FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keli1946

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli1946 » 29 jan 2016, 15:20

Emerson me iznenadio, ustvari predpostavljao sam da zna lopte ali onako buckast se odlicno kreće bilo ga je svuda i netreba nam bolji organizator igre a deni ko deni leti momak
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 jan 2016, 15:21

Onaj iz Partizana će biti CMF , a Reis AMF
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 jan 2016, 15:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:
miden je napisao/la:Rustemovic jede malu djecu, pljuvaci u rupama.
Onu koju su mu napravili u Listici zadnji put ?
Vjerujem da ti je krivo što si ispao glup, ali desi se nekad svima. Sada nastavi bespotrebno pljuvati, pljuvac.
Das Ist Walter

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jan 2016, 15:27

THEC je napisao/la:ma vidi i ja bih najradije da igramo sa dva napadaca jer je i samim napadacima tako lakse jer jedan moze da razvlaci odbranu i tako otvara prostor drugom, no pitam se da li ce Jesa bas imati tolika muda pa u mostaru na derbiju ili u tuzli da izadje sa dva napadaca...ako cemo tako igrati kreator nam ne treba, to neka bude Reis, no ako necemo tako igrati onda nam treba jos jedan vezni, sto se napadaca tice nazalost znam da ih ima previse, pa mozda se zato i ganja da se proda Krste ili Benko, a i ovakav Amer Bekic moze za ne daj Boze odigrati na krilu kvalitetnije od Sevke ili Krste jer je dosta brzi
Po meni bi bilo jako dobro igrati 4-5-1 zbog sredine terena. Samo onda gubis trojicu od cetvorice napadaca i to sve odlicne igrace. 3-5-2 je dobra jer ti ostaju dvojica napadaca samo tesko sa ovakvom zadnjom linijom. Jer djeluje kao losiji dio tima, neiskusni su i jedino Barbaric je klasa. Da je ostao Stepanov i odigrao u pravoj formi onda bi tih 3-5-2 moglo proci. On. Barbaric i Kova bi bila ta trojica.

Ne slazem se bas da nije potreban kreator kada igras sa dvojicom napadaca. Jer ako izgubis sredinu terena dzabe ti dvojica napadaca ako nema dovoljno kvalitetnih lopti za njih.

Amer Bekic jeste bolji od svih na krilu samo od Denija mislim da nije. Tako da je tu tek treci poslje Duljevica i najvjerovatnije Denija.

Sto se tice buducnosti mislim da vjerovatno ostaje 4-4-2. Pavlovic siguran. Barbaric, Kovacevic i Bekic sigurni a desni bek bi se trebali rotirati Kadusic i Kallasi. Rustemovic i Emerson sigurni. Krila Duljevic i najvjerovatnije Deni. Napad Benko i jedan od trojice napadaca. 10 od 11 igraca su tu manje vise. Jedino je pitanje ko ce biti taj drugi napadac Bekic ili Cesar po meni.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2016, 15:30

miden je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
miden je napisao/la:Rustemovic jede malu djecu, pljuvaci u rupama.
Onu koju su mu napravili u Listici zadnji put ?
Vjerujem da ti je krivo što si ispao glup, ali desi se nekad svima. Sada nastavi bespotrebno pljuvati, pljuvac.
Jaka i nikome, makar trcao i za 10 igraca. Sreca njegova pa je tu Kramar, pa se ce sada raspodijeliti pljuvanje ravnomjerno :kafa:

Ja tebe nigdje nisam vrijedjao, ali znam kako ti je. Nista ne govorim osim istine ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 29 jan 2016, 15:32

Jel Kramar igrao?
Amer Dupovac!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jan 2016, 15:33

jeste...bar koliko sam vidio..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 29 jan 2016, 15:37

pitarlOOk je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:no Kinosvra no Party ! :opaopa:

:opaopa: :opaopa: :clap: :clap:
Meni se čini da ti ne smiješ baš više da objavljuješ insajderske jer te prate izvor i ostali :damn: tek kad nešto postane izvjesno, oglasiš se :bale:
Ma nije to to, mogu i ja naci dva bugara na transfermarktu i reci oni dolaze pa nista.
ja kad imam konkretno nesto onda to podijelim s vama.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 29 jan 2016, 15:39

BitiSrcemVezan je napisao/la:Nakon patnje u prvom poluvremenu, drugo je bilo za uživati. Bez treptaja sam odgledao. :thumbup:

Iz prvih 45 minuta po meni niko nije vrijedan spomena, niko nije zaslužio nikakvu pohvalu, osim Pavlovića ustvari, a jedini koji se baš isticao ali u negativnom smislu je bio Kramar. Očajan je bio, zaista.

Drugo poluvrijeme, kao što rekoh, uživancija. :hmmmm:

First of all, da se primijetiti da kada god se na forumu napiše neki post poput ovoga;
ZeroStyle je napisao/la:Ko Amera Bekica smatra ozbiljnim i dobrim igracem nek se ubije.
brat hladno izdominira i, nek' se ne naljuti niko, posere usta onim koji su to isto pisali. :wave:

Amere, doktore, ljubi te brat, samo tako nastavi! :bow: Čim je došao pravi trener ono što je trebao je i prepoznao, hvala Bogu da se sada on pita. Nije džaba Zukanović napisao ko će igrati u napadau :njanjanja:

Plakalo bez posla, Kova i "Barbi" ok, Kadušić ok,
Almir Bekić konstantno pokazuje kako treba da izgleda pravi bek u modernom fudbalu! :tokralju:
Rustem - bravo majstore, ljubi brat i tebe, ali nemaš mjesta na avataru pored mog i tvog druga, ti si svoje ispucao. :kafa: :thumbup:
Emerson - Čini se da bi upravo on mogao biti ono što tražimo, prevaga na sredini. Danas je to dobro izgledalo, vidjećemo kako će protiv jačih protivnika, ali me kilaža brine... :hmmmmm:
Deni - Bravo majstore! :tokralju: Fantastična partija. Brzina :tokralju: :tokralju: :tokralju: Samo nastavi majstore, nemoj razočarati raju koja te branila ovde kad si došao. :kafa: Nisam očekivao baš odmah ovakve partije, vidio sam te kao odličnu zamjenu za eventualno novo pojačanje na krilu koje bi bilo neki level iznad, ali si me danas, bar za sada, oduševio i već se guraš i u prvih 11. :thumbup:
Okić - najgori danas, riješio bih ga se ja što prije.
Cesar - Ni tamo ni vamo, nemam još formirano mišljenje o njemu.

I za kraj, šta reći nego - AMER BEKIĆ!!! :bow: :tokralju: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 29 jan 2016, 15:39

THEC je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:Ovo je po meni idealnih 11 samo na osnovu danas pokazanog: Pavlovic;
Kalasi,Kovacevic,Barbaric,Al.Bekic;
Rustemivic, Reis, Duljevic, Simeunovic; u spicu Cezar ,Bekic
mali Kadusic je po meni bolja opcija od Kallasija al svakako vjerujem da ce ih Jesa rotirati
nemojte zaboraviti da u prvih 11 mora biti jedan igrac ispod 21 godine.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 jan 2016, 15:41

kinosvra je napisao/la:
THEC je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:Ovo je po meni idealnih 11 samo na osnovu danas pokazanog: Pavlovic;
Kalasi,Kovacevic,Barbaric,Al.Bekic;
Rustemivic, Reis, Duljevic, Simeunovic; u spicu Cezar ,Bekic
mali Kadusic je po meni bolja opcija od Kallasija al svakako vjerujem da ce ih Jesa rotirati
Necemo ako nam kazes hoce li biti kakvih novosti u igrackom smislu :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 jan 2016, 15:43

Bosniacum Lilium je napisao/la: Jaka i nikome, makar trcao i za 10 igraca. Sreca njegova pa je tu Kramar, pa se ce sada raspodijeliti pljuvanje ravnomjerno :kafa:

Ja tebe nigdje nisam vrijedjao, ali znam kako ti je. Nista ne govorim osim istine ;)
Ja tebe uvrijedio? Bože sacuvaj. Cime sam te to uvrijedio? Znaš sam da si ispao glup, upravo zbog tog animoziteta prema Rustemovicu. Vi ''strucnjaci'' možete i neku parolu dici, ali Ješa je taj koji odlucuje. Kod Ješe je za sada broj 1, tako da vama ''strucnjacima'', pljuvacima ili kako hoceš ostaje samo to da pljujete. Ni ja ne govorim ništa osim istine, a istina je da je covjek za sada broj 1, svidjelo se to tebi ili ne.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 29 jan 2016, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 jan 2016, 15:44

Pa Kadusic je vjerovatno prva postava.
ZZ

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jan 2016, 15:46

Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:ma vidi i ja bih najradije da igramo sa dva napadaca jer je i samim napadacima tako lakse jer jedan moze da razvlaci odbranu i tako otvara prostor drugom, no pitam se da li ce Jesa bas imati tolika muda pa u mostaru na derbiju ili u tuzli da izadje sa dva napadaca...ako cemo tako igrati kreator nam ne treba, to neka bude Reis, no ako necemo tako igrati onda nam treba jos jedan vezni, sto se napadaca tice nazalost znam da ih ima previse, pa mozda se zato i ganja da se proda Krste ili Benko, a i ovakav Amer Bekic moze za ne daj Boze odigrati na krilu kvalitetnije od Sevke ili Krste jer je dosta brzi
Po meni bi bilo jako dobro igrati 4-5-1 zbog sredine terena. Samo onda gubis trojicu od cetvorice napadaca i to sve odlicne igrace. 3-5-2 je dobra jer ti ostaju dvojica napadaca samo tesko sa ovakvom zadnjom linijom. Jer djeluje kao losiji dio tima, neiskusni su i jedino Barbaric je klasa. Da je ostao Stepanov i odigrao u pravoj formi onda bi tih 3-5-2 moglo proci. On. Barbaric i Kova bi bila ta trojica.

Ne slazem se bas da nije potreban kreator kada igras sa dvojicom napadaca. Jer ako izgubis sredinu terena dzabe ti dvojica napadaca ako nema dovoljno kvalitetnih lopti za njih.

Amer Bekic jeste bolji od svih na krilu samo od Denija mislim da nije. Tako da je tu tek treci poslje Duljevica i najvjerovatnije Denija.

Sto se tice buducnosti mislim da vjerovatno ostaje 4-4-2. Pavlovic siguran. Barbaric, Kovacevic i Bekic sigurni a desni bek bi se trebali rotirati Kadusic i Kallasi. Rustemovic i Emerson sigurni. Krila Duljevic i najvjerovatnije Deni. Napad Benko i jedan od trojice napadaca. 10 od 11 igraca su tu manje vise. Jedino je pitanje ko ce biti taj drugi napadac Bekic ili Cesar po meni.
Ne možemo mi igrati u 3-5-2 sistemu, nemamo mi igrača koji bi u toj formaciji igrali po stranama, osim možda Almira Bekića. Takvih igrača mi općenito na ovim prostorima slabo imamo, vjerovatno niko u regiji i ne igra po tom sistemu.

Slažem se da je 4-5-1 najbolja opcija, odnosno 4-2-3-1, ali jbga, tako nam je kako nam je, ne možemo se ni Krste od napadača riješiti a kamo li još nekog, što bi i bilo potrebno ako bi htjeli da igramo u toj formaciji. A da bi za nas bila najbolja, i po meni bi. Dosta je teže u 4-4-2 uspostaviti što bi rekao Dženo kvalitetan posjed lopte, ali ok, moglo bi to i ovako dobro izgledati, s obzirom da je Rustem pored toga što je defanzivno odličan i jedan od najspremnijih igrača u ovoj ligi (ako ne i najspremniji) ipak zna ponešto uraditi i prema naprijed i nije toliki duduk ofanzivno koliko raja konta i pokuša predstaviti, a Emerson bi, kao što smo vidjeli, mogao biti ta prevaga u sredini, odličan je prema naprijed a što se kilaže tiče ako se bude radilo na pravilan način to bi se moglo okrenuti našu korist, od one mase napraviš betonsku spremu i dobiješ igrača koji ti je em odličan prema naprijed em uslovno rečeno 'beton' na sredini koji bi mogao obaviti i koji prljav poslić. :)
1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 29 jan 2016, 15:47

Ado76 je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
gigante :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 jan 2016, 15:50

Drag mi je Rustem samo ohani malo s tim dugim loptama , osim ako to nije želja stručnog stožera :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 29 jan 2016, 15:52

Zastone je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
gigante :lol:
Vjerovatno ce biti, ali nista nije sigurno.
Krste odbio ponudu iz Turske, Benku stalno zovu...

A trazi se zadnji vezni tipa Cimirota pa cemo vidjeti hoce li uspjeti nekoga dovesti.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2016, 15:53

Besic je napisao/la:Drag mi je Rustem samo ohani malo s tim dugim loptama , osim ako to nije želja stručnog stožera :D
Zato sto se bezglavo brani, ja moram bezglavo pljuvati. Solidan je igrac zbog svojih fizickih sposobnosti, ali ovdje se stvarno pretjeruje i ide u krajnosti u krajnost. Da se ovo ne bi pretvaralo u neke komunisticke forume na kojima postoji tema FK Sarajevo, ja cu namjerno abnormalno kontrirati onakvim postovima.

Danas je dobar bio, niko sretniji od mene da nastavi ovako, ali samo da ne dize loptu, ne zna i ne treba to raditi :stop:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 jan 2016, 15:54

Drugo poluvrijeme dobro, Edin i Amer najbolji daleko, Reis i Deni dobrii, mogli bi biti veliki plus za ekipu.. Pavlovic na go definitvno, zadnja linija Kadusic, Kova, Barbaric i Al Bekic sigurni...vezni red ce zavisiti vjerovatno od protivnika, Radovac je smijesan igrac zaista, Dzemo moze uletiti kao zamjena... Naprijed ima Jesa izbora strasnog, po svemu Krste i Okic su visak u ovoj ekipi ... Amera ni slucajno dirati iz napada...

P.s. definitivno najzanimljiviji igrac mi je Cezar, ne znam sto, ima mi neko kretanje i pozicioniranje vanserijsko, iako je Benko najbolji strijelac mog'o bi na klupu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jan 2016, 15:57

pa evo ja sam prvi danas rekao da je steta sto on mora glumiti i kreatora jer nije za toga a sa ovim fizickim predispozicijama on moze biti vrhunski defanzivni vezni, onaj tip igraca koji radi i prljave poslove u sredini terena, i zato je koristan za ekipu i ako bi dosao jos jedan vezni, kvalitetan onda bi Rustemovic jos bolji bio jer ne bi bilo potrebe da ide previse naprijed i da pokusava kreirati nesto, niko od njega ne pravi Pirla ali isto tako nije ni los kako se ovdje zna predstaviti, treba naci sredinu u svemu, niti pljuvati niti pretjerano hvaliti
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Kyle88, PapakIzSa i 18 gostiju.