FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.
- JosipBukal
- Kontakt:
Kad ovako sve sada pregledam ja bih bio zadovoljan sa trečim mjestom u ligi poslije prve polusezone i prolaskom crnogoraca i makedonaca u evropa ligi.
- JosipBukal
- Kontakt:
Nagio je napisao/la:Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.
Zato što više nije imao mjesta u prvoj postavi. Da smo mislili da nam treba on bi još ostao. Valjda je sad jasnije.
kompleksasi unistise teme i nase i bordo taboraemirati je napisao/la:znas ti normalno komentarisati ? jesi ti normalan frajer ? daj banujte ovakve psihopate tako vam boga.fcsforever je napisao/la:aaaaaa "ravno stotinu godina nas pokušavaju ugasiti"
aaaa braćo kakva boleščura
Tacno zato sto nemate para da ga zadrzite a i duzni ste mu 50 000 KMJosipBukal je napisao/la:Nagio je napisao/la:Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.
Zato što više nije imao mjesta u prvoj postavi. Da smo mislili da nam treba on bi još ostao. Valjda je sad jasnije.
Sad je jasnije
-
- Kontakt:
Dobro kapetane očigledni, nismo znali, hvala ti na informaciji!Dzanelemi je napisao/la:Tacno zato sto nemate para da ga zadrzite a i duzni ste mu 50 000 KMJosipBukal je napisao/la:Nagio je napisao/la:Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.
Sad je jasnije
Grbavica naš je Hram!!!
on je kod nas tri godine. dovoljno je on nama dao i mi njemu. nek mu je sretno u daljnoj karijeri. a pare ce dobiti, ti se ne sekiraj nista.Dzanelemi je napisao/la:Tacno zato sto nemate para da ga zadrzite a i duzni ste mu 50 000 KMJosipBukal je napisao/la:Nagio je napisao/la:Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.
Sad je jasnije
ovo neko vidio da je danas priča o prenosu i malom hadžiahmetoviću, pa se mahsuz registrovao da brže-bolje vrati na dugove i negativnosti. da ne bi prošle dvije-tri stranice bez toga.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Iskuliratje suplju pricu..sad nam je najbitnije proci Lovcena..bice sigurno neki stream,cim ima na TVCG 2.
a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?
trebao bi ih neko kontaktirati,možda bi se nešto moglo i završiti kad bi vidjeli da postoji ogroman broj ljudi koji žele gledati utakmicu.roleeee je napisao/la:a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?
ali nema para,sve se rastalilo....
Re: Odg: FK Željezničar
Tarantino je napisao/la:trebao bi ih neko kontaktirati,možda bi se nešto moglo i završiti kad bi vidjeli da postoji ogroman broj ljudi koji žele gledati utakmicu.roleeee je napisao/la:a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?
Da su htjeli prenositi zavrsili bi to davno. Ne moze se dogovoriti prenos i poslati novinare u CG za dva (sada vec jedan) dana.
Jedino se nadamo da ce biti neki dobar crnogorac da nam omoguci stream poszo sumnjam da kod nas iko ima taj program
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1921
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ne mora niko ići dole iz studija u Sarajevu komentarisu i to je todenole je napisao/la:Tarantino je napisao/la:trebao bi ih neko kontaktirati,možda bi se nešto moglo i završiti kad bi vidjeli da postoji ogroman broj ljudi koji žele gledati utakmicu.roleeee je napisao/la:a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?
Da su htjeli prenositi zavrsili bi to davno. Ne moze se dogovoriti prenos i poslati novinare u CG za dva (sada vec jedan) dana.
Jedino se nadamo da ce biti neki dobar crnogorac da nam omoguci stream poszo sumnjam da kod nas iko ima taj program
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- jaludovolimte
- Kontakt:
Ako mogu samo da zamolim sve navijače Sarajeva i ostale koji blate Želju na ovoj temi da više prestanu sa tim. Preko poruka se prepucajite, napravite novu temu radite nešta, al ovdje nemojte. Fazon je da se raspravlja o Želji, igrama, radu u klubu, stadionu... Nikoga ne interesuje vaše mišljenje kao što nikoga od vas ne interesuje naše. Ako imate kakva pitanja pitajte svi će vam odgovoriti normalno, a sada da nam dajete neka uputstva šta i kako, neka hvala.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
jaludovolimte je napisao/la:Ako mogu samo da zamolim sve navijače Sarajeva i ostale koji blate Želju na ovoj temi da više prestanu sa tim. Preko poruka se prepucajite, napravite novu temu radite nešta, al ovdje nemojte. Fazon je da se raspravlja o Želji, igrama, radu u klubu, stadionu... Nikoga ne interesuje vaše mišljenje kao što nikoga od vas ne interesuje naše. Ako imate kakva pitanja pitajte svi će vam odgovoriti normalno, a sada da nam dajete neka uputstva šta i kako, neka hvala.

Ovo je trebalo davno uvesti http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavima- ... nje/135436" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije neka sprdacina ali morate priznat da je malo smijesno
Šef stručnog štaba ekipe sa Grbavice, Admir Adžem odlučio je nakon dolaska na mjesto stručnog štaba fudbalerima uvesti određene zabrane, a da li će se iste odraziti i na igre na terenu ostaje nam da vidimo.
Tako je internim pravilnikom u taboru ekipe iz Zvorničke 27 odlučeno da se igračima zabrani klađenje, pušenje, kao i ispijanje alkohola na javnim mjestima.
Pitam se jeli im ovo do dolaska Adzema bilo dozvoljeno...... nema nasem fudbalu napretka dok god su ovakve vijesti udarna tema najveceg sportskog portala u drzavi...... kad je u vecim klubovima ovako kako je tek u manjim
Šef stručnog štaba ekipe sa Grbavice, Admir Adžem odlučio je nakon dolaska na mjesto stručnog štaba fudbalerima uvesti određene zabrane, a da li će se iste odraziti i na igre na terenu ostaje nam da vidimo.
Tako je internim pravilnikom u taboru ekipe iz Zvorničke 27 odlučeno da se igračima zabrani klađenje, pušenje, kao i ispijanje alkohola na javnim mjestima.
Pitam se jeli im ovo do dolaska Adzema bilo dozvoljeno...... nema nasem fudbalu napretka dok god su ovakve vijesti udarna tema najveceg sportskog portala u drzavi...... kad je u vecim klubovima ovako kako je tek u manjim
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Svaka cast Adžemu koji uvodi profesionalizam!Tkanton je napisao/la:Nije neka sprdacina ali morate priznat da je malo smijesno
Kakav crni profesionalizam, pa to je ko da je uveo treninge igracima, cuj fudbaleru zabranjeno pusit i pit i to na javnom mjestu..... znaci kod nekog na vikendice smije koliko hoce 

Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 37 gostiju.