Dodje 1629corleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dodje 1629corleone87 je napisao/la:Koliko dodje 5% od 32.580
kako ne kontate da je Siroki izbacio Zetu dok su nastupali pod zastavom SCGAdo01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?lisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
Zetulisander je napisao/la:koga su oni od Crnogoraca izbaciliAdo01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?normalno da ne smijemo, trenutno nismo u stanju potcijeniti ni Olimpic, a ono je prva lopta koja je bila dobro ubacena i odma gol, iz prekida smo slabi jer nema ko da nabaci, zato bi nam Bekrija dobro dosobluesaa je napisao/la:ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko toliko![]()
lisander je napisao/la:koga su oni od Crnogoraca izbaciliAdo01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?normalno da ne smijemo, trenutno nismo u stanju potcijeniti ni Olimpic, a ono je prva lopta koja je bila dobro ubacena i odma gol, iz prekida smo slabi jer nema ko da nabaci, zato bi nam Bekrija dobro dosobluesaa je napisao/la:ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko toliko![]()
Šta ti nije jasnoDzanelemi je napisao/la:MrRiccoli je napisao/la: Za bucana buncaju, a stanić sve što je napravio napravio je zahvaljujući Želji i tu je 7 godina što nije malo tako da se i on može ubrajati u ovo...naravno ne kao igrač koji je dijete Grbavice ali da kao igrač kojeg je Željo stvorio htjeli vi to misliti tako ili ne
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
Razlika u zastaviarelinho je napisao/la:kako ne kontate da je Siroki izbacio Zetu dok su nastupali pod zastavom SCGAdo01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?lisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
normalno da ne smijemo, trenutno nismo u stanju potcijeniti ni Olimpic, a ono je prva lopta koja je bila dobro ubacena i odma gol, iz prekida smo slabi jer nema ko da nabaci, zato bi nam Bekrija dobro doso[/quote]bluesaa je napisao/la:ma ne smijemo makedonce potcijeniti ni slučajno, Čolića vadi ova asistencija koliko toliko![]()
Aha. Tom logikom nijedan bosanski klub nikad nije igrao protiv nekog njemačkog klubaarelinho je napisao/la:kako ne kontate da je Siroki izbacio Zetu dok su nastupali pod zastavom SCGAdo01 je napisao/la:Odakle je NK Široki ?lisander je napisao/la:Znao sam da nam ovi ne mogu go dat, mislim da ni ovaj Metalurg nije nesto bolji od Lovcena, konacno neko iz BiH da izbaci Crnogorce kad se sjetim Pitara i Borca ova utakmica je pokazala da smo mi jos uvijek Amerika za Crnu Goru a ja mislim i za Makedoniju, sve u svemu ja ocekujem slicne utakmice protiv Metalurga i naravno da prodjemo, od igraca je najbolji bio Jamak i Tomic, Colic i Stanic najgori i Bucan je tanak bio, prijatno me iznenadio Memija od njega bi mogo biti reprezentativnog kalibra
tareizo je napisao/la:cestitke zeljeznicaru i svim njegovim navijacima i simpatizerima na prolasku zu zelju da doguraju sto dalje u europi i ako bogda 1/4 finalu ugoste nekog od veci klubova u europi
sportski poz iz Zenice svaka vam cast
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Lokomotifa i 25 gostiju.