English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jel se gleda gol razlika ako je isto bodova?
Neka izgube nemam nista protiv
ali mislim da je uzaludna nada za nas, za ligu, puno je 5 golova razlike nadoknaditi u zadnja dva kola, a da city ne da niti jedan...
Eto im liga, dosta im je

Eto im liga, dosta im je

-
- Kontakt:
Nema većeg bezmudaša u historiji fudbala od Mahreza. Sve da dadne 100 golova u sezoni ne može da insana ne nervira. 50 lopti dobije i apsolutno svaki puta izbjegava krenuti naprijed u dribling nego vraća nazad i usporava napad. Takav talenat i odličan dribler a u glavi obična **** bez muda.
Foden i Sterling moraju odmah ući, Mahrez i Grealish napolje da se proba barem bod izvući da ne odlučuje gol razlika. Laporte i Fernandinho ne mogu ovcu na papiru čuvat, a Ake na klupi sjedi moj ćelavi nikad pameti doć nećeš.
Jesus odličan, baš je napredovao zadnjih godinu dana i više bi volio da njega ostave a prodaju ovu alžirsku pizdu.
Foden i Sterling moraju odmah ući, Mahrez i Grealish napolje da se proba barem bod izvući da ne odlučuje gol razlika. Laporte i Fernandinho ne mogu ovcu na papiru čuvat, a Ake na klupi sjedi moj ćelavi nikad pameti doć nećeš.
Jesus odličan, baš je napredovao zadnjih godinu dana i više bi volio da njega ostave a prodaju ovu alžirsku pizdu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Futsaler bratko, davno apsolviranobodi123 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:56Nema većeg bezmudaša u historiji fudbala od Mahreza. Sve da dadne 100 golova u sezoni ne može da insana ne nervira. 50 lopti dobije i apsolutno svaki puta izbjegava krenuti naprijed u dribling nego vraća nazad i usporava napad. Takav talenat i odličan dribler a u glavi obična **** bez muda.

Sad kad zabije het trik

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Lenglet je Van Dajk za Laportea, koja kikserčina maloumna 

Trebalo bi u buducnosti uvesti pravilo da kada je razlika izmedju ekipa koje se bore za nesto u ligi (titula, LP, ostanak) na kraju iste 2 boda ili manje da se igra 1 dodatna utakmica na terenu bolje plasirane ekipe.
Ekipi sa vise bodova odgovara i nerijeseno, a slabijoj treba pobjeda.
To bi bio spektakl.
To bi bio spektakl.

Mogo bi Steven gerrard donijet titulu poolu
mogo bi qrac
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
-
- Kontakt:
Ma gdje ćeš s Arsenalom dva puta u dva tjedna na svom stadionu.TheChief je napisao/la: ↑15 maj 2022, 15:58Trebalo bi u buducnosti uvesti pravilo da kada je razlika izmedju ekipa koje se bore za nesto u ligi (titula, LP, ostanak) na kraju iste 2 boda ili manje da se igra 1 dodatna utakmica na terenu bolje plasirane ekipe.
To bi bio spektakl.![]()
i da izgube ovdje 4:0, pregazit ce villu sa 5 komada.
Ten toes, I done laps in the trench
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Malo namještaju za kladionice, malo za šok i hajp. Gluposti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Precijenjen...

Sad će dati još 6 golova
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.