HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rondo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rondo » 22 sep 2014, 17:53

previse su se komsinice digle, u subotu im sljedi prizemljenje.. Laganih 3:0 za nas.
a vladavicu zelim da ide sam na dujkovica, promasi prazan gol i da se pri tome sam ozljedi..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2014, 18:05

Nesto su mi se prepale... Al' ajde, gdje ces boljeg vadjenja nego protiv njih, zato svi na stadion subotu :opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 sep 2014, 18:06

Ma pustite ih,neka pisu.To im je jedina satisfakcija.U subotu nece biti lako, ali westherc je u pravu,treba od pocetka krenuti silovito i ostro ali u granicama fair playa.Bolji smo igracki,trenerski,navijacki ...Dovoljno za pobjedu koja bi osim tri boda donijela rasterecenje pred tekmu sa pitarima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 22 sep 2014, 18:10

rondo je napisao/la:previse su se komsinice digle, u subotu im sljedi prizemljenje.. Laganih 3:0 za nas.
a vladavicu zelim da ide sam na dujkovica, promasi prazan gol i da se pri tome sam ozljedi..
Zasto komentirate Vladavica?Njegove izjave govore o njemu samom.Ljubav nasa -zavist vasa.

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 sep 2014, 18:46

Vladavić livadić im je najveća zvijezda u povjesti,legenda drugoligaških terena,zato molim za malo više respekta;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 18:51

Sjecam se kad nam je Vladavic dao gol na stadionu HSK Zrinjskog igrao tada za Olimpic veseli se kralj i dere ovdje Velez pripada ovdje i gestikulira a raja mu se smije na tribinama i hukce ,uh jes nas tad Olimpic namirio kao od sale!
Al kad mu vidis onu glavu vidis na njemu da je hinjo,vratio se da pomogme Velezu a spreman fizicki kao moja baba uspjeh zadnje 3 , godine vrhunac igranje na Malti i godina grijanja klupe u Salzburgu!
Zadnja izmjena: crnov, dana/u 22 sep 2014, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2014, 18:53

Ko ga yebe dosta o tom tupanu..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 18:56

Eno kone kukaju malo karata dobili kao samo 250 ,idu svi :D ,nemoze im policija i vlast nista,jaki su do bola,korteo kroz grad i folovi molovi,pa da im citava tribina dodje sto im je iza gola bili bi vraceni od Mupa radi nepunoljetnosti!
Prvi u gradu,logicno!

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 22 sep 2014, 19:01

mi se moramo koncentrirati na nas i na nasu igru, njih ko jeb.. ako budemo igrali kako znamo razbit cemo ih bez problema.. ;)

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 19:05

rondo je napisao/la:mi se moramo koncentrirati na nas i na nasu igru, njih ko jeb.. ako budemo igrali kako znamo razbit cemo ih bez problema.. ;)
Samo da Dujkovic nesto odbrani i bit ce to ok,mislim da lik ima do sada najmanji postotak odbrana! :D
Prvi u gradu,logicno!

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 22 sep 2014, 19:15

Al gledaj mu ove izjave kao volio bi da bude titula u mostaru tj u Veleza a kralj vjerovatno niti ne zna da mu klub nikada nista u prvenstvu nije napravio od kad postoje a kamoli bio sampion neke drzave mada jesu bili prvaci 51% teritorije BIH!najveci poslijeratni uspjeh! :lol:
Prvi u gradu,logicno!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 19:41

Taramba je napisao/la:Vladavić livadić im je najveća zvijezda u povjesti,legenda drugoligaških terena,zato molim za malo više respekta;)
Radiljević,Mujic,Bajević,Mara,Kulje,Vaha,Baka,Kajtaz,Tuce,Kodro,Bijedić,Hadžiabdić,braća Jurić,Gudelj i da ne nabrajam vise ima ih za turnir od 4 ekipe

Brato od Aek-a Nanta i drugih do Barcelone s mostarskog asfalta i iz Veležove škole. Haj se sad udari po pači kad se sjetiš da vam je najveca legenda Leon Buhić sa 56 utakmica i 17 golova. Ne volim pisati po vašoj temi ali moram ti replicirati jer se fudbal u Mostaru igrao i prije 95-te. Volio bi da mi ti nabrojiš legende zrinskog eeeee bas me zanima :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 sep 2014, 19:43

RezervniGolman je napisao/la:
Taramba je napisao/la:Vladavić livadić im je najveća zvijezda u povjesti,legenda drugoligaških terena,zato molim za malo više respekta;)
Radiljević,Mujic,Bajević,Mara,Kulje,Vaha,Baka,Kajtaz,Tuce,Kodro,Bijedić,Hadžiabdić,braća Jurić,Gudelj i da ne nabrajam vise ima ih za turnir od 4 ekipe

Brato od Aek-a Nanta i drugih do Barcelone s mostarskog asfalta i iz Veležove škole. Haj se sad udari po pači kad se sjetiš da vam je najveca legenda Leon Buhić sa 56 utakmica i 17 golova. Ne volim pisati po vašoj temi ali moram ti replicirati jer se fudbal u Mostaru igrao i prije 95-te. Volio bi da mi ti nabrojiš legende zrinskog eeeee bas me zanima :urnebes: :urnebes:
Ne mozes ti to njima objasniti kad je njima najveca legenda Igor Žuržinov :urnebes:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 19:47

A ja njega sam zaboravio. Inace lik je iz nekog sela u srbiji. Mada se dvoumim izmedju njega i onog sto im je dosao iz Glasinca sa Sokoca. Jest da nema mostaraca ali braaato oni su legende zrinje :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB SVIH NAS.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 sep 2014, 20:13

@Rezervni golman,ti si jedan isfrustrirani paćenik,živiš u mašti o klubu koji više ne postoji...tako vam je to Vehležovci sa Vladavićem na špici...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 20:17

Taramba je napisao/la:@Rezervni golman,ti si jedan isfrustrirani paćenik,živiš u mašti o klubu koji više ne postoji...tako vam je to Vehležovci sa Vladavićem na špici...
Eto vi me isfrustrirali. Brato fino te pitam kao sugrađanin daj mi nabroj legende zrinskog. Jebote evo cekam. Zapoceo si tu finu tematiku
KLUB SVIH NAS.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2014, 20:19

RezervniGolman je napisao/la:
Taramba je napisao/la:@Rezervni golman,ti si jedan isfrustrirani paćenik,živiš u mašti o klubu koji više ne postoji...tako vam je to Vehležovci sa Vladavićem na špici...
Eto vi me isfrustrirali. Brato fino te pitam kao sugrađanin daj mi nabroj legende zrinskog. Jebote evo cekam. Zapoceo si tu finu tematiku
legenda luka modric sa 20 utakmica u dresu plemica :urnebes: :urnebes: :rol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 22 sep 2014, 20:31

okanite se vi nas i nasih legendi. nek vi imate svojih 20 od kojih dvojica dodju jednom godisnje kad su na odmoru.

Sto se utakmice tice, necemo imati problema budemo li igrali kako znamo. treba popravit gol razliku i raspolozenje pred utakmicu sa konkurentima iz sarajeva..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 20:39

rondo je napisao/la:okanite se vi nas i nasih legendi. nek vi imate svojih 20 od kojih dvojica dodju jednom godisnje kad su na odmoru.

Sto se utakmice tice, necemo imati problema budemo li igrali kako znamo. treba popravit gol razliku i raspolozenje pred utakmicu sa konkurentima iz sarajeva..
Kojih?Ko su? Daj imena. Nije provokacija evo sugrađanin taramba je otvorio bas finu temu. A u vezi nasih tu su druze ne brini. Ne moze Vaha ostavit Trabzon ili Mara Hertu,Kodro San Sebastijan itd kad su slobodni dođu da pogledaju svoj klub. Hajmo da cuje stara pastrmka ko su legende vaseg kluba ;)
KLUB SVIH NAS.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 22 sep 2014, 21:02

Luka Modrić

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.