Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 26 avg 2011, 15:08

Bendtner nije neka igracina al' je za Chamakha izmislio fudbal.Dao je Bendy neke vazne golove a sto je najvaznije covjek se bori ko lav.A njega je dodatno ubio i Wenger stavljajuci ga na krilo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 avg 2011, 15:11

Megamon je napisao/la:Bendtner nije neka igracina al' je za Chamakha izmislio fudbal.Dao je Bendy neke vazne golove a sto je najvaznije covjek se bori ko lav.A njega je dodatno ubio i Wenger stavljajuci ga na krilo.
Za mene je Bentner u arsenalu kao sto je bio popovic u zelji, nisu neki igraci ali se bore ono bas

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 avg 2011, 15:12

Megamon je napisao/la:Bendtner nije neka igracina al' je za Chamakha izmislio fudbal.Dao je Bendy neke vazne golove a sto je najvaznije covjek se bori ko lav.A njega je dodatno ubio i Wenger stavljajuci ga na krilo.
Svaka cast i njemu i Chamaku, al neka vala idu u kakav drugi klub razkazivati svoj raskosan talenat, a nek nama AW dovede klasnog napadaca :)

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 avg 2011, 15:13

ima sansa da barton predje kod nas

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 avg 2011, 15:14

cala je napisao/la:ima sansa da barton predje kod nas
:o Nedaj Boze! Nisam valjda dzabe postio :P

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 avg 2011, 15:17

Kakav bi to bio docek na treningu Vermalena ili mozda Frimponga :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 avg 2011, 15:20

Megamon je napisao/la:
Kakav bi to bio docek na treningu Vermalena ili mozda Frimponga :lol:
Mozda bi i Gervinho uspio ponovo da ga udari ko pi*ckica :D al barem nebi dobio suspenza 8-)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2011, 15:31

Jeste vi meni smijesni, kojeg god da spica Wenger dovede taj ako nije dobar sa dodavanjima propada u Arsenalu, pa ko jos normalan moze reci da je Bendtner klasa za Chamakha???? Samo sto je Chamakh unisten od strane Wengera, on nije igrac za kratke pasove, sto se pokazalo, a da zna igrati se vidjelo na pocetku sezone kad je igrao svoju igru, on zna da nije nesto sa dodavanjima zato se ne vidi citavu utakmicu, izbjegava to, dok je kad je tek dosao stalno se otkrivao nudio i protrcavao, covjek je klasa, ali ne za Arsenal, i to ne mislim da nije dovoljna klasa nego nije tip napadaca koji treba Arsenalu..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 avg 2011, 15:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste vi meni smijesni, kojeg god da spica Wenger dovede taj ako nije dobar sa dodavanjima propada u Arsenalu, pa ko jos normalan moze reci da je Bendtner klasa za Chamakha???? Samo sto je Chamakh unisten od strane Wengera, on nije igrac za kratke pasove, sto se pokazalo, a da zna igrati se vidjelo na pocetku sezone kad je igrao svoju igru, on zna da nije nesto sa dodavanjima zato se ne vidi citavu utakmicu, izbjegava to, dok je kad je tek dosao stalno se otkrivao nudio i protrcavao, covjek je klasa, ali ne za Arsenal, i to ne mislim da nije dovoljna klasa nego nije tip napadaca koji treba Arsenalu..
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chamak je najveci kloc koji hoda zemljom,napredni oblik parmaka.Marouane Kajmak chamak

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 15:39

roscky na izlazim vratima, trebao bi preći u wolfsburg.

wenger ponudio boltonu 7m. funti za cahilla, no iz boltona traže 20m.

lille odbio arsenalovu ponudu za hazarda.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2011, 15:40

Megamon je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste vi meni smijesni, kojeg god da spica Wenger dovede taj ako nije dobar sa dodavanjima propada u Arsenalu, pa ko jos normalan moze reci da je Bendtner klasa za Chamakha???? Samo sto je Chamakh unisten od strane Wengera, on nije igrac za kratke pasove, sto se pokazalo, a da zna igrati se vidjelo na pocetku sezone kad je igrao svoju igru, on zna da nije nesto sa dodavanjima zato se ne vidi citavu utakmicu, izbjegava to, dok je kad je tek dosao stalno se otkrivao nudio i protrcavao, covjek je klasa, ali ne za Arsenal, i to ne mislim da nije dovoljna klasa nego nije tip napadaca koji treba Arsenalu..
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chamak je najveci kloc koji hoda zemljom,napredni oblik parmaka.Marouane Kajmak chamak
Meni se cini da si ti nekakvo dijete, ne znas ni jednom argumentirano odgovoriti.. Ja ti kazem u cemu je problem, ti se odvalis smijati ne kazes ni jedan razlog protiv toga i nastavis svojim... Pitaj koga god hoces, imas Bosca, imas Arnelinha nek ti kaze zasto Chamakh ne uspijeva u Arsenalu sad, a uspijevao na pocetku.. Uostalom imas i clanak postavljen na ars-bih.com o tome, pa procitaj malo..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 avg 2011, 15:41

donjuan je napisao/la:roscky na izlazim vratima, trebao bi preći u wolfsburg.

wenger ponudio boltonu 7m. funti za cahilla, no iz boltona traže 20m.

lille odbio arsenalovu ponudu za hazarda.

Wenger je rek'o da je to neistina da je on poslao tako malo kolicinu novca.

Edvine.
Misli sta hoces,misli da sam dijete.Necu da bacam neke pozitive kad od toga nemam nista.Necu sam sebe da tjesim.

imam oci i vidim da covjek ne zna.Glupo je traziti izgovore kao ne odgovara mu Arsenal i to slicno.A pitaj Bosca jesam li dijete ;)

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 avg 2011, 15:45

Profesor je napisao/la:Kako su se neki portali raspisali i sve vise se prica o tome, mogo bi Hazard bit u Arsenalu do kraja dana. :D
After the departures of Fabregas and Nasri, today Arsene Wenger will receive a new player. Is almost ended the purchase of Eden Hazard, who will arrive from Lille for 30 million euros. In the evening could arrive the permit of the French club to the transfer :D nek svaki dan do kraja prelaznog roka stigne po jedan igrac u borbi smo za titulu :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 avg 2011, 15:48

Bosco je napisao/la:Inače Hazard je Vermaelenov rođak. :D

Zamislite uz njega da dođe (ako ovaj uopšte dođe) Scott Parker i recimo jedan štoper. Bili bismo opet u utrci za top 4. Ovaj tim mi je daleko draži jer vidjeli ste sinoć protiv Udinesea, kakva borba, trud, zalaganje, bezglavo trčanje, toga nije bilo sa Cescom i Samirom.
ti si mene sinoc obradovo sa azarom,evo da ja tebe sad razocaram :D
West Ham have confirmed they are in talks with Tottenham over a move for midfielder Scott Parker.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2011, 15:58

Kroz tvoje postove zadnje se moze tako primjetiti, nije samo osoba broj godina, vec sveukupno ponasanje.. Chamakh je itekako klasa, ali nije za Arsenalovu igru, ovdje treba spic koji zna dobro dodati loptu, zabijanje golova manje vise vrse krila..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 avg 2011, 16:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Kroz tvoje postove zadnje se moze tako primjetiti, nije samo osoba broj godina, vec sveukupno ponasanje.. Chamakh je itekako klasa, ali nije za Arsenalovu igru, ovdje treba spic koji zna dobro dodati loptu, zabijanje golova manje vise vrse krila..
Ma jarane ja tebe nikako ne shvatam.Uvijek neki izgovor,gori si od Paje.Nema ssta najaci smo na svijetu a nismo osvojili nista ima dugi niz godina.

Ma ja svi su protiv nas od FA,FIFE,UEFE preko sudija.Znaci svi su protiv Arsenala.Malo realnosti nebi skodilo.

I da samo jedna konstatacija koja dokazuje da je parmak.
On je napadac a ni ja se ne sjecam kad je zadnji put dao gol,igra napadaca a ne zna lopte primiti.To se u Arsenalu drugacije lopte primaju.U Arsenalu su uspjevali klocevi samo takvi,koji odlaskom u drugi klub propadnu.A ako ti ne mozes uspjeti u Arsenalu onda trebas da okacis kopacke o klin,jer tvoje fudbalsko znanje je pozitivna nula.Pa ne zna loptu primiti :roll:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2011, 16:07

Pa dobro jel ti citas sta ti ja pisem ili ne?????? Momak ne zna igrati Arsenalovu igru nije takav igrac, a nije zabio gol zato sto se ''prilagodjava'' igri Arsenala, ali fazon je sto on nije tehnicki tip igraca, vec onaj jaki, sto igra u sesnestercu, nije njegovo da izlazi do centra i dodaje lopte sto od njeg trazi Wenger.. Gdje si ti vidio da sam ja napisao da je Arsenal najbolji??? A za sudije imas i sam tabele koje pokazuju da je Arsenal ostecen vise nego drugi, to ti ja ne moram ni reci..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 avg 2011, 16:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa dobro jel ti citas sta ti ja pisem ili ne?????? Momak ne zna igrati Arsenalovu igru nije takav igrac, a nije zabio gol zato sto se ''prilagodjava'' igri Arsenala, ali fazon je sto on nije tehnicki tip igraca, vec onaj jaki, sto igra u sesnestercu, nije njegovo da izlazi do centra i dodaje lopte sto od njeg trazi Wenger.. Gdje si ti vidio da sam ja napisao da je Arsenal najbolji??? A za sudije imas i sam tabele koje pokazuju da je Arsenal ostecen vise nego drugi, to ti ja ne moram ni reci..
Nek ide iz Arsenala,dobit cu bruh gledajuci njega.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 avg 2011, 16:16

aje momci dobro je,da malo na veselije teme predjemo :D

Venger itekako zainteresovan za usluge francuskog fudbalera, ne odustaje. Odbijena ponuda od 17 miliona funti, ''puštena'' nova, 5 miliona viša. Arsenal za nestrpljenjem čeka odgovor od Rena, oko ponude za Jana M'Vilu, koja iznosi 22 miliona funti.

Mediji u Engleskoj sugerišu da Arsen Venger silno želi francuskog reprezentativca, iako su mu u klubu rekli da prestane sa kupovinom svojih zemljaka.(zanimljivo)

Venger je na adresu Rena već slao ponude od 15 i 17 miliona funti, koje su odbijane.

M'Vila ima ugovor sa Renom do 2015. godine i izdanak je njihove škole fudbala. Ima 21 godinu i stručnjaci mu predviđaju veliku budućnost.

Kao potencijalne transfer-mete ''tobdžija'', pominju se Vesli Snajder i Kaka.

Iznenada se pojavila informacija da ''tobdžije'' spremaju senzacionalnu ponudu za Holanđanina!
Vesli Snajder je u proteklih par meseci usko povezivan sa premijerligaškim klubovima, poput Mančester Sitija, Junajteda i Čelsija, ali se tim ekipama ''u trci'' prema nekim navodima, priključio i Arsenal!
Snajder
''Tobdžije'' su dobro zaradile prodajom Seska Fabregasa i Samira Nasrija, tako da bi zarađeni novac mogli da ulože u Snajdera.

Njegova cena je oko 37 miliona evra, ali su male šanse za ovaj transfer, pošto Inter možda više ne želi da rasipa ekipu. Oni su znatno ''osvežili'' svoje finansije prodajom Samjuela Etoa Anžiju za 27 miliona evra.

iako je samo spekulacija ja cu rado mastat
a evo i njih ponovo :D

Iako je to ranije demantovao, Arsen Venger bi ipak mogao da u redove Arsenala dovede dvojac iz ukrajinskog Šahtjora, Brazilce Žadsona i Vilijana!Oba pomenuta Brazilca su izrazila želju da igraju u Premijerligi, tako da je moguće da do kraja prelaznog roka stignu na ''Emirejts''.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 26 avg 2011, 16:45

Otkrio razloge odlaska
Nasri: Arsenalu nedostaje ambicije
Novopečeni nogometaš Manchester Cityja Samir Nasri (24) objasnio je razloge svog napuštanja Arsenala, svog donedavnog kluba u kojem je proveo posljednje tri godine.
Iako je imao još godinu dana ugovora s "Topnicima" Nasri je odbio produžiti s londonskim klubom, nakon čega su ga iz uprave odlučili prodati za 24 miliona funti kako ga sljedećeg ljeta ne bi izgubili bez odštete.

"Započeo sam pregovore s Arsenalom oko produženja u oktobru prošle godine. Ali došao je juni i nisam čuo nikakve nove vijesti i nisam vidio da dolaze nova pojačanja u ljetnom prelaznom roku. U određenom trenutku morate investirati. S vremena na vrijeme čuo bih da je problem novac. Pošteno je reći da ću u Cityju dobro zarađivati. Ali imam 24 godine, došao sam do prekretnice u svojoj karijeri i bilo je za mene važno da dođem u klub koji je odgovarao mojim ambicijama. Vidim se kako osvajam više trofeja u Cityju nego da sam ostao u Arsenalu", prenosi The Sun Nasrijeve riječi.

Također, Nasri smatra da ga u novom klubu očekuje veća konkurencija za poziciju unutar ekipe, što mu može donijeti samo napredak.

"City ima ogromnu ekipu, a borba za pozicije natjerat će me da testiram samog sebe i da poboljšam svoju igru. Neću se opustiti, a to je to bio slučaj dok sam bio u Arsenalu. Dolazak u City bio je rizik, ali trebate riskirati kroz život. U svakom slučaju ne bojim se, odvagao sam razloge za i protiv."

Mediji su spominjali da je uz City interesent za Nasrijevim dovođenjem bio i Manchester United, ali francuski veznjak inzistira da su "Građani" bili njegov prvi izbor usprkos činjenici da Sir Alex Ferguson nikad nije poslao službenu ponudu.

"Nisam se vidio kako napuštam Englesku. Pitanje je bilo samo da li ići u United ili City. Ali radije ispisujem historijske stranice kluba nego da budem samo jedan među ostalima. Razgovarao sam s Patrickom Vieirom o tome i City je klub budućnosti. Moj transfer bio je prava saga. Veliko mi je olakšanje da sam napokon potpisao i vrlo sam sretan."

Za menadžera Arsenala Arsenea Wengera Nasri je imao samo lijepe riječi i poklonike "Topnika" pozvao je da mu pruže povjerenje.

"Veliki sam Arseneov dužnik. Zahvaljujući njemu postao sam reprezentativac i zbog njega sam shvatio što sve mogu. Uvijek ću mu na tome biti zahvalan. Jedina stvar koju mogu reći je da Wengeru treba vjerovati jer on zna što radi. On je divan čovjek i zaslužuje puno poštovanja."
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.