FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 29 jan 2016, 19:08

Nadam se iducu tekmu da ce taj mali Krajisnik dobiti sansu, da vidimo makar onako na prvu, kakav je tip igraca.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jan 2016, 19:08

Majkl je napisao/la:Nije ni ovaj iz Partizana bezveze,čim je odbio ugovoro a i reprezentativac je.
Ali bolje bi bilo da Said dodje ipak.
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jan 2016, 19:09

A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi... :kafa:

Bekić :tokralju:
Samo Saraj'vo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2016, 19:11

Krajisnik DMF, jak ko Espirito Nobre
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jan 2016, 19:13

FK SARAJEVO samo pozitiva :salut: :salut: :salut:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 jan 2016, 19:14

PitarBordo je napisao/la:A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi... :kafa:

A to sto je Kramar fulio profesiju(trebao se u onaj autosalon zaposliti), to ne spominju, sasvim im je jasno kako je lik zadovoljio na probi.
Drago mi je da makar ovaj Deni daje znake zivota.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jan 2016, 19:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:Krajisnik DMF, jak ko Espirito Nobre
Necemo pretjerivati bas. :mrgreen: Ali ako je potencijal kako se prica, onda nadam se da cemo imati koristi od njega. Drago mi je da se sa ovakvim igracima povezujemo, mlad je, mozes ga prodati, finu skolu fudbala prosao. Zato me ispizdi Kramar mrtvi i njegov besmisleni transfer, umjesto ovako nekog da smo ganjali za tu poziciju. Ako je stranac, nek bar bude kvalitet ili potencijal, Kramar nema nista od pomenutog.

@PitarBordo, pusti ove vitezove, najvise oni seru na temi i trollaju je besmislicama..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 jan 2016, 19:17

Poslati Soju u penziju a Kramara zaposliti na Sojino mjesto. :urnebes:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2016, 19:19

joker90 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Krajisnik DMF, jak ko Espirito Nobre
Necemo pretjerivati bas. :mrgreen: Ali ako je potencijal kako se prica, onda nadam se da cemo imati koristi od njega. Drago mi je da se sa ovakvim igracima povezujemo, mlad je, mozes ga prodati, finu skolu fudbala prosao. Zato me ispizdi Kramar mrtvi i njegov besmisleni transfer, umjesto ovako nekog da smo ganjali za tu poziciju. Ako je stranac, nek bar bude kvalitet ili potencijal, Kramar nema nista od pomenutog.
Dobrog Duha spremiti barem za 45 minuta i prekucavamo ligu :tokralju: :D

Tacno je sve sto se prica za Krajisnika, ali hajde da mi njega prvo vidimo na terenu. Od Kramara nista nisam ocekivao tako da nisam razocaran
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 29 jan 2016, 19:21

PitarBordo je napisao/la:A što je postalo fol biti "branitelj" tj. u svemu prozivati te neke "pljuvače"... Vidim neki su cijelu tekmu samo tražili razloge da dođu ovdje i to urade, umjesto da uživaju u tekmi... :kafa:

Nisi se valjda nasao uvrijedjen? Pljuvanje sa smislom je ok, i pozeljno ali na ovoj temi je previse onih koji samo daj da pljuju pa bilo sta.. Recimo za Kramara se slazem da je nepotreban transfer,mogao se neko mladji i sa nasim pasosem naci. Ali brate u 4 minuti pocnu sa pljuvanjem bespotrebnim i smarajucim.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 29 jan 2016, 19:22

Bekic me podsjeca na Besica. Pogide frajer za klub u kojem igra. Nas najbolji igrac i treba da igra stalno.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2016, 19:24

Dobar je Amer! :thumbup: Obavezno mu produžiti ugovor. Očekivao sam bolju partiju Veladžića. :think:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 jan 2016, 19:24

Odmah da znate, po boku cemo biti strasni, mislim da nece niko biti brzi od nas. Znaci desno ce igrati Kadusic i Deni a lijevo Dulja i Bekic.

Speed nam je 99 :urnebes: :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jan 2016, 19:25

MosaaRajvosa je napisao/la:

Nisi se valjda nasao uvrijedjen? Pljuvanje sa smislom je ok, i pozeljno ali na ovoj temi je previse onih koji samo daj da pljuju pa bilo sta.. Recimo za Kramara se slazem da je nepotreban transfer,mogao se neko mladji i sa nasim pasosem naci. Ali brate u 4 minuti pocnu sa pljuvanjem bespotrebnim i smarajucim.
Kakav ti je to početak komunikacije sa "nisi se valjda našao uvrijeđen"? Nismo u srednjoj školi na malom odmoru je8em mu miša dok piša.

Od Kramara jedino lošija odluka je oprema za ovu polusezonu. :kafa:

Još jedared: BEKIĆ :tokralju:
Samo Saraj'vo.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 29 jan 2016, 19:26

VivaLasVegas je napisao/la:Bekic me podsjeca na Besica. Pogide frajer za klub u kojem igra. Nas najbolji igrac i treba da igra stalno.
Tacno, nas najborbeniji igrac u zadnje vrijeme, uz odlicnu zavrsnicu. Realno fali mu malo tehnike, precesto ima pogresno dodavanje..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jan 2016, 19:28

VivaLasVegas je napisao/la:Bekic me podsjeca na Besica. Pogide frajer za klub u kojem igra. Nas najbolji igrac i treba da igra stalno.
Tacno, nas najborbeniji igrac u zadnje vrijeme, uz odlicnu zavrsnicu. Realno fali mu malo tehnike, precesto ima pogresno dodavanje..
Nek se on nalazi na pravom mjestu uvijek u 16-ercu kao do sada, a halalit cemo mu poneko lose dodavanje..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 29 jan 2016, 19:29

PitarBordo je napisao/la:

Kakav ti je to početak komunikacije sa "nisi se valjda našao uvrijeđen"? Nismo u srednjoj školi na malom odmoru je8em mu miša dok piša.

Od Kramara jedino lošija odluka je oprema za ovu polusezonu. :kafa:

Još jedared: BEKIĆ :tokralju:
Pa vidim od svega sto se pisalo, samo ti je to zapalo za oko, "branitelji"..ovdje se više diskutuje ko je branitelj a ko pljuvac u zadnje vrijeme, oprostit ces veliki Bekiću što mi to malo zasmeta!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 29 jan 2016, 19:33

Tri puta sam morao provjeriti jesam li ušao na temu FK Sarajevo. Kakve su ovo promjene sta je ovo? Isto ko vrijeme jedan dan minus 15 drugi plus 15. Pomalo, vratite se u realnost bolje je.

Rustemović :bow: :njanjanja:
Amer Bekić :bow: :njanjanja:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 jan 2016, 19:34

Treba ekipu graditi oko instagram klana. :rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jan 2016, 19:35

MosaaRajvosa je napisao/la:ovdje se više diskutuje ko je branitelj a ko pljuvac u zadnje vrijeme
Tačno tako, a jeb a o čemu drugo da se piše? Samo isključio si kategoriju koju ti trenutno zastupaš, neutralci koji prozivaju obje strane. :kafa:

joker90 je napisao/la:
Krenuo ploditi ovaj tvoj blaženi... :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.