Koje levatcine, razocarali su me, malo je reci. Da tebe zabrinjava i sputava 10-20 komentara po drustvenim mrezama, to je za proucavati.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Bitno im je dati podrsku, jer ne prihvataju kritiku i odgovornost. 
Koje levatcine, razocarali su me, malo je reci. Da tebe zabrinjava i sputava 10-20 komentara po drustvenim mrezama, to je za proucavati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mozda je to sad i pametna odluka, da igraci i strucni stab ne citaju negativne komentare i da im to ne remeti koncentraciju u pripremnom periodu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Jaha zabranio pisanje po drustvenim mrezama i nece da plati igrace jos ih i vrijedja 

RIP PROBISVJET
Cekaj Jaha placa igrace?Kolutsudzuke je napisao/la: ↑11 jan 2023, 13:35Jaha zabranio pisanje po drustvenim mrezama i nece da plati igrace jos ih i vrijedja![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Vjerovatno hoće da kaže kako je uprava kriva za sve a mi se okomili na ovog debila... Odlazi debilu i tako povuci sa sobom bar 50% problema iz kluba, ako ga voliš koliko pričaš!klasik je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:05Cekaj Jaha placa igrace?Kolutsudzuke je napisao/la: ↑11 jan 2023, 13:35Jaha zabranio pisanje po drustvenim mrezama i nece da plati igrace jos ih i vrijedja![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nešto pozitivno barem, radovi na prošivanju travnjaka počeli ranije nego je to Šećer najavio. Mada, rekao imje Šećer da će još 2 utakmice u nastavku igrati u Banovićima izgleda, juče mi jaran reče...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trebali bi igrati jos samo jednu u kupu i to je to. Protiv Leotara bi trebala biti utakmica na Tusnju.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑11 jan 2023, 15:40Nešto pozitivno barem, radovi na prošivanju travnjaka počeli ranije nego je to Šećer najavio. Mada, rekao imje Šećer da će još 2 utakmice u nastavku igrati u Banovićima izgleda, juče mi jaran reče...
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zasto u kupu koji je 18.2 ne bi igrali na Tusnju? Prosivanje ce biti gotovo do 20og. A onda vec pocetkom februara se moze igrati na stadionu.
Prosivanje 7-10 dana i onda 10-15 dana se ne bi trebalo igrati. Tako da ce po trenutnom biti spreman teren
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Tako je receno bilo neki dan igracima i rukovodstvu, normalno da bi svako volio da se odmah vratimo na Tusanj, ali to nije do nas.Sve je ovo osim normalnog od samog pocetka tako da nas nista ne treba iznenađivati.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:59Zasto u kupu koji je 18.2 ne bi igrali na Tusnju? Prosivanje ce biti gotovo do 20og. A onda vec pocetkom februara se moze igrati na stadionu.
Prosivanje 7-10 dana i onda 10-15 dana se ne bi trebalo igrati. Tako da ce po trenutnom biti spreman teren
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ako smo mogli ovoliko izdrzat ko "domacini" u Banovicima, mozemo vala jos jednu-dvije utakmice 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da nemate razloga za brigu, prva naredna domaca utakmica bi trebala biti na Tusnju. Sretno sa novim terenom Tuzlaci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kakve su sanse za opstanak? Necemo valjda gledati buraniju umjesto vas?
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- RollingPaper
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
hahahaha
ma ne vjerujem svojim očima

upalili im reflektore da rade

neće na dobro

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Reče momak iz BL da su i kod njih radili i noću...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑11 jan 2023, 20:21hahahaha
ma ne vjerujem svojim očima![]()
![]()
![]()
upalili im reflektore da rade![]()
neće na dobro![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nadam se da na ovo idu novi golovi sa novim mrezama, po mogucnosti sa bar malo crvene i crne boje u sebi.
Valjalo bi odradit i onaj dio gdje budu klupe da se tu duzinom pruzi onaj tepih-trava, puno bi ljepse izgledalo to.
Valjalo bi odradit i onaj dio gdje budu klupe da se tu duzinom pruzi onaj tepih-trava, puno bi ljepse izgledalo to.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.