FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ghe/182967kanarinac je napisao/la:Imali gdje snimak drugog pol jucerasnje utakmice
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nakon danasnjeg razgovora sa jednom osobom slobodno mogu reci da smo Evropu vec obezbjedili a ni titula nije daleko...jer...
Usput radi se na dovodjenju zadnjeg veznog...koji ce biti zvijer...sve su prilike da cemo ga dovesti...toliko od mene

Usput radi se na dovodjenju zadnjeg veznog...koji ce biti zvijer...sve su prilike da cemo ga dovesti...toliko od mene

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravnoado-hz je napisao/la:Nakon danasnjeg razgovora sa jednom osobom slobodno mogu reci da smo Evropu vec obezbjedili a ni titula nije daleko...jer...![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Joj šta li cu ja s tobomado-hz je napisao/la:Nakon danasnjeg razgovora sa jednom osobom slobodno mogu reci da smo Evropu vec obezbjedili a ni titula nije daleko...jer...![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ako taj vezni nije Bugarin recite mu da ne dolazi, hocemo konacno nekog Bugarina 

Pyro is not a crime !
Ta zvijer se mora prvo dokazati,pa onda ga nesto dizati,ovako moze doci samo kao prinova,eventualno pojacanje,jer fkt imamo losa iskustva s tim bobasticnim najavama

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ado king, informacije tacne. Dajte tog zadnjeg veznog, da euforisemoado-hz je napisao/la:Matej sutra do ponoci dolazi...nemoj da me neko pita kako znam...samo cu reci da jedan covjek ce da potvrdi da znam 100% a to je @head...eto jedna briga manje. Ako ovo ne bude istina nikad vise ne pisem na forumu.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Sredina terena koja ce da izdominira na proljece aBda !!!
Po krilima idemo ko Speedy Gonzalez, u sredini razbijaci
Dulja - Reis - Novi_igrac - Simeunovic
Po krilima idemo ko Speedy Gonzalez, u sredini razbijaci

Dulja - Reis - Novi_igrac - Simeunovic
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Super su meni ovi CM i DM imam ovdje u "A" fazi oba ali se moja žena bolje u to razumije mene vise zanima fudbal i tako te muške stvari 

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Matej ce biti nase najvece pojacanje definitivno,brat nas

grb sto kuca,umjesto srca
Objasnio.muhamedhulk je napisao/la:DM su Dzemo i Rustem.
CM je Radovac.
AM je Reis.
442; jedan od DMova je siguran 101%, plus Reis.
4231; jedan od DMova je siguran 101%, plus Radovac i Reis.
Nasa zelja; klasni CM, tako da i Reis moze odmoriti nekad
U svemu ovome, Radovca nema nigdje ako se nastavi sa 442, a ako se prebacimo na 4231, on je u sastavu.
Rjesenje; rotirati i formaciju, ali i igrace - napasti kad treba, braniti se kad treba i pokusati osvojiti oba trofeja!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma nama ne treba zadnji vezni nego centralni, neko ko zna sa loptom ako već Reis nije dovoljan... a ovakav Radovac ne znam bi li i na terminu bio koristan
1946
Gdje će sa A fazom i kokeli1946 je napisao/la:Super su meni ovi CM i DM imam ovdje u "A" fazi oba ali se moja žena bolje u to razumije mene vise zanima fudbal i tako te muške stvari

Mosa RajvoSa
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
nema samopuzdanja nikako,ama ne smije loptu da povuce nema sanse.Ako ovako nastavi,njemu i okicu klupa zagarantovanaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma nama ne treba zadnji vezni nego centralni, neko ko zna sa loptom ako već Reis nije dovoljan... a ovakav Radovac ne znam bi li i na terminu bio koristan
- ElCartel11
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/gordan-b ... eler/67999
Mislim da nebi bilo lose kad bi ga doveli. Dobar igrac a nebi nam zauzimao mjesto stranca
Mislim da nebi bilo lose kad bi ga doveli. Dobar igrac a nebi nam zauzimao mjesto stranca

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Chony533, enzo1 i 33 gosta.