FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne potcjenjujem momka, veliki je borac... Ali me bas interesuje koliko ce Turkovicu minuta biti potrebno da zabije prvi gol... I kome...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- SarajlijaTM
http://www.rtvuzivo.com/radi-crne-gore-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;kenan_tm87 je napisao/la:Tek sam dosao, moze li neko link proslijediti da sto prije uletim... hvala
ima radio jedino...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Razočaravajuće je ako im sad nismo u stanju zabit jos koji...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Hvala, nije valjda da niko nije uspio naci stream...SarajlijaTM je napisao/la:http://www.rtvuzivo.com/radi-crne-gore-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;kenan_tm87 je napisao/la:Tek sam dosao, moze li neko link proslijediti da sto prije uletim... hvala
ima radio jedino...
FORZA ZELJO
Polahko treba igrati cekati gresku, nismo mi toliko jaki oni se dobro drze iako imaju manje igrača.imekorisnicko je napisao/la:Razočaravajuće je ako im sad nismo u stanju zabit jos koji...
-
- Kontakt:
Ma gotovo je, nema potrebe srljati da nam ga daju.
Nema više ni radio, trenutno vijesti! 

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Vi očekujete od nas da budemo Barcelona. Zabiti još jedan i sve tako...
Ja sam zadovoljan, jer su ovi crnogorci uvijek tvrdi, to zna svako ko igra protiv njih...
A i nemamo mi sad neku klasu igrača uz dužno poštovanje. Bešliju/Zebu/Bekrića/Nyemu slabo će ko zamjeniti
bar dok ne dođu pare, tako da, budimo zadovoljni 
Ja sam zadovoljan, jer su ovi crnogorci uvijek tvrdi, to zna svako ko igra protiv njih...
A i nemamo mi sad neku klasu igrača uz dužno poštovanje. Bešliju/Zebu/Bekrića/Nyemu slabo će ko zamjeniti

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Consigliere
- Kontakt:
Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- streetfootball
- Kontakt:
nema linkova.Nemaaaaaakenan_tm87 je napisao/la:Tek sam dosao, moze li neko link proslijediti da sto prije uletim... hvala
Forza Zeljo le!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Metalurg Skopje,prva kuciConsigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
Metalurg skopljeConsigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
Met. Skopje (Mac)Consigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
- imekorisnicko
- Kontakt:
Razumio sam da je bilo teško dok su čuvali nulu al sad moraju krenuti sa igračem manje, jednostavno nam negdje ne štima, sad da li u vezi ili napadu, ne znam, ne gledam utakmicu. Nakon čitave patnje i ovo mi je dovoljno al moramo se popravit.terabajt je napisao/la:Polahko treba igrati cekati gresku, nismo mi toliko jaki oni se dobro drze iako imaju manje igrača.imekorisnicko je napisao/la:Razočaravajuće je ako im sad nismo u stanju zabit jos koji...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Colorfest na kanalu mojaTV.
- Consigliere
- Kontakt:
Hvala sve-trojici

Fit Tony: I keep my friends close...
Metalurg jako lose nastupe u Europi ima,ispadanja od Azerbejdjanaca 2 puta,nikad nisu prosli u sljedece kolo,ali Bogami i mi djelujemo dosta tanko,mada nadati se da mozemo proci.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
zar se prva sa Makedoncima ne igra tamo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.