, goni ga. Ja trazio 100 eura, reko sam mu vratiti za mjesec dan on nista.Senijad je napisao/la:nikad neću zaboraviti poslije utakmice sa danskom ja i jaran ga pitamo da nam posudi 500 eura on kaže da nema za nas je od tada 0 od čovjeka
Evo jos jednog fudbalskog znalca. Daje mu ljudi flasu boze nek dodje sebi.bhsport je napisao/la:97 zutih kartona i 11 iskljucenja u klubovima.
Ja mu trazio 1000 eura i reko mu vratiti s kamatom i opet nije dao. Nula od covjekasoko je napisao/la:Ma nula od covjeka, goni ga. Ja trazio 100 eura, reko sam mu vratiti za mjesec dan on nista.Senijad je napisao/la:nikad neću zaboraviti poslije utakmice sa danskom ja i jaran ga pitamo da nam posudi 500 eura on kaže da nema za nas je od tada 0 od čovjeka
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 25 gostiju.