FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni se čini da smo se ipak izvukli od največe krize što ja pamtim što se tiče igračkog kadra. Ipak ide čini mi se na bolje kako je bilo. Još to nije naravno ni blizu onome kakO BI PO RENOMEU KLUBA TREBALO BITI. Opet se ne možemo borit za Europu jer se cijela LIGA ZNATNO POJAČALA AL IMAMO MAKAR NADU DA ČEMO SE VRATITIU NA STARE STAZE.
To je odlicna stvar. Napokon povlacimo dobre poteze. Radi se o mladim i perspektivnim igracima od kojih se ocekuje u ovoj sezoni da napreduju jos vise i koje bi u blizoj buducnosti mogli prodati za fin iznos..
P.S. Nemoj se ti dijasporac puno zajebavati sa Husikom, ako ti on svog šuru zovne, vidjet ces tek onda sta je problem..

Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 01 jul 2022, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Beća 2+1.
Drina 3 godine.
Galić 3 godine.
Hodžić 1+1.
Drina 3 godine.
Galić 3 godine.
Hodžić 1+1.
Željezničar za život cijeli!
Ma ne znam ni sam sta je Sudi, lik usto na lijevu nogu mozda. Cuj pljuvac.. ee..Brkooo je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:34To je odlicna stvar. Napokon povlacimo dobre poteze. Radi se o mladim i perspektivnim igracima od kojih se ocekuje u ovoj sezoni da napreduju jos vise i koje bi u blizoj buducnosti mogli prodati za fin iznos..
P.S. Nemoj se ti dijasporac puno zajebavati sa Husikom, ako ti on svog šuru zovne, vidjet ces tek onda sta je problem..
![]()
VTZ!
@igrajlopte 🐦
Mislim da je i Hajdar potpisao do ljeta 2024.
Produžili omladincima koji obećavaju, zadržali kostur ekipe, doveli nekoliko ok igrača. Situacija puno bolje izgleda nego na ljeto prošle godine. Problem je što i ostali klubovi rade dobar posao i biće jači nego prošle sezone, ali najbitnije je da smo mi prekinuli slobodan pad i krećemo polako ka gore. Sada je najbitnije ozvaničiti saradnju sa Eldinom Diglisićem.
Samo steta za Kocevica ,cuo sam da mu je zapelo sa Rijekom bilo bi dobro monka ponovo pokusatiDejan1921 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:44Produžili omladincima koji obećavaju, zadržali kostur ekipe, doveli nekoliko ok igrača. Situacija puno bolje izgleda nego na ljeto prošle godine. Problem je što i ostali klubovi rade dobar posao i biće jači nego prošle sezone, ali najbitnije je da smo mi prekinuli slobodan pad i krećemo polako ka gore. Sada je najbitnije ozvaničiti saradnju sa Eldinom Diglisićem.
Kakve su namjere sa Ardonis Mucaj posto nisam upratio da je potpisao ugovor?
Treba svakako pokusati ako vec tamo nije prosao?KANA je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:46Samo steta za Kocevica ,cuo sam da mu je zapelo sa Rijekom bilo bi dobro monka ponovo pokusatiDejan1921 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:44Produžili omladincima koji obećavaju, zadržali kostur ekipe, doveli nekoliko ok igrača. Situacija puno bolje izgleda nego na ljeto prošle godine. Problem je što i ostali klubovi rade dobar posao i biće jači nego prošle sezone, ali najbitnije je da smo mi prekinuli slobodan pad i krećemo polako ka gore. Sada je najbitnije ozvaničiti saradnju sa Eldinom Diglisićem.
Pa nek ide u PSG ako je zapelo sa Rijekom.KANA je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:46Samo steta za Kocevica ,cuo sam da mu je zapelo sa Rijekom bilo bi dobro monka ponovo pokusatiDejan1921 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:44Produžili omladincima koji obećavaju, zadržali kostur ekipe, doveli nekoliko ok igrača. Situacija puno bolje izgleda nego na ljeto prošle godine. Problem je što i ostali klubovi rade dobar posao i biće jači nego prošle sezone, ali najbitnije je da smo mi prekinuli slobodan pad i krećemo polako ka gore. Sada je najbitnije ozvaničiti saradnju sa Eldinom Diglisićem.
Smorili smo sa Kocevicem iskreno.
Hvala Drina,Beća,Mućaj
Nista ne pokusavat,mi smo pokusali on je odbio,moze sam doci izvinut se i pitati da li ste jos uvijek zainteresovani.KANA je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:46Samo steta za Kocevica ,cuo sam da mu je zapelo sa Rijekom bilo bi dobro monka ponovo pokusatiDejan1921 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:44Produžili omladincima koji obećavaju, zadržali kostur ekipe, doveli nekoliko ok igrača. Situacija puno bolje izgleda nego na ljeto prošle godine. Problem je što i ostali klubovi rade dobar posao i biće jači nego prošle sezone, ali najbitnije je da smo mi prekinuli slobodan pad i krećemo polako ka gore. Sada je najbitnije ozvaničiti saradnju sa Eldinom Diglisićem.
Kad mogu igraci koji su makar nesto pokazali beca,hodzic produzit ugovor sta je to on umislio a jos nije pokazao nista.
Pa familija,prijatelji mu pišu ovdje. Da nije tako ne bi ga niko spomenuo..
-
- Kontakt:
Jesmo zavrsili sto se tice potencijalnih dolazaka
- dubioza144
- Kontakt:
Sve treba pokusat npr on je u seniorskom fudbalu za 30 minuta napravio 2 cista faula pobunio se i karton dobio
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nismo jos
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ako postoji mogucnost naravno treba pokusati i potpisati ugovor sa Kocevicem. Ego na stranu i fokusirati na benefit sto bi mogli dobiti od njega.
Edin Cocalić produžio vjernost Plavima do 2023. godine 

Jedan od najboljih igrača Željezničara iz protekle polusezone, Edin Cocalić, produžio je vjernost Plavima do ljeta 2023. godine.
- Zahvaljujem se Klubu na ukazanom povjerenju. Posebna zahvala navijačima koji su nas svaku utakmicu bezuslovno podržavali, te svim navijačima širom svijeta koji su mnogo puta stali uz Klub kada je bilo najpotrebnije. Sretan sam što imam priliku da i sljedeću sezonu predstavljam najveći klub u državi. Nadam se da ćemo udruženim snagama doprinijeti rastu našeg voljenog Kluba, jasna je poruka Edina Cocalića.
Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine se na Grbavicu vratio u januaru ove godine, a u polusezoni iza nas sakupio je 11 nastupa. Ukupno je u dresu Želje odigrao 116 utakmica.
Adem Ćatić, www.fkz.ba
Jedan od najboljih igrača Željezničara iz protekle polusezone, Edin Cocalić, produžio je vjernost Plavima do ljeta 2023. godine.
- Zahvaljujem se Klubu na ukazanom povjerenju. Posebna zahvala navijačima koji su nas svaku utakmicu bezuslovno podržavali, te svim navijačima širom svijeta koji su mnogo puta stali uz Klub kada je bilo najpotrebnije. Sretan sam što imam priliku da i sljedeću sezonu predstavljam najveći klub u državi. Nadam se da ćemo udruženim snagama doprinijeti rastu našeg voljenog Kluba, jasna je poruka Edina Cocalića.
Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine se na Grbavicu vratio u januaru ove godine, a u polusezoni iza nas sakupio je 11 nastupa. Ukupno je u dresu Želje odigrao 116 utakmica.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sta se desilo sa zvanicnom poslije skupstine haha dnevno 2 3 objave i informacije na koliko su igraci potpisali.. vec se vide pozitivne promjene

Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Bing [Bot], bvsic, NazorUso, sassari, tiagofaria25 i 46 gostiju.