FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi kako smo krenuli sa pojačanjima sklopit ćemo baš dobru ekipu
a onda valjda bude neko jedinstvo između igrača, sloga, zajedništvo, itd. Moglo bi ovo izaći na dobro.

I ako se sve to dovede, onda samo poslusati rijeci Zekica sa podcasta, svaki prelazni rok, pojacavati ekipu sa dva do tri prava igraca, i to je jedini recept, za dugoocekivani iskorak.
I da nije pozitivan rezultat bilo bi nas 20 K jer mi smo Sarajevo. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Al posto je pozitivan rezultat bice vas onda 30k, pitam jarane jer bi u europskim takmicenjima trebali imati i 25+ hiljada hladno, a bilo je situacija gdje vas nije bilo ni 15, u svakom slucaj sretno i da napunite kosevo i prodjete dalje.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Da smo izgubili tipa 2-0 bilo bi nas 10-12kLloriS je napisao/la: ↑13 jul 2024, 02:26Al posto je pozitivan rezultat bice vas onda 30k, pitam jarane jer bi u europskim takmicenjima trebali imati i 25+ hiljada hladno, a bilo je situacija gdje vas nije bilo ni 15, u svakom slucaj sretno i da napunite kosevo i prodjete dalje.
Da smo izgubili 1-0 bilo bi nas 15+
Ovako ide 20+ i ne ne bi nas hladno trebalo biti toliko, al' nas ima jer smo najveci klub u drzavi s najvecom bazom navijaca.
S druge strane jesmo navijaci rezultata kao što su to svi na balkanu, al' je to kod nas mozda i najizrazenije.
Eto vidjeces brojke na domacim kad krene sezona i ako nam bude krenulo dobro ispod 10k nece biti protiv najmanjih klubova.
Ko si ti jel ovo nk niksic nerminLloriS je napisao/la: ↑13 jul 2024, 02:26Al posto je pozitivan rezultat bice vas onda 30k, pitam jarane jer bi u europskim takmicenjima trebali imati i 25+ hiljada hladno, a bilo je situacija gdje vas nije bilo ni 15, u svakom slucaj sretno i da napunite kosevo i prodjete dalje.
Kralju mi smo bacali 15 k protiv zariije
A protiv sigme 20
A klubovi ko oktmbar idu ladno izmedju 22 glave, nismo velez koji ima 3500 navijaca iz mostara i 3000 ostatka bh..
Ili ti ga zeljko 8000 sa dijasporom
-
- Kontakt:
Kod nas kad najave kisu odmah odustane par hiljada ali najavljuju lijepo vrijeme i bice preko 20 hiljadaLloriS je napisao/la: ↑13 jul 2024, 02:26Al posto je pozitivan rezultat bice vas onda 30k, pitam jarane jer bi u europskim takmicenjima trebali imati i 25+ hiljada hladno, a bilo je situacija gdje vas nije bilo ni 15, u svakom slucaj sretno i da napunite kosevo i prodjete dalje.
Who are you ?? Sta te boli qurac,koliko ce nas biti ?? A sto govoris -sretno ?? Necemo u rudnikLloriS je napisao/la: ↑13 jul 2024, 02:26Al posto je pozitivan rezultat bice vas onda 30k, pitam jarane jer bi u europskim takmicenjima trebali imati i 25+ hiljada hladno, a bilo je situacija gdje vas nije bilo ni 15, u svakom slucaj sretno i da napunite kosevo i prodjete dalje.

Ja ne pamtim ovakvu euforiju mediu rajom jos od Atalante.
Ne bih o brojkama ,ali prebacit ce se Torpedo po posjeti uveliko
Ne bih o brojkama ,ali prebacit ce se Torpedo po posjeti uveliko
Kada je protiv Torpeda bilo 20k, onda če oritiv Aktobea biti minimalno 25k
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
Sabura ba. A i ne znam iskreno ovakvi hajpovi nam u prošlosti nikad nisu pomogla, igrači se useru kad izađu pred velikom masom plus taj pritisak prolaza. Nije to kao nekad što je bilo, pa igrači pred 25.000 igraju s mudima, protiv jačih, ove nove generacije kao da imaju urođen patuljasti mentalitet, starter pack od rodenja. Upravo ono što Zekić i radi, spušta nakon prve utakmice, jer zna kako to ide ovdje, a i vidi igrače.
Opet idu najave, napadanja i sl. Polako ba, nama da De Brujne dodje nismo sigurni da se nesto nece pohebati. To je FKS ako do sad nismo naucili necemo nikad. Stepenicu po stepenicu. Da je Aktobe proci pa lagano dalje. Bice bas gutavo u revansu, dobra su ekipa a i mi ne mozemo 2 imati srece..
Juli, lijepo vrijeme, dijaspora, aktivan rezultat. 25 milja na Kosevu ko jedan. Vidimo se na Koševu.
Čekaj prvo da dođu ti igrači, ja jedva čekam jutro odma na internet da vidim jesu li potpisali, kad ono ništa.

Samo jedan statisticki podatak kada smo u gostima slavili,igrajuci poslije kuci nismo nikad ispali,medjutim treba biti oprezan,oni moraju napasti a mi ih preko kontri mozemo dokusuriti,bice preko 25+ hladno.
Svaka castluckystrike je napisao/la: ↑13 jul 2024, 08:53Sarajevo, institucija.
Motaz Azaiza dobio poseban dres od FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.