RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 maj 2012, 09:26

danas se nadam pobjedi i guranje smjesnog goska u provaliju.....
kad se samo sjetim gostovanja u gabeli ,mislim da nisu zasluzili da im pomognemo da se iscupaju.
zato igrajte 1 na kladionici jer rodjeni su sinoc u karantinu bili radi pokusaja kontakta ovih iz gabele s igracima radi pustanja tekme.

nego ljudi danas cemo znati sudbinu nase drage LOKOMOTIVE
nadam se da su ljudi iu uprave pronasli sredsdstva da se spasi jos jedan od simbola naseg grada

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 maj 2012, 10:47

VELEZDOGROBA je napisao/la:danas se nadam pobjedi i guranje smjesnog goska u provaliju.....
kad se samo sjetim gostovanja u gabeli ,mislim da nisu zasluzili da im pomognemo da se iscupaju.
zato igrajte 1 na kladionici jer rodjeni su sinoc u karantinu bili radi pokusaja kontakta ovih iz gabele s igracima radi pustanja tekme.

nego ljudi danas cemo znati sudbinu nase drage LOKOMOTIVE
nadam se da su ljudi iu uprave pronasli sredsdstva da se spasi jos jedan od simbola naseg grada
na unibetu nestao par velez-gosk! uz to kvota na zelji u trebinju 6 okruglo, komsije u prijedoru imaju kvotu 11!!! nemozes ni trpat vise! hehe, a sto se lokosa tice to bi prava steta bila jer se neprica o nekoj velikoj cifru, trebaju 5000 maraka uplatit! sramota je da lokosi ispadnu radi te cifrice, nije mi jasno da se nemogu te pare sklepat nekako jer su i nama lokosi drama vazni, vazda imamo po 5-6 igraca na posudbi u njih i cilj bi trebao bit da lokosi upadnu u federalnu a ne da ispadnu jos jedan stepen dole!

ako hocemo napredak sljedece sezone onda okic,brkovic,bandovic,merzic, lakicevic i demic moraju ostat u klubu! u suprotnom opet ista situacija kao ove godine i svi godina od povratka u PL, to jest borba za opstanak do par kola prije kraja! ali isto tako moramo bit svjesni da je tesko zadrzat igrace kad nema te famozne evrope! da smo kojim slucajem uzeli kup ja mislim da bi sigurno svi od gore navedeni produzili ugovor a ovako treba dobro zasukat rukave i obecat postojecem kadru provjerena pojacanja i borbu za vrh sljedece sezone! u sustini je dosta jedan centarfor i jedan ofanzivni vezni da bi imali ekipu za prva 3-4 mjesta u PL! kao mogucnost za ofanzivnog veznog ja vidim nama svima poznatog amera osmanagica, momku istice ugovor u beogradu na ljeto i nebi bilo lose pokusat nabulit ga za povratak u crveni dres! za centarfora malo teze, trebao bi nam jedan jak,visok targetman ala adilovic da bude partner brzom, agilnom brkovicu u vrhu napada! neznam imali takvog na nama dostupnom trzistu!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 maj 2012, 10:54

Joj puste li Gosku , jadna li im majka ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 maj 2012, 10:58

Ja koliko sam upoznat Banda ima ugovor jos jednu godinu dana, stoga se bar za njega ne treba sekirati: http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false; ? Jedino da ne ode kao i Pero i sta ti ja znam.
Support Velez, It's logical! ★

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 maj 2012, 11:05

Mont0 je napisao/la:Ja koliko sam upoznat Banda ima ugovor jos jednu godinu dana, stoga se bar za njega ne treba sekirati: http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false; ? Jedino da ne ode kao i Pero i sta ti ja znam.
ako nista jedan problem manje! za pustanje goska nevjerujem, jedino u situaciji da im uzmemo kojeg igraca zauzvrat, pa sistem opstanak za igraca! onaj mali karic im nije los!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2012, 11:17

uh sreća pa Dejo ima još godinu ugovora. Teško bi smo našli zamjenu kada bi otišao. Jedan veliki problem manje.... ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2012, 11:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Pustit GOŠK-u necete, igrate za svoju cast, ali jedno 50.000maraka sponzorstva za narednu sezonu.
nema šansi da puste, jer bi bilo preofirno. Ako bi eventualno došlo do puštanja, siguran sam da bi utakmica bila prekinuta od strane VELEŽOVIH navijača koji bi tražili obračun s svojim ljubimcima.. :lol: :lol:

majke ti šta vi mislite da se svako može šprdati s VELEŽOm kako hoće? Ko je nama pustio 2003. kada smo bukvalno izbačeni iz PL? Niko, e pa nećemo ni mi........ :evil:

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 23 maj 2012, 12:18

raja veleza na kladionici nema , a cuo sam da se vidio predsjednik GOSK-a u starom gradu negdje .. :S
mada volio bi da pobjedimo al na jednu ruku i ne bih .. radi slobode nas je sloboda zajebala titule protvi zvijezde u bivsoj jugi et.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 12:23

Ma pusti se Slobode, ide Gošk u 1 Federacijsku 100 % no sikiriki, neće navijači dati da se mutnje radnje sprovedu u djelo, ukoliko i postoje, a ne vjerujem :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 12:48

Sta je bilo sa LOKOMOTIVOM ?? Nadam se da su se skupile pare :(

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 maj 2012, 12:56

Svi na tribinu danas, treba im dati do znanja od početka utakmice da ne smiju da ispuste pobjedu !

A ako puste GOŠK-u izviždati ih treba, dosta je ciganluka do sad' bilo više nam ga ne treba...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 13:04

brato brato je napisao/la:raja veleza na kladionici nema , a cuo sam da se vidio predsjednik GOSK-a u starom gradu negdje .. :S
mada volio bi da pobjedimo al na jednu ruku i ne bih .. radi slobode nas je sloboda zajebala titule protvi zvijezde u bivsoj jugi et.
A jbg tad je bilo ili mi u drugu ili vi sampioni...pustili bi vas normalno da nam nije gorilo pod nogama :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 13:06

Halo, nemojte se sada na to izvlačiti :lol: :lol: :lol: :lol: ma idite na pobjedu u Lukavici, i gotovo, mi ćemo se pobrinuti da igrači igraju kako treba u Vrapčićima :D

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 13:44

brato brato je napisao/la:raja veleza na kladionici nema , a cuo sam da se vidio predsjednik GOSK-a u starom gradu negdje .. :S
To je to, to su ti stručnjaci - on je ČUO, da je predsjednika GOŠKA (mislim ko uopšte zna kako izgleda taj) neko VIDIO, NEGDJE u Starom gradu :mrgreen:

Pustite gluposti, Velež ide na pobjedu danas ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 13:47

Velež mora da pobjedi danas, i to je sve, ne vjerujem da će oni taj luksuz sebi dopustiti :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2012, 14:54

VELEŽ mora i hoće pobijediti, inače će biti trčkaranja po terenu i bježanja od navijča.... :lol: :lol:

a eilpog bi bio ovaj..slika :lol: :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 maj 2012, 14:58

Ma samo pobjeda igra danas i to 3 razlike ;) .Evo da je neki renomirani klub u pitanju pa bi se mozda i zamislio,a ovako prodati cast BH velikana za hebeni GOSK to se sigurno nece dozvoliti :evil:

IDEMOOO RODJENIII GOOOLOOVAAAA GOOOLOOVAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 23 maj 2012, 15:01

Dođe li ti išta Smiljko Šagolj brato? :lol: :lol: :lol:
Propagandaaaaaa............... :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 15:05

Danas lagano 2:0. :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 15:06

Vidjeti ćeš ti danas koliko će biti navijača, ako bude 1000 svaka nam čast :lol: :lol: :lol: :lol: ipak, GOŠK je jedna od jačih ekipa u ligi ( možda više neće da bude ) tako da :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.