FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa zar nece Dodo nesto izganjati da citava Bosna moze vidjeti kako Bojac siluje u Evropi ?
Aj BoJac....
Aj BoJac....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
TV 1 ce podijeliti signal sa manjim lokalnim televizijama tako uvijek rade kad rade neki prijenosSrdjanBL je napisao/la:Meni na TV1 i ako bude prenos ne znaci nista, jer u BL je nema tj. na kablovskoj je nemam... Tako da mi to ne igra nista....![]()
![]()
![]()

Megamon Aj glup si 

Imaš li BeharTV?SrdjanBL je napisao/la:Meni na TV1 i ako bude prenos ne znaci nista, jer u BL je nema tj. na kablovskoj je nemam... Tako da mi to ne igra nista....![]()
![]()
![]()

Signal će prenositi sve TV kuće koje čine Mrežu+. Mislim da je banjalučka ATV u toj ekipi. Znam da je bila dok je Hayat vodio glavnu riječ. Nakon što ih je TV1 izbacio, neke su s Hayatom oformile novu mrežu. ne znam jel i spomenuta banjalučka TV ili je ostala. Uglavnom, provjeri.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ATV je i dalje sa Hayatom. Ma sranje, svaka nima cast ako uzmu prenos, ali ih BL 50% stanovnista nema

- Megamon
- Kontakt:
Tvoj post dokazuje nesto suprotno.k'o da si sabr'o svu pamet svijeta i tako dubiozno odgovorio na moju konstatacijuSrdjanBL je napisao/la:Megamon Aj glup si

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- spielführer_21
- Kontakt:
K3 je sa mrežom plus.. Hayat i ATV nisu više u toj kombinaciji koliko ja znam..SrdjanBL je napisao/la:ATV je i dalje sa Hayatom. Ma sranje, svaka nima cast ako uzmu prenos, ali ih BL 50% stanovnista nema![]()
![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Uz TV 1 "Mrezu" jos cine:
USK TV
Oscar C
RTV MO
TV TK
Gorazde TV
Amna
Behar
K3
TVT
Valjda u BL ima neka od ovih
I bas je super sto ce netko prenositi,pomislio sam da necemo nikako imati gdje gledati kako nas prvak igra
USK TV
Oscar C
RTV MO
TV TK
Gorazde TV
Amna
Behar
K3
TVT
Valjda u BL ima neka od ovih

I bas je super sto ce netko prenositi,pomislio sam da necemo nikako imati gdje gledati kako nas prvak igra

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Još pregovaraju,nije još sigurno.Adi_Zepce je napisao/la:Uz TV 1 "Mrezu" jos cine:
USK TV
Oscar C
RTV MO
TV TK
Gorazde TV
Amna
Behar
K3
TVT
Valjda u BL ima neka od ovih![]()
Makabi-Borac na BHT1
Obezbijeđen direktan prenos utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona Makabi-Borac
Dobra vijest za navijače Borca.Poslije dugih pregovora obezbijeđen je direktan prenos istorijskig nastupa Borca u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Borac u prvom meču 13. jula gostuje u Haifi kod Makabija, a meč će direktno prenostit javni servis BHT1.
Prenos počinje u 18 časova i 55 minuta,
(MONDO)
Obezbijeđen direktan prenos utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona Makabi-Borac
Dobra vijest za navijače Borca.Poslije dugih pregovora obezbijeđen je direktan prenos istorijskig nastupa Borca u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Borac u prvom meču 13. jula gostuje u Haifi kod Makabija, a meč će direktno prenostit javni servis BHT1.
Prenos počinje u 18 časova i 55 minuta,
(MONDO)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa vi i dalje pričajte kakva država takva i državna televizija 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Negarantujem ali mislim da je u toj mreži i OSM, koja se bez problema hvata u Banaj Luci. A hvata se i TV1 samo je treba naći, mislim da su je svi kablovski operateri u BiH uvrstili na ponudu.Adi_Zepce je napisao/la:Uz TV 1 "Mrezu" jos cine:
USK TV
Oscar C
RTV MO
TV TK
Gorazde TV
Amna
Behar
K3
TVT
Valjda u BL ima neka od ovih![]()
No svakako je prenos na BHT-u tako da nema zime.
- Armageddon2012
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Armageddon2012
- Kontakt:
Pregovara se o povratku Sase Kajkuta u Borac 

Pogodih ja.Maletić otiš'o,odletio za Kazhastan kod BorataGazi je napisao/la:Dobro je onda kad ne tabanaju.Znaci Maletić vam ostao do prve ponude,jos ako vam dodju Brazilci taman ce te biti tu negdje sa komsinicama oko trece pozicije

Peto mjesto ce biti uspjeh

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Armageddon2012
- Kontakt:
Zasto peto?
Ako je gigant Zeljo nedodirljiv,sto ne bismo bar drugi bili?
Ako je gigant Zeljo nedodirljiv,sto ne bismo bar drugi bili?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dolazim u miru!
Hoće li ići Lešinari u Izrael?
Pitam onako, budite ljubazni i nemojte shvatiti ovaj post kao provokaciju.

Hoće li ići Lešinari u Izrael?
Pitam onako, budite ljubazni i nemojte shvatiti ovaj post kao provokaciju.
Ž '21!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Pa znas da se o tome ne pise po forumima,cak je i zabranjeno.Ti bi sa trogodisnjim stazom na forumu to vec trebao znati.
A i pitanje je bezveze,jer naravno da ce ici,jer idu UVIJEK,nisu oni kao neki kojima je Izrael predaleko....
A i pitanje je bezveze,jer naravno da ce ici,jer idu UVIJEK,nisu oni kao neki kojima je Izrael predaleko....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.