FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba mi tačan info, molim vas.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
u 23h na BHTterabajt je napisao/la:Neko napisa na bht u 22 h.AsharaK je napisao/la:Imal đe reprize?
FKŽ !
sta ovi buncajuk3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.

Joj katastrofe i igre al eto nekako smo prosli ...
€150.000 - prvo pretkolo, ukoliko ne dodjes do grupne faze LPSignore je napisao/la:Kolike su nagrade u pretkolika LP? Nigdje nisam naisao na taj podatak, samo da se za PO dobija 2,1 mil eura.AnelZ je napisao/la: Usporedbe radi, prosle godine kada smo igrali drugo pretkolo Lige Prvaka smo od Evrope zaradili €350.000,00
€175.000 - drugo pretkolo, ukoliko ne dodjes do grupne faze LP
€200.000 - ukoliko ispadnes u trecem pretkolu (ko prodje, ne dobija ovaj iznos ali zadrzava ono ranije) i onda prelazis u play-off EL gdje dobijas novac za to
€2.100.000 - play-off, dobijas ne vazno je li prodjes u grupnu fazu LP ili ispadnes u grupnu fazu EL
€200.000 - svaki prvak svoje zemlje dobija ovaj iznos ukoliko ne prodje u grupnu fazu LP
Tako npr. ako pocinjes u drugom pretkolu i ispadnes odmah zaradis €375.000 (200.000 kao prvak i 175.000 za drugo pretkolo, pogrijesio sam za Želju i proslu sezonu), ako tipa pocinjes u prvom pretkolu i ispadnes u drugom pretkolu dobijas €525.000 (200.000 kao prvak, 150.000 za prvo prektolo i 175.000 za drugo pretkolo), ako tipa pocinjes u drugom pretkolu, ispadnes u trecem dobijas €575.000 (200.000 ukoliko si bio prvak, 175.000 za drugo pretkolo i 200.000 za trece pretkolo) + prelazis na EL, a ukoliko npr pocinjes u drugom pretkolu i ispadnes u play-off dobijas €2.475.000 (200.000 kao prvak, 175.000 za drugo pretkolo i 2.100.000 za play-off) + prelazis u EL. Ukoliko pocinjes u drugom pretkolo i uspijes se kvalifikovati za grupnu fazu LP dobijas €2.100.000 (za play-off) + dobit za grupnu fazu LP.
Nadam se da sam pomogao.
AsharaK je napisao/la:Treba mi tačan info, molim vas.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Isto tako ove sezone za pitare igraju sve redom domaća djeca.k3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.

Skuzio sam. HvalaAnelZ je napisao/la:€150.000 - prvo pretkolo, ukoliko ne dodjes do grupne faze LPSignore je napisao/la:Kolike su nagrade u pretkolika LP? Nigdje nisam naisao na taj podatak, samo da se za PO dobija 2,1 mil eura.AnelZ je napisao/la: Usporedbe radi, prosle godine kada smo igrali drugo pretkolo Lige Prvaka smo od Evrope zaradili €350.000,00
€175.000 - drugo pretkolo, ukoliko ne dodjes do grupne faze LP
€200.000 - ukoliko ispadnes u trecem pretkolu (ko prodje, ne dobija ovaj iznos ali zadrzava ono ranije) i onda prelazis u play-off EL gdje dobijas novac za to
€2.100.000 - play-off, dobijas ne vazno je li prodjes u grupnu fazu LP ili ispadnes u grupnu fazu EL
€200.000 - svaki prvak svoje zemlje dobija ovaj iznos ukoliko ne prodje u grupnu fazu LP
Tako npr. ako pocinjes u drugom pretkolu i ispadnes odmah zaradis €375.000 (200.000 kao prvak i 175.000 za drugo pretkolo, pogrijesio sam za Želju i proslu sezonu), ako tipa pocinjes u prvom pretkolu i ispadnes u drugom pretkolu dobijas €525.000 (200.000 kao prvak, 150.000 za prvo prektolo i 175.000 za drugo pretkolo), ako tipa pocinjes u drugom pretkolu, ispadnes u trecem dobijas €575.000 (200.000 ukoliko si bio prvak, 175.000 za drugo pretkolo i 200.000 za trece pretkolo) + prelazis na EL, a ukoliko npr pocinjes u drugom pretkolu i ispadnes u play-off dobijas €2.475.000 (200.000 kao prvak, 175.000 za drugo pretkolo i 2.100.000 za play-off) + prelazis u EL. Ukoliko pocinjes u drugom pretkolo i uspijes se kvalifikovati za grupnu fazu LP dobijas €2.100.000 (za play-off) + dobit za grupnu fazu LP.
Nadam se da sam pomogao.

pa vama iz vase skole igraju cimirot, kovacevic i drugirammstein je napisao/la:sta ovi buncajuk3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.

Milion puta receno, ali i ovaj put, igra tanka, pobjeda vazna. Ovo je bio duel dvije lose ekipe, manje losa je zasluzeno prosla. Da nije bilo crvenog kartona, ko zna na sta bi to izaslo, ali samo je prolaz trenutno vazan.
Ima ovdje mjesta za napredak, ali o igri ce se jos pricati. Danas ko nije vidio da Jamak mora igrati jer Tomic bez njega nema s kim na sredini igrati, taj ne zna puno o fudbalu. Skripi na dosta pozicija, ali pozicija napadaca je uzasno pokrivena, uzasno!
Kontali Crnogorci navikli prolazit nase ekipe, pa mogu i nas, mi smo ipak ozbiljan tim
Da Lovcen nismo prosli, vise od 200 godisnjih se ne bi prodalo, prosjecna posjeta ne bi bila veca od 1500. Sreca pa je proslo kako treba, idemo dalje, Metalurg je itekako prolazna ekipa i drago mi je sto ovaj put igramo prvu u gostima, nek se na njihovom terenu ispituju snage, a na Kosevu ide ofanziva.
Volim te Zeljo!
Ima ovdje mjesta za napredak, ali o igri ce se jos pricati. Danas ko nije vidio da Jamak mora igrati jer Tomic bez njega nema s kim na sredini igrati, taj ne zna puno o fudbalu. Skripi na dosta pozicija, ali pozicija napadaca je uzasno pokrivena, uzasno!
Kontali Crnogorci navikli prolazit nase ekipe, pa mogu i nas, mi smo ipak ozbiljan tim

Da Lovcen nismo prosli, vise od 200 godisnjih se ne bi prodalo, prosjecna posjeta ne bi bila veca od 1500. Sreca pa je proslo kako treba, idemo dalje, Metalurg je itekako prolazna ekipa i drago mi je sto ovaj put igramo prvu u gostima, nek se na njihovom terenu ispituju snage, a na Kosevu ide ofanziva.
Volim te Zeljo!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
ovoj ekipi upravo trebaju tri igraca,ili dva to jest kreator(Samir Bekric),napadac(Sasa Kajkut),i stoper(ovaj novi sto je dosao)..znaci sa ova dva igraca u sljedecem kolu protiv makedonaca sigurno bi bili puno puno bolji,stabilniji a toliko nam samo treba i da se jos ova ekipa malo bolje uigra,ovo smo prosli na ho ruk,ali nema veze,idemo dalje
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Za bucana buncaju, a stanić sve što je napravio napravio je zahvaljujući Želji i tu je 7 godina što nije malo tako da se i on može ubrajati u ovo...naravno ne kao igrač koji je dijete Grbavice ali da kao igrač kojeg je Željo stvorio htjeli vi to misliti tako ili nerammstein je napisao/la:sta ovi buncajuk3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
fala kurcu na udarcu.
majmuni nek' skapaju.
majmuni nek' skapaju.
MrRiccoli je napisao/la: Za bucana buncaju, a stanić sve što je napravio napravio je zahvaljujući Želji i tu je 7 godina što nije malo tako da se i on može ubrajati u ovo...naravno ne kao igrač koji je dijete Grbavice ali da kao igrač kojeg je Željo stvorio htjeli vi to misliti tako ili ne
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- invincible1921
- Kontakt:
i tako jos jednom zeljo nije ispao od slabijeg protivnika iako su se mnogi pouceni svojim iskustvima pondali tome. 1921.
Sto se utakmice tice, losa igra dobar rezultat, mada ruku na srce vise se nije ni moglo ovi bunker od prve do zadnje minute. Pozitivno bi istakao Jamaka i jednostvno on mora igrat u prvih 11 ili umjesto hasanovica ili sadikovoica. Negativno bi istakao TOMICA KOJI JE BIO DALEKO NAJLOSIJI NAS IGRAC.Ja nez sta mu se desilo na ovoj pauzi
Turkovic ..necu nista da pricam tek je dvije odigro mada me strah da nismo novog lazara dobili. Dabogda kceri..
Sto se utakmice tice, losa igra dobar rezultat, mada ruku na srce vise se nije ni moglo ovi bunker od prve do zadnje minute. Pozitivno bi istakao Jamaka i jednostvno on mora igrat u prvih 11 ili umjesto hasanovica ili sadikovoica. Negativno bi istakao TOMICA KOJI JE BIO DALEKO NAJLOSIJI NAS IGRAC.Ja nez sta mu se desilo na ovoj pauzi

Turkovic ..necu nista da pricam tek je dvije odigro mada me strah da nismo novog lazara dobili. Dabogda kceri..
=\_1921_/=
Kaže komentator na radiju CG ... "da je Bučan imao kraću kosu, Bogdanović ga nebi imao za šta uhvatiti i nebi dobio crveni karton ..."exbabilon je napisao/la:Milion puta receno, ali i ovaj put, igra tanka, pobjeda vazna. Ovo je bio duel dvije lose ekipe, manje losa je zasluzeno prosla. Da nije bilo crvenog kartona, ko zna na sta bi to izaslo, ali samo je prolaz trenutno vazan.
Kontali Crnogorci navikli prolazit nase ekipe, pa mogu i nas, mi smo ipak ozbiljan tim![]()
Volim te Zeljo!

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ee ovako malo o narednom protivniku.
Pisalo se prije desetak dana da ih je napustilo 7 igraca,sto znaci nisu uigrani,tu smo u prednosti i sto se igra revans kod nas mislim da su šanse 55-45 za nas.Za par minuta igraju revans i oni ,pa bi trebali traziti neki sream da gledamo kakvi su..u 20.45 pocinju
A sto se tice Skoplja ruta je oko 625 km odnosno oko 9h voznje..putuje se preko Srbije.
To je ta ruta:Sarajvo-Sokolac-Visegrad-Dobrun - -Mokra gora(tu je granica sa Srb)-Užice-Čačak-Kraljevo-Niš-Leskovac-onda granica srb-mak i onda Ilindjen-Skoplje.
Sve u svemu nece biti lako,put nece biti lagan..Igraci ako maximalno udju u tekmu mozda bi s golom u gostima otvorili vrata 3.kola..
Nez jesam li jedini koji misli da cemo LAKŠE odigrat s makedoncima..??
Sve u svemu,idemo jako pa sta bude!
Forzaa
Pisalo se prije desetak dana da ih je napustilo 7 igraca,sto znaci nisu uigrani,tu smo u prednosti i sto se igra revans kod nas mislim da su šanse 55-45 za nas.Za par minuta igraju revans i oni ,pa bi trebali traziti neki sream da gledamo kakvi su..u 20.45 pocinju
A sto se tice Skoplja ruta je oko 625 km odnosno oko 9h voznje..putuje se preko Srbije.
To je ta ruta:Sarajvo-Sokolac-Visegrad-Dobrun - -Mokra gora(tu je granica sa Srb)-Užice-Čačak-Kraljevo-Niš-Leskovac-onda granica srb-mak i onda Ilindjen-Skoplje.
Sve u svemu nece biti lako,put nece biti lagan..Igraci ako maximalno udju u tekmu mozda bi s golom u gostima otvorili vrata 3.kola..
Nez jesam li jedini koji misli da cemo LAKŠE odigrat s makedoncima..??

Sve u svemu,idemo jako pa sta bude!
Forzaa
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
kod nas je kapiten nase dijete a kod vas je kapitenemirati je napisao/la:pa vama iz vase skole igraju cimirot, kovacevic i drugirammstein je napisao/la:sta ovi buncajuk3lla je napisao/la:U plavoj ekipi koja je večeras nadigrala Lovćen i prošla dalje, igralo je čak šest igrača odraslih na Grbavici: Benjamin Čolić, Eldar Hasanović, Sead Bučan, Nedo Turković, Srđan Stanić i Damir Sadiković. Šansu su u nastavku dobili Riad Bajić, Kerim Memija i Nermin Jamak. Svi su oni, još kao omladinci, nosili plavi dres, neki su se nakon lutanja po bijelom svijetu vratili doma i ponovo nose majice nadraže boje dok se oni drugi tek trebaju izboriti za unosne inostrane angažmane.

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Bez obzira na sve na psihološkom planu izuzetno važna pobjeda. Čestitke momcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.