FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se iducu tekmu da ce taj mali Krajisnik dobiti sansu, da vidimo makar onako na prvu, kakav je tip igraca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ali bolje bi bilo da Said dodje ipak.Majkl je napisao/la:Nije ni ovaj iz Partizana bezveze,čim je odbio ugovoro a i reprezentativac je.
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi... 
Bekić

Bekić

Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Krajisnik DMF, jak ko Espirito Nobre
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
FK SARAJEVO samo pozitiva

A to sto je Kramar fulio profesiju(trebao se u onaj autosalon zaposliti), to ne spominju, sasvim im je jasno kako je lik zadovoljio na probi.PitarBordo je napisao/la:A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi...
Bekić
Drago mi je da makar ovaj Deni daje znake zivota.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Necemo pretjerivati bas.Bosniacum Lilium je napisao/la:Krajisnik DMF, jak ko Espirito Nobre

@PitarBordo, pusti ove vitezove, najvise oni seru na temi i trollaju je besmislicama..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poslati Soju u penziju a Kramara zaposliti na Sojino mjesto. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobrog Duha spremiti barem za 45 minuta i prekucavamo ligujoker90 je napisao/la:Necemo pretjerivati bas.Bosniacum Lilium je napisao/la:Krajisnik DMF, jak ko Espirito NobreAli ako je potencijal kako se prica, onda nadam se da cemo imati koristi od njega. Drago mi je da se sa ovakvim igracima povezujemo, mlad je, mozes ga prodati, finu skolu fudbala prosao. Zato me ispizdi Kramar mrtvi i njegov besmisleni transfer, umjesto ovako nekog da smo ganjali za tu poziciju. Ako je stranac, nek bar bude kvalitet ili potencijal, Kramar nema nista od pomenutog.

Tacno je sve sto se prica za Krajisnika, ali hajde da mi njega prvo vidimo na terenu. Od Kramara nista nisam ocekivao tako da nisam razocaran
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nisi se valjda nasao uvrijedjen? Pljuvanje sa smislom je ok, i pozeljno ali na ovoj temi je previse onih koji samo daj da pljuju pa bilo sta.. Recimo za Kramara se slazem da je nepotreban transfer,mogao se neko mladji i sa nasim pasosem naci. Ali brate u 4 minuti pocnu sa pljuvanjem bespotrebnim i smarajucim.PitarBordo je napisao/la:A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi...
Bekić
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Bekic me podsjeca na Besica. Pogide frajer za klub u kojem igra. Nas najbolji igrac i treba da igra stalno.
Dobar je Amer!
Obavezno mu produžiti ugovor. Očekivao sam bolju partiju Veladžića. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odmah da znate, po boku cemo biti strasni, mislim da nece niko biti brzi od nas. Znaci desno ce igrati Kadusic i Deni a lijevo Dulja i Bekic.
Speed nam je 99

Speed nam je 99

- PitarBordo
- Kontakt:
Kakav ti je to početak komunikacije sa "nisi se valjda našao uvrijeđen"? Nismo u srednjoj školi na malom odmoru je8em mu miša dok piša.MosaaRajvosa je napisao/la:Nisi se valjda nasao uvrijedjen? Pljuvanje sa smislom je ok, i pozeljno ali na ovoj temi je previse onih koji samo daj da pljuju pa bilo sta.. Recimo za Kramara se slazem da je nepotreban transfer,mogao se neko mladji i sa nasim pasosem naci. Ali brate u 4 minuti pocnu sa pljuvanjem bespotrebnim i smarajucim.PitarBordo je napisao/la:A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi...
Bekić
Od Kramara jedino lošija odluka je oprema za ovu polusezonu.

Još jedared: BEKIĆ

Samo Saraj'vo.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Tacno, nas najborbeniji igrac u zadnje vrijeme, uz odlicnu zavrsnicu. Realno fali mu malo tehnike, precesto ima pogresno dodavanje..VivaLasVegas je napisao/la:Bekic me podsjeca na Besica. Pogide frajer za klub u kojem igra. Nas najbolji igrac i treba da igra stalno.
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Nek se on nalazi na pravom mjestu uvijek u 16-ercu kao do sada, a halalit cemo mu poneko lose dodavanje..MosaaRajvosa je napisao/la:Tacno, nas najborbeniji igrac u zadnje vrijeme, uz odlicnu zavrsnicu. Realno fali mu malo tehnike, precesto ima pogresno dodavanje..VivaLasVegas je napisao/la:Bekic me podsjeca na Besica. Pogide frajer za klub u kojem igra. Nas najbolji igrac i treba da igra stalno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa vidim od svega sto se pisalo, samo ti je to zapalo za oko, "branitelji"..ovdje se više diskutuje ko je branitelj a ko pljuvac u zadnje vrijeme, oprostit ces veliki Bekiću što mi to malo zasmeta!PitarBordo je napisao/la:Kakav ti je to početak komunikacije sa "nisi se valjda našao uvrijeđen"? Nismo u srednjoj školi na malom odmoru je8em mu miša dok piša.MosaaRajvosa je napisao/la:Nisi se valjda nasao uvrijedjen? Pljuvanje sa smislom je ok, i pozeljno ali na ovoj temi je previse onih koji samo daj da pljuju pa bilo sta.. Recimo za Kramara se slazem da je nepotreban transfer,mogao se neko mladji i sa nasim pasosem naci. Ali brate u 4 minuti pocnu sa pljuvanjem bespotrebnim i smarajucim.PitarBordo je napisao/la:A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi...
Bekić
Od Kramara jedino lošija odluka je oprema za ovu polusezonu.
Još jedared: BEKIĆ
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Tri puta sam morao provjeriti jesam li ušao na temu FK Sarajevo. Kakve su ovo promjene sta je ovo? Isto ko vrijeme jedan dan minus 15 drugi plus 15. Pomalo, vratite se u realnost bolje je.
Rustemović
Amer Bekić

Rustemović

Amer Bekić

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Treba ekipu graditi oko instagram klana. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Tačno tako, a jeb a o čemu drugo da se piše? Samo isključio si kategoriju koju ti trenutno zastupaš, neutralci koji prozivaju obje strane.MosaaRajvosa je napisao/la:ovdje se više diskutuje ko je branitelj a ko pljuvac u zadnje vrijeme

Krenuo ploditi ovaj tvoj blaženi...joker90 je napisao/la:

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.