u koju skolu idesilidžanski dijamant je napisao/la:cekam evo phila boston, nadam se da me konekcija nece zezat.
inace ne idem u skolu vec nekih 10-ak dana, opet me noga zeza. mislim mogu ja ic bez problema, al imam opravdanej. umjesto skole svaki dan sam u gradskoj biblioteci, citam i ucim. to je ustvari jedino mjesto na svijetu gdje mogu ucit
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
zasto ne ides?
ja mogu ic bez frke, al imam onih opravdanja sa kontrola, i samo dopisem datum pored
ja mogu ic bez frke, al imam onih opravdanja sa kontrola, i samo dopisem datum pored
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ma grlo me bolilo i to bas bas do nedjelje onda foliranje 2 dana , u utorak odem kod doktora reko da mi da opravdanje napade me zena hoces da dobijes upalu pluca , ne smijes izlazit iz kuce bla bla dala mi neke tablete svakih 6 sati po jednu pijem 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel ima neko budan?????????????????????? 
SabahajruLLah! 
Jooooj ljudi valja mi ucit, imam ispit u utorak, a tako mi je mrsko, kako se moze najlakse nauciti ?? 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koji si ti kralj. u 4:00, pa i ne čudi što imaš toliko postova.alfarouqaminu je napisao/la:jel ima neko budan??????????????????????
E svaka ti čast kad uspijevaš biti uz ss.ba toliko.
trebo si knjigu pod jastuk sinoc stavit' i zaspat' takoStivi_Dzi je napisao/la:Jooooj ljudi valja mi ucit, imam ispit u utorak, a tako mi je mrsko, kako se moze najlakse nauciti ??
Ma jok podneGunnerS je napisao/la:Jutro ?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Registrovao se prije 10-15 dana,a vec ima 600 postova...OTNYS_YNWA je napisao/la:Koji si ti kralj. u 4:00, pa i ne čudi što imaš toliko postova.alfarouqaminu je napisao/la:jel ima neko budan??????????????????????![]()
E svaka ti čast kad uspijevaš biti uz ss.ba toliko.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
kako komeGunnerS je napisao/la:Jutro ?
Vidim i ja nešto mi čudno, sve bijelo, reko ovako ujutro ne budeStivi_Dzi je napisao/la:Ma jok podneGunnerS je napisao/la:Jutro ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ima li snijega ?? 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ima kod mene , upeko minus ...
Bogam danas ide bunda 
Ima, malo se zaledio al... Valjda ga ovo sunce otopi 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ja sam konto da ce nam doci sav snijeg ovog svijeta kako je bilo krenulo, al et dobro se zavrsi 
p.s : daj ljudi komentarisite mi avatar, nisam jos ni jednu pohvalu dobio

p.s : daj ljudi komentarisite mi avatar, nisam jos ni jednu pohvalu dobio
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 10 dec 2010, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
Namjerno sam temu fulio.
Poslušajte magove ..
Namjerno sam temu fulio.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Slatinash_7 i 53 gosta.