FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dva tri igrača se nisu vidjela
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Moj misljenje o danasnjoj utakmici.
Prvi 11 niko od njih nije izkoristio priliku osim:: pavlovic,benko,haris.
Iz drugi 11 svi su dobro igrali osim, okica.
Najbolji, amidzici (bekic1,2) brazilci nista extra posebno al i takvi su za prvi 15 igraca.
Kova odlican,barba standardno dobar, rustem je najvise napredovo. Kramer,veldzic,mihojevic,plakalo nazalost ostace bez minuta, samir,krste i okic najvise 100 minuta u 18 utakmica koje su ustale.
Znaci: plakalo out pavlovic in
Krste out brazilac in
Deni out haris in (al ako bude igro ko danas onda deni in)
Prvi 11 niko od njih nije izkoristio priliku osim:: pavlovic,benko,haris.
Iz drugi 11 svi su dobro igrali osim, okica.
Najbolji, amidzici (bekic1,2) brazilci nista extra posebno al i takvi su za prvi 15 igraca.
Kova odlican,barba standardno dobar, rustem je najvise napredovo. Kramer,veldzic,mihojevic,plakalo nazalost ostace bez minuta, samir,krste i okic najvise 100 minuta u 18 utakmica koje su ustale.
Znaci: plakalo out pavlovic in
Krste out brazilac in
Deni out haris in (al ako bude igro ko danas onda deni in)
Prvo poluvrijeme loši, drugo odlični.Evolution87 je napisao/la:Kakvi smo bili?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Do duše, njima je prva postava izašla na poluvremenu, a mi smo igrali neke dvije smiksane postave u oba
Smiješi nam se dugo čekana 4. pozicija. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo i mediji u Srbiji pisu za ovog momka sto je na probi, kao njima nevjerovatna stvar sto je odbio ugovor i dos'o nama na probu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Uživajfranklampard8 je napisao/la:Moze li neko izvuci ove golove iz videa na glavnoj stranici.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Deni na 1:53

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze li link stranice u pp ili ovdje?BeSha1992 je napisao/la:Evo i mediji u Srbiji pisu za ovog momka sto je na probi, kao njima nevjerovatna stvar sto je odbio ugovor i dos'o nama na probu...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj ovdje.MortemHz je napisao/la:Moze li link stranice u pp ili ovdje?BeSha1992 je napisao/la:Evo i mediji u Srbiji pisu za ovog momka sto je na probi, kao njima nevjerovatna stvar sto je odbio ugovor i dos'o nama na probu...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- sarajevo46
- Kontakt:
http://www.sport.klub.rs/krajisnik-odbi ... a-sarajevoRinuka je napisao/la:Daj ovdje.MortemHz je napisao/la:Moze li link stranice u pp ili ovdje?BeSha1992 je napisao/la:Evo i mediji u Srbiji pisu za ovog momka sto je na probi, kao njima nevjerovatna stvar sto je odbio ugovor i dos'o nama na probu...
http://rs.n1.info.com/a130261/Sport-Klu ... ajevo.html
Na prvom linku izbrisite tacku izmedu sport i klub, na drugom između n1 i info

Re: Odg: FK Sarajevo
Meni je ovo sve bilo dosta lose, nema neke zelje ni prevelikog znanja, onako ispod prosjeka, koristim priliku da u ovakvoj losoj igri dodatno popljujem ove brazilce jer veze nemaju a taj im nakav Bulic menadzer kao i danas najlosijeg ovog golmana iz prvog poluvremena kao i ovog malog iz zrinjskog koji sami bez veze trci bez ikakvog ucinka, pa nije ovo atletika, toliko 

Mosa RajvoSa
Nisam bio kuci, pa ne pogledah tekmu. Vidim masina je vec krenula! ESPIRITO će da se poigrava sa konkurencijom! Jos neki dan kupim u fan shopu dres sa brojem 10, kao da sam znao da ce majstor uzeti to!
Drago mi je da Simeunovic izgleda fino, on ako povrati svoju formu, Dulja po drugom krilu, moglo bi to biti zajebano za protivnike. Jedan zadnji vezni dobar nam treba, da i tu popunimo fino, Rustem za rotacije ponekad. Vidim svi opet predviđaju napad Benko-Cezar, a Bekic opet zabija ko na traci. Nadam se da ce potpisati taj novi ugovor! 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 29 jan 2016, 17:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krajišnik odbio ugovor u Partizanu, potpisuje za Sarajevo
Mladi srpski fudbaler Damjan Krajišnik priključio se pripremama Sarajeva, na čijoj klupi sedi Miodrag Ješić, bivši igrač i trener kluba iz Humske.
Osamnaestogodišnji vezni fudbaler odbio je da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima i kako prenose mediji iz BiH pokušaće da se nametne stručnom štabu Sarajeva na pripremama u Čitluku.
Krajišnik je ponikao u Radniku iz Bijeljine, a standardan je član omladinske reprezentacije Srbije.
Mladi srpski fudbaler Damjan Krajišnik priključio se pripremama Sarajeva, na čijoj klupi sedi Miodrag Ješić, bivši igrač i trener kluba iz Humske.
Osamnaestogodišnji vezni fudbaler odbio je da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima i kako prenose mediji iz BiH pokušaće da se nametne stručnom štabu Sarajeva na pripremama u Čitluku.
Krajišnik je ponikao u Radniku iz Bijeljine, a standardan je član omladinske reprezentacije Srbije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
César će biti najveće pojačane ikad došlo u ovu ligu.
Zapamtite to.
Zapamtite to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pavlović je dobar golman i kada se Delac vrati imat ćemo super par golmana 

Jel ima negdje koji klip ovog mladog igraca iz Partizana?
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Jel ima negdje koji klip ovog mladog igraca iz Partizana?
https://www.youtube.com/watch?v=EPHf6pG5Xcw
broj 8
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Nije ni ovaj iz Partizana bezveze,čim je odbio ugovoro a i reprezentativac je.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Evo zapamtio. Amin.jurisicduska je napisao/la:César će biti najveće pojačane ikad došlo u ovu ligu.
Zapamtite to.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Daj dovete to lijevo krilo neću valjda Okića gledat u starMo past ću u instant depresiju na aparate
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.