Mi s uzivanjem to uradimo. Nama to ne smeta sve dok svake godine nam dolaze veliki klubovi a trofeji se kote ko mačke. Jedan za drugim. I sljedece godina uzimamo istu lagano. A Nam zna sta ce i kako sto se tice stadiona. Ja se ne brinem. Meni je bitno samo da se trofeji kote u vitrinama, nije mi tesko ni u Zenicu ni bilo gdje otici. Cak sta vise....
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eh super ondaPantelija je napisao/la: ↑04 jun 2020, 13:15Mi s uzivanjem to uradimo. Nama to ne smeta sve dok svake godine nam dolaze veliki klubovi a trofeji se kote ko mačke. Jedan za drugim. I sljedece godina uzimamo istu lagano. A Nam zna sta ce i kako sto se tice stadiona. Ja se ne brinem. Meni je bitno samo da se trofeji kote u vitrinama, nije mi tesko ni u Zenicu ni bilo gdje otici. Cak sta vise....

Babo, babo, a sto pitari stalno narucuju duplu i 7up???
**** ja tebi mater sine!!!
**** ja tebi mater sine!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Prica se da se na Grbavici otvara staracki dom..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fudo kralju svih kraljeva.
Ukini ih dekretom.
Svaka ti cast.
Ukini ih dekretom.
Svaka ti cast.
Nisam ni rekao da se nije desilolet3 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 12:14To se vec desiloNaime, kako su priopćili iz Bordo kluba, FK Željezničar je za iznajmljivanje stadiona Grbavica tražio tri puta veću cijenu nego što su Zeničani tražili za Bilino Polje, prenosi Klix.ba.samo je cijena bila 3X veca od Bilinog Polja, kako ste sami saopštili u javnosti. Pa ste morali vozariti u Zenicu, skupo vam bilo u svom gradu.
A sad ce biti jedno 5X vecaKako ono golubarnik, krmetnjak, šugavica i slicne seoske doskočice
![]()

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Zeba se vraca u Zeljkana, a tu opciju razmatra i Mesa Bazdarevic. Kad moze Adil, mogu i ostali! Zavod PIO/MIO Grbavica! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Koji li je ovo levatina sto komentariselet3 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 12:14To se vec desiloNaime, kako su priopćili iz Bordo kluba, FK Željezničar je za iznajmljivanje stadiona Grbavica tražio tri puta veću cijenu nego što su Zeničani tražili za Bilino Polje, prenosi Klix.ba.samo je cijena bila 3X veca od Bilinog Polja, kako ste sami saopštili u javnosti. Pa ste morali vozariti u Zenicu, skupo vam bilo u svom gradu.
A sad ce biti jedno 5X vecaKako ono golubarnik, krmetnjak, šugavica i slicne seoske doskočice
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Pa ovi hadalji marke nemaju hahahahahahah
-
- Kontakt:
Imaju oni milione. Doduse to su milioni u minusu ali nema to veze. Oni te minuse ne shvataju ozbiljno. Gledaju to kao i tabelu, nema veze sto su u minusu oni su sampioni. Tako imaju i milione, ko da je vazno jesu li ti milioni u minusu ili plusu.
Filozofija je to
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

Hvala vam na ovoj krpi ,na pravoj je strani sada i u ovim danima pravu poruku salje ..
i narednih 8 godina kmecanja po komentarima ,izgleda da vam samo to ostaje

Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 04 jun 2020, 19:55, ukupno mijenjano 3 puta.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 04 jun 2020, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.