jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEmplava_pruga je napisao/la::@ jonny
Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.
polako i prosli put ste lajali pa podvili rep
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEmplava_pruga je napisao/la::@ jonny
Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.
pa treba da ti bude drago sto ovako pricam, jer u kojem slucaju da nas uzmete, moci ces me zahebavati, ali nemoguce je da nas dobijete.johnnyHZ je napisao/la:jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEmplava_pruga je napisao/la::@ jonny
Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.zar ste toliko napaljeni na nas
hahahaa
,a da ...kaze navijac kluba koji je IZA NASplava_pruga je napisao/la:pa treba da ti bude drago sto ovako pricam, jer u kojem slucaju da nas uzmete, moci ces me zahebavati, ali nemoguce je da nas dobijete.johnnyHZ je napisao/la:jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEmplava_pruga je napisao/la::@ jonny
Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.zar ste toliko napaljeni na nas
hahahaa
Kao i prosli put, kad ste se isto ovako bili digli(ako ne i vise)?plava_pruga je napisao/la:pa treba da ti bude drago sto ovako pricam, jer u kojem slucaju da nas uzmete, moci ces me zahebavati, ali nemoguce je da nas dobijete.johnnyHZ je napisao/la:jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEmplava_pruga je napisao/la::@ jonny
hahahaa
Batistuta je napisao/la:Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz
Pa eto ako hoćeš,jedine 2 utakmice koje se nisu mogle izlobirati tj.protiv Sarajeva niste ni pobijedili,tako da znamo šta se desilo prošle godine i na terenu i tribinama,ako Bog da i ove će sigurnoavlami97 je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz
Dobro je da samo misliš. Misao je čudo. Ovi što spominju neke krmetnjake, ćumeze i slične životinjske nastambe, su vjerovatno u istim rođeni ili možda još u njima žive, čim im iz usta ne izlaze.
ja ti garantujem da ce bit pravo dobar derby, oba tima u vrhu, to se nije odavno desilo, tako da ce bit pravo uzbudljivo.Mourinhokilledbarca je napisao/la:nista zanimljivije od pred derbijske atmosfere.....ovako se navija..a ne verbalnim vrijedjanjem poput j.... majku,oca,sestru i tako daljevolio bih normalo da pobijedi sarajevo..ali kako god da bude nek bude najjj derbi u posljednjih 50 godina :ugeek:
Utakmica na Koševu je bila ključna, nama za titulu. Nama nula odgovarala, a Vas otjerala iz Evrope. Nemoj mi reći da smo dogovorili ključni bod kod Vas, kako bi Vas izbacili iz Evrope, a nama osigurali titulu.Batistuta je napisao/la:Pa eto ako hoćeš,jedine 2 utakmice koje se nisu mogle izlobirati tj.protiv Sarajeva niste ni pobijedili,tako da znamo šta se desilo prošle godine i na terenu i tribinama,ako Bog da i ove će sigurnoavlami97 je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz
Dobro je da samo misliš. Misao je čudo. Ovi što spominju neke krmetnjake, ćumeze i slične životinjske nastambe, su vjerovatno u istim rođeni ili možda još u njima žive, čim im iz usta ne izlaze.
Sudija je nasharishp je napisao/la:Neka pobjedi bolji.Pa makar im i sudija pomogao.![]()
Hocete da vas ugostimo i jos vas sudija da bude.Megamon je napisao/la:Sudija je nasharishp je napisao/la:Neka pobjedi bolji.Pa makar im i sudija pomogao.![]()
Seemir Kaplanprigoda je napisao/la:Ko sudi derbi?
On nam sudi i uzvrat u NovomMegamon je napisao/la:Seemir Kaplanprigoda je napisao/la:Ko sudi derbi?
Sad ce kospicari vec poceti kukati kako je sve namjesteno i traziti alibi sedmicu prijePitar Bosanska Otoka je napisao/la:On nam sudi i uzvrat u NovomMegamon je napisao/la:Seemir Kaplanprigoda je napisao/la:Ko sudi derbi?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.