pitarbordo55 je napisao/la:Doće na kurcu sada će me ovi banovati ali imam ja još ovde nickova yebem vam bunar bogova
Sram te bilo ja sam ti vjerovo a ti meni tako.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pitarbordo55 je napisao/la:Doće na kurcu sada će me ovi banovati ali imam ja još ovde nickova yebem vam bunar bogova
pitarbordo55 je napisao/la:Pozz odavno pratim forum pa sam se registrovao
I Zuka sto je najgoremuhamedhulk je napisao/la:Jao lika
Najjace sto se on i Morta dopisivali, kao skontali se za izvor informacija hahahahah xD :placem:
Stvarno lik iz bajke..da mi je znati ko je, da vidim facu lika koji ima zivaca ovakve ispade praviti
i ti mislis da sam tebi reko istinu?pitarbordo55 je napisao/la:Rekao mi je neki Zukanovic da vam dolazi Nikola Jelišić mislio da sam ja vaš navijač yebem vas u piti baš ste glupi
Zukanovic je napisao/la:i ti mislis da sam tebi reko istinu?pitarbordo55 je napisao/la:Rekao mi je neki Zukanovic da vam dolazi Nikola Jelišić mislio da sam ja vaš navijač yebem vas u piti baš ste glupi
Sunce ti poljubim, nece te moj Zuka Dunav oprati19FKS46 je napisao/la:Zuka ne izvlaci se sad
Ma jok.Ide on u Izrael.Majkl je napisao/la:Šta je sa ovim Medunjaninom,je li ovo fakat opcija da dođe kod nk skretnicar.Zašto ga mi ne bi uzeli.
Mozda bi i bilo smijesno da smo se dopisivali i da smo se skontali za izvor ali eto kako god ti kazes brate hahahahmuhamedhulk je napisao/la:Jao lika
Najjace sto se on i Morta dopisivali, kao skontali se za izvor informacija hahahahah xD :placem:
Stvarno lik iz bajke..da mi je znati ko je, da vidim facu lika koji ima zivaca ovakve ispade praviti
A tu siMortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imas sliku sto sam ti bio duzan na fb razbojniceAdo76 je napisao/la:A tu siMortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Đe ti je Miirel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj poceti i ti trolat, dosta nam mirel za danas.Majkl je napisao/la:Šta je sa ovim Medunjaninom,je li ovo fakat opcija da dođe kod nk skretnicar.Zašto ga mi ne bi uzeli.
Hvala,ali opet te to ne vadi za jaranstvo sa MirelomMortemHz je napisao/la:Imas sliku sto sam ti bio duzan na fb razbojniceAdo76 je napisao/la:A tu siMortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()