ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati
ovdje se govori o drugom aspektu, kako se neki busaju u postenje , a prostituisu se okolo vec godinama i kako je navijacima uredu da im se klub proda. ne krivim ja zelju i veleza sto su to uradili nego ne mogu da shvatim navijace kojima je to uredu.
ajde da postavimo stvari drugacije, ok niste htjeli/mogli -sta vec, igrati za nas, ZASTO STE ONDA IGRALI ZA GOSK I LEOTAR??
ako mi ne zasluzujemo da nas nko drugi vadi( i upravu ste , ne zasluzujemo , bolje i ispast nego da te svako cupa), ali cime to leotar, slavija i gosk zasluzuju. to oni puno bolji od Slobode . jos jednom pitam, ok uredu vam je sto smo mi ispali, mi ne zasluzujemo, ali kako vam je uredu da prodate Gosku i Leotaru. Ispada da je moralno pustit i prodat Leotaru a nemoralno igrati posteno za Slobodu jer ovi ne zasluzuju...zanimljivu percepciju morala imate, ali opet nisam ni ocekivao drugacije od nekog ko se godinama prostituise u zadnjem kolu, oslade se pare pa se zaboravi sta je moralno a sta ne...
niko vama ne prigovara nit se nedo bog zali sto vi niste pomogli, samo nas zanima kako je vama kao navijacima to uredu da se klub proda i kako to leotar, slavija i gosk vise zasluzuju da ostanu u ligi od ljudi iz grada koji vas je branio u ratu ili koji nije htio igrati play off zbog stadiona ovih drugih. Samo me zanima odg na to, i to ce puno reci o vama..izgleda da je fazon da cim neko mahne parama sve se zaboravlja. uredu i to je posteno, bar znamo ko ste i sta ste, al vas onda molim da ne prodajete pricu o postenju.
@emir_zenica hahah bas to kontam tad si znao ko ce te sje.at, gdje dzaba ides, sad svako svakog je.e, a babo sinu pare pravi.
I ti si moderator? Nije mi cilj da provociram ikoga, ali da je ovo neka normalna drzava shvatio bi ti sta je kleveta, ali hajde, bolje je zabiti se u vlastitu jamu cirkularnog zaludjivanja, opravdavanja svojih neuspjeha i za iste vjecito kriviti druge; te, "nema posla - dosle Sandzaklije", te - "ne mozes poloziti ispit na fakultetu - moras platiti", te, Sarajevu je lako - sve pare idu tamo. Slusam ja svakog dana te price. A niko ne vlada ni osnovnom materijom, npr. kako se kroji taj isti budzet, niko ne zna ili nece da zna da ipak ima posla, samo si nesposoban, pa ti je lakse otici u kladionicu nego zasukati rukave, kada vec nisi htio da ucis, zbog toboze nekih sto preko veze prolaze. Ima veze svakako, ali se najvise cijeni vlastiti trud i rad.
Kad ti i takvi budete imali takav mentalni sklop i poceli da se oslanjate samo na sebe i svoj rad, onda ce "pomoc" dolaziti sama. Sve dok bude tako, bice krivi i ljudi iz drevnih plemena s podrucja Perua, pa Kinezi, Sandzaklije, Japanci, Srbi, Hrvati, a ponajvise Sarajlije. Sve samo ne vlastita krivica i preuzimanje odgovornosti, ili ne daj Boze suocavanje sa vlastitim sobom i pokusavanje promjene trenutnog stanja!?
A ove optuzbe za Komitet - znas li ti, moderatoru, ko sjedi u "tom" Komitetu? Nevjerovatno, ovo je klasicna borba sa vjetrenjacama. Vi cete i dalje kriviti sve druge, pa vjerovatno i vanzemaljce jednom, a najmanje svoj nerad i nesposobnost. A, rat.. bolje rat ne spominji, Sarajevo najbolje zna sta je rat, vjeruj mi. Bas zato ga i ne volimo spominjati. Ne obazirite se na provokacije ovih klinaca iz "nasih" redova, takvih je mene prvog sramota.
Zao mi je Slobode, ali mi je najvise zao Dite. Vi cete preziviti, ali onakav klub se ugasio i to je sramota za ovu drzavu. Brz povratak u elitu zelim. Pozdrav i ne trudite se da odgovarate ovom "bparena", vidite da ga hranite samo. "Nikad se ne svadjaj sa svinjom, isprljat cete se, a svinja ce se usreciti." Naravno figurativno je. Besposlenost.
Sport je lijek za tijelo i duh.