Zukanovic, Bicakcic, Sunjic na klupi. Memisevic i Dumic nedokazani.DenchiNL je napisao/la:čuj kako ćemo dalje pored živih Zukanovića, Bičakčića, Šunjića + Memiševića i Dumića koji osvajaju naizmjenice hol. igrača kola, nema Spaha šta više u repki tražit osim u stručnom štabu....samoposmatram je napisao/la:Volili ga ili mrzili on je do sad bio clan reprezentacije. Ova novonastala situacija svakako donosi veliki zadatak selektoru.
Kako cemo dalje? I kakve su posljedice ako ostane u reprezentaciji?
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ne mogu se nikad ni dokazati ako ovaj Matuzalem bude igrao do 40.jasmin10 je napisao/la:Zukanovic, Bicakcic, Sunjic na klupi. Memisevic i Dumic nedokazani.DenchiNL je napisao/la:čuj kako ćemo dalje pored živih Zukanovića, Bičakčića, Šunjića + Memiševića i Dumića koji osvajaju naizmjenice hol. igrača kola, nema Spaha šta više u repki tražit osim u stručnom štabu....samoposmatram je napisao/la:Volili ga ili mrzili on je do sad bio clan reprezentacije. Ova novonastala situacija svakako donosi veliki zadatak selektoru.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
a kako misliš nedokazani?? koji je defanzivac iz repke bio u timu kola ili igrač kola svoje lige?? šta je Ogi Vranješ onda? dokazan???jasmin10 je napisao/la:Zukanovic, Bicakcic, Sunjic na klupi. Memisevic i Dumic nedokazani.DenchiNL je napisao/la:čuj kako ćemo dalje pored živih Zukanovića, Bičakčića, Šunjića + Memiševića i Dumića koji osvajaju naizmjenice hol. igrača kola, nema Spaha šta više u repki tražit osim u stručnom štabu....samoposmatram je napisao/la:Volili ga ili mrzili on je do sad bio clan reprezentacije. Ova novonastala situacija svakako donosi veliki zadatak selektoru.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ja bolan, lik koji je do prije par mjeseci bio u našoj ligi je dokazan igrač. A pogotovo Dumic čija ekipa svako kolo prima barem po gol ali eto on zabije tu i tamo nekada pa to zamaže oči.
Naravno da su Memisevic i Dumic jos uvijek nedokazani igraci...valjda je to jasno, bar onima koji razumiju taj termin u svijetu fudbala.
Spaha s 36'godina na ledjima strah i trepet...ako u tim godinama ostane u ligama 5, onda je on ye.eni Maldini.
Spaha s 36'godina na ledjima strah i trepet...ako u tim godinama ostane u ligama 5, onda je on ye.eni Maldini.
-
- Kontakt:
I spaha je debitovao (i postao standardan u repki) nedokazan...
Tim vuse je dokazan. Otici u ligu koja je 20 levela iznad one u kojoj je igrao i momentalno poceti prekucavati je bolje nego bilo sta drugo. Pametnom dosta.jasmin10 je napisao/la:Ma ja bolan, lik koji je do prije par mjeseci bio u našoj ligi je dokazan igrač. A pogotovo Dumic čija ekipa svako kolo prima barem po gol ali eto on zabije tu i tamo nekada pa to zamaže oči.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jes al u svlačionici slabijim od sebehurem je napisao/la:Naravno da su Memisevic i Dumic jos uvijek nedokazani igraci...valjda je to jasno, bar onima koji razumiju taj termin u svijetu fudbala.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Rijeka ne želi Emira Spahića!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Za njega je Dinamo , da on i Mamic red prave 

- JohnCleese
- Kontakt:
Kome je potreban ovakav Spahic ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vakat je bio, ali od Spahica nikad ne znas sta mozes ocekivati.Virtu4l je napisao/la:Rijeka ne želi Emira Spahića!
Moze on u Italiji igrati, ili ga kupe neki Kinezi da im puca samare, a sve dok ne okaci kopacke, necu vjerovati da je prestao igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dokazan igrač je igrač koji konstantno dobro igra u nekoj jacoj ligi. A ne pričati o prekucavanju nakon 11 odigranih kola.Sabinho je napisao/la:Tim vuse je dokazan. Otici u ligu koja je 20 levela iznad one u kojoj je igrao i momentalno poceti prekucavati je bolje nego bilo sta drugo. Pametnom dosta.jasmin10 je napisao/la:Ma ja bolan, lik koji je do prije par mjeseci bio u našoj ligi je dokazan igrač. A pogotovo Dumic čija ekipa svako kolo prima barem po gol ali eto on zabije tu i tamo nekada pa to zamaže oči.
-
- Kontakt:
Koliko golova prima HSV po utakmici u ovoj sezoni? Scime nam Spahic maze oci?jasmin10 je napisao/la:Ma ja bolan, lik koji je do prije par mjeseci bio u našoj ligi je dokazan igrač. A pogotovo Dumic čija ekipa svako kolo prima barem po gol ali eto on zabije tu i tamo nekada pa to zamaže oči.
Jest se ss.ba aktivirao po pitanju Spahica, ne bi me iznenadilo da sutra napisu: Ekskluzivno: Ni Vrbanjusa ne zeli Emira Spahica!
Cuj ne zele ga Rijeka i Olimpija... Pa ni ne mogu ga zeljeti! Otkud im pravo, gdje su im pare da ga zele i plate?! Pa njegov ugovor je i sa 36 godina veci od svih igraca oba ta tima zajedno.
Cuj ne zele ga Rijeka i Olimpija... Pa ni ne mogu ga zeljeti! Otkud im pravo, gdje su im pare da ga zele i plate?! Pa njegov ugovor je i sa 36 godina veci od svih igraca oba ta tima zajedno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Ma uzet ce ga neko stoposto, ja mislim da ce u rusiju tamo ga cijene ..A nije ni iskljuceno Kina,njemacka druga liga....nebi reko da ce na ovakav nacin okacit kopacke o klin, odigrat ce on jos koju sezonu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Spahicu haj ti u Celik ako se statut izglasa. Tu je svakako sve pocelo a dobro bi nam dosao da isamaras sve Adilovice!