Ja nisam nigdje rekao da je Jaha glavni krivac za nespremnost, ali da mu i to ide u mane. Ali da jeste, kad već pitaš, jeste, on je morao dati program koji bi ovi morali ispoštovati, ko ne ispoštuje, slobodno udarite po džepu. Ako nije dao program, ja ne mislim da igrači sebi trebaju plaćati personalne trenere, dovoljno je pogotovo u ovoj ligi da poštuju program trenera. Kad kažem da nem ozbiljnog igrača, to ne znači da njih smatram krivim jer smo kao nacija u fudbalu takvi kakvi smo. Mladi i ambiciozni treneri poput nekih bi to mogli moooožda promijenitiBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:38Ti maloprije Jahu navede kao glavnog krivca nespremnosti igraca, a sad... ili sam pogresno nesto procitao?
Ali i dalje je bitno pravdati Upravu i njihove poteze, nema veze sto se rezultati ne namecu, sto iz sezone u sezonu se borimo za opstanak uz mmostvo trenera, boljih od Jahe. Ali eto nasli smo opravdalje da ostanu, nema veze sto ovako ne funkcionose.
Dobro ja rekoh, itekako imas razlog ih braniti, makar to bilo i kroz isforsiranu kritiku im upucenu tek toliko da sebe opravdas.
I dalje stojim pri stavu, zovni te svoje fudbalere i dodjite do Fleka da ih restiramo i vidimo je li do trenera ili je tu to njih.
A pazi ti sad nebuloze, kažeš da branim nekog u upravi, da pljujem Jahu, a isto tako kažeš da je uprava ta koja ga drži, ili sam ja nešto pogrešno shvatio?

I šta je sa onog mog "Bob graditelj", tad nisam bio njegova marioneta ili? Ili misliš da sam od nekog drugog? Vidiš da sve pljujem po zaslugama