FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elektrika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 18:57

Mandrak je napisao/la: Krmetnjak, srbijaci, šumadijci i slicna sranja nije prepucavanje vec direktno omalovažavanje, primitivizam i nacionalizam.
Jel o ovim sličnim sranjima govoriš?
Mandrak je napisao/la: Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.
Napacen i teško bolestan decko :oops:

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:57

Megamon je napisao/la:slika
;)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kao prvo na terenu nismo bili naigrani, jer se zna, izaslo cak i u novinama da je gol postignut iz ofsajda i da je nama svirao sudija nepostojece ofsajde i to u vise navrata. A za tribinu ja ti kazem po 10000 put PUSTI KLIP! pa bolan NAS sjever se cuje a kamera ispred juzne tribine, nadjacali vas kospicari sa sjevera, i ova "djeca", ovi "old skul" navijači koji pjevaju plagijate itd... ja neznam sta je taj gledao, ali nije istu utakmicu sigurno, mozda je momak bio napusen sta znas, nemozes suditi na osnovu jednog navijaca, a i taj post je napisao poslije utakmice, kad izgubis na takav ciganski nacin normalno da pises gluposti. Ja ti kazem opet pusti klip ali nemoj nista pisat ovdje, samo za sebe, da vidis malo istinu!
G A Z I
Željo sve do pobjede

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:58

PLAVA PRUGA pa sa vaseg je foruma i nije ovo napisao jedan clan vec vise njih al to je vas stil glavom kroz zid da ste bolji bili,a pojeli smo vas malo je reci

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 17 okt 2010, 18:59

Gdje ste originalni, nisam vas prepoznao. Čuj manijaci nekome prigovaraju za kopiranje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 19:03

Misljenja sam da je dobra ova zezancija tipa "mi smo bili bolji prosli derbi","pocjepat cemo vas ko siromah napolitanku"
U njima nema nista lose,razumno je da ce biti zezancija ove sedmice al' sve u granicama normala,dok ne bude vrijedjanja i psovanja.

Grbavica cjela bordo bjela :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 19:04

Mandrak je napisao/la::oops: :oops: sa kakvim džiberima ja dijelim grad :oops: :oops: bruka i sramota.
Ne odgovori ti meni na pitanje?

Jel o ovim sličnim sranjima govoriš?
Mandrak je napisao/la: Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.
Napacen i teško bolestan decko :oops:
Zadnja izmjena: Elektrika, dana/u 17 okt 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 okt 2010, 19:12

slika

Uploaded with ImageShack.us

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 19:15

i ja imam jednu onu potnatu UVIJEK KORAK ISPRED VAS!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 okt 2010, 19:51

Bravo za plavu_prugu.....znaci sam sebi je skocio u usta.....priznao je da je kamera kod juzne tribine (SRAMOTA) da se pored toga skoro pa ne cujete.....ali ne zbog akustike stadiona, vec sto ste u par navrata pocinjali nesto, i bili utisani sa naseg dijela sjevera....a tu vasu djecicu i dedice necu ni da spominjem ,skoce samo kada je himna zeljeznicara, a posto ista ima prizvuk romanisjkih taktova, to ih valjda vrati korijenima :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 17 okt 2010, 20:16

u nedjelju deranje u cumezu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 17 okt 2010, 20:18

Gdje je hvala ? :D pozz

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 okt 2010, 20:25

Ne treba se radovati tudim nevoljama,ali ovaj rezultat iz Lukavice ide nama u korist iz razloga sto je Zeljo izgubio,a za tri (3) dana umorni ce uci u susret sa jakim Borcem i u slucaju ispadanja iz Kup-a sto je vjerovatno u derby ce uci potpunom rasulu i to trebamo pametno i bez euforije iskoristiti.Danas posle utakmice kako mi jaran rece Mirza je izasao zadovoljan onim sto je vidio od Zeljine igre u prvom poluvreneu do 30 min nisu napravili sansu u drugom se igralo na centru stim da je Slavija vise sretno nego spretno pobjedila danas loseg Zelju.Mi u srijedu cemo akobogda odmarati prvu ekipu u Kup utakmici i lagano na TV-u pratiti kako se krve na Grbavici i uzivati u tom ambijentu.! :!: ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 okt 2010, 20:54

U nedelju ćemo vas ubit ko mraz papriku :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 okt 2010, 20:57

samo opusteno. :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 21:16

KB-TM87 je napisao/la:U nedelju ćemo vas ubit ko mraz papriku :D
a po cemu to,po kojoj logici :mrgreen: :mrgreen: ovo danas vam i nije bas za meda :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 21:21

johnnyHZ je napisao/la:
a po cemu to,po kojoj logici :mrgreen: :mrgreen: ovo danas vam i nije bas za meda :mrgreen:
nije ni ono juce za meda. A razbit cemo vas ko beba zvecku. :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 21:25

plava_pruga je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
nije ni ono juce za meda. A razbit cemo vas ko beba zvecku. :D
po onoj juce logici igralo pola juniora pola klue :D i dva tri standardna :D a vidim dans ste se bas bili nalozili na 3 bobe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 okt 2010, 21:27

Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 okt 2010, 21:28

I to bez Zebe.. :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 21:30

:@ jonny

Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Lavcina, Tatamata1946 i 48 gostiju.