Duboki jesmo, ali smo i neiskusni i jos uvijek ne znamo kako ce to izgledati i sa Wembyem!? Ne mozes ni reci da smo jedina ekipa koja bi mogla parirati OKCu.Mi to tek treba da postanemo.Jos uvijek je ispred nas DEN, a vjerovatno i HOU kad je borba sa njima u pitanju.Zato ce nam valjati 3 naredne tekme sa njima u ovih 15tak dana u smislu rasta.Kugla3 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 09:16Iskren da budem ocekivao sam i bez Wembya da cemo pobjediti.Dosta rasprava sam vodio tokom ljeta i nitko ama bas nitko me ne moze ubjediti da je ona ekipa gdje jedan igrac ubaci 40-50p a ostali po 5 da je ta ekipa DOBRA ekipa.E to je slucaj sa ovim Lakersima i drago mi je zbog toga jer ih ne volim, niti sam ih ikad gotivio,niti cu.
Ruku na srce SA je vec sada jedina ekipa koja moze u neku ruku da parira OKC i to je realnost svidjelo se to nekom ili ne.Nadam se da ce Wemby biti ready za nedelju ujutro.
Roster je dubok,klupa je jaka i kad su svi tu SA ce biti problem svakome to je vec sada jasno kad pogledas skor ekipe bez svog najboljeg igraca koji je ujedno i top5 lige.
Nama samo treba jedno fino jos krilo tipa Murphy iz NOP i mozda njega zaganjat do deadline i to je to.
Sto se tice krila, Murphy je tu preskup.Kostao bi Vassella, fillera plus min.4-5 pikova.Toliko ne vrijedi, a posebno ne vrijedi nama kojim ne treba jos jedan scorer.Tu imamo bekove ove i Wembya.Nama krilo treba da bude 3&D, tipa ovo sto je Barnes samo bolji defanzivno i ovo sto po prvi put Vassell igra.Na kraju krajeva, draftali smo Bryanta i on ima sav potencijal da bude vrhunsko 3&D krilo.