FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nagio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nagio » 08 jul 2014, 19:49

Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 08 jul 2014, 19:51

Kad ovako sve sada pregledam ja bih bio zadovoljan sa trečim mjestom u ligi poslije prve polusezone i prolaskom crnogoraca i makedonaca u evropa ligi.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 08 jul 2014, 19:53

Nagio je napisao/la:Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.

Zato što više nije imao mjesta u prvoj postavi. Da smo mislili da nam treba on bi još ostao. Valjda je sad jasnije.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 jul 2014, 20:01

emirati je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:aaaaaa "ravno stotinu godina nas pokušavaju ugasiti"
aaaa braćo kakva boleščura
znas ti normalno komentarisati ? jesi ti normalan frajer ? daj banujte ovakve psihopate tako vam boga.
kompleksasi unistise teme i nase i bordo tabora

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 08 jul 2014, 20:01

JosipBukal je napisao/la:
Nagio je napisao/la:Mozel mi neko reci razlog zbog kojeg Selimovic ide iz Zelje u Celik, ja koliko sam vidio da je on dobre partije pruzo i bitne golove za vas dao.

Zato što više nije imao mjesta u prvoj postavi. Da smo mislili da nam treba on bi još ostao. Valjda je sad jasnije.
Tacno zato sto nemate para da ga zadrzite a i duzni ste mu 50 000 KM

Sad je jasnije

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 jul 2014, 20:03

Dzanelemi je napisao/la:

Sad je jasnije
Dobro kapetane očigledni, nismo znali, hvala ti na informaciji!
Grbavica naš je Hram!!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 08 jul 2014, 20:09

Dzanelemi je napisao/la:

Sad je jasnije
on je kod nas tri godine. dovoljno je on nama dao i mi njemu. nek mu je sretno u daljnoj karijeri. a pare ce dobiti, ti se ne sekiraj nista.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 jul 2014, 20:16

ovo neko vidio da je danas priča o prenosu i malom hadžiahmetoviću, pa se mahsuz registrovao da brže-bolje vrati na dugove i negativnosti. da ne bi prošle dvije-tri stranice bez toga.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jul 2014, 20:29

Iskuliratje suplju pricu..sad nam je najbitnije proci Lovcena..bice sigurno neki stream,cim ima na TVCG 2.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 08 jul 2014, 20:30

a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 08 jul 2014, 20:48

roleeee je napisao/la:a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?
trebao bi ih neko kontaktirati,možda bi se nešto moglo i završiti kad bi vidjeli da postoji ogroman broj ljudi koji žele gledati utakmicu.
ali nema para,sve se rastalilo....

denole
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la denole » 08 jul 2014, 20:56

Tarantino je napisao/la:
roleeee je napisao/la:a da li postoji kakva sansa da BHT ili FACE prenose utakmicu?
trebao bi ih neko kontaktirati,možda bi se nešto moglo i završiti kad bi vidjeli da postoji ogroman broj ljudi koji žele gledati utakmicu.

Da su htjeli prenositi zavrsili bi to davno. Ne moze se dogovoriti prenos i poslati novinare u CG za dva (sada vec jedan) dana.

Jedino se nadamo da ce biti neki dobar crnogorac da nam omoguci stream poszo sumnjam da kod nas iko ima taj program

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1921

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 08 jul 2014, 21:06

denole je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:

Da su htjeli prenositi zavrsili bi to davno. Ne moze se dogovoriti prenos i poslati novinare u CG za dva (sada vec jedan) dana.

Jedino se nadamo da ce biti neki dobar crnogorac da nam omoguci stream poszo sumnjam da kod nas iko ima taj program

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mora niko ići dole iz studija u Sarajevu komentarisu i to je to ;)

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 08 jul 2014, 21:10

Ako mogu samo da zamolim sve navijače Sarajeva i ostale koji blate Želju na ovoj temi da više prestanu sa tim. Preko poruka se prepucajite, napravite novu temu radite nešta, al ovdje nemojte. Fazon je da se raspravlja o Želji, igrama, radu u klubu, stadionu... Nikoga ne interesuje vaše mišljenje kao što nikoga od vas ne interesuje naše. Ako imate kakva pitanja pitajte svi će vam odgovoriti normalno, a sada da nam dajete neka uputstva šta i kako, neka hvala.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 jul 2014, 21:29

jaludovolimte je napisao/la:Ako mogu samo da zamolim sve navijače Sarajeva i ostale koji blate Želju na ovoj temi da više prestanu sa tim. Preko poruka se prepucajite, napravite novu temu radite nešta, al ovdje nemojte. Fazon je da se raspravlja o Želji, igrama, radu u klubu, stadionu... Nikoga ne interesuje vaše mišljenje kao što nikoga od vas ne interesuje naše. Ako imate kakva pitanja pitajte svi će vam odgovoriti normalno, a sada da nam dajete neka uputstva šta i kako, neka hvala.
:thumbup: .. Fakat pustite ljude i ne pametujte bili navijaci Sarajeva, Celika petog, desetog, tako nemojte ni vi navijaci Zelje pametovati i provocirati na drugim temama, gdje se god dodje, samo neke gluposti se citaju i prepucavanja djecija

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 08 jul 2014, 21:33

Ovo je trebalo davno uvesti http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavima- ... nje/135436" onclick="window.open(this.href);return false;

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 jul 2014, 21:33

Bravo ŠEFE, u kost odmah ! :clap: :clap:

ADMIR ADŽEM
Ja te volim, volim Željo..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 jul 2014, 21:34

Nije neka sprdacina ali morate priznat da je malo smijesno

Šef stručnog štaba ekipe sa Grbavice, Admir Adžem odlučio je nakon dolaska na mjesto stručnog štaba fudbalerima uvesti određene zabrane, a da li će se iste odraziti i na igre na terenu ostaje nam da vidimo.

Tako je internim pravilnikom u taboru ekipe iz Zvorničke 27 odlučeno da se igračima zabrani klađenje, pušenje, kao i ispijanje alkohola na javnim mjestima.

Pitam se jeli im ovo do dolaska Adzema bilo dozvoljeno...... nema nasem fudbalu napretka dok god su ovakve vijesti udarna tema najveceg sportskog portala u drzavi...... kad je u vecim klubovima ovako kako je tek u manjim

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 08 jul 2014, 21:36

Tkanton je napisao/la:Nije neka sprdacina ali morate priznat da je malo smijesno

Šef stručnog štaba ekipe sa Grbavice, Admir Adžem odlučio je nakon dolaska na mjesto stručnog štaba fudbalerima uvesti određene zabrane, a da li će se iste odraziti i na igre na terenu ostaje nam da vidimo.

Tako je internim pravilnikom u taboru ekipe iz Zvorničke 27 odlučeno da se igračima zabrani klađenje, pušenje, kao i ispijanje alkohola na javnim mjestima.

Pitam se jeli im ovo do dolaska Adzema bilo dozvoljeno...... nema nasem fudbalu napretka dok god su ovakve vijesti udarna tema najveceg sportskog portala u drzavi...... kad je u vecim klubovima ovako kako je tek u manjim
Svaka cast Adžemu koji uvodi profesionalizam!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 jul 2014, 21:39

Kakav crni profesionalizam, pa to je ko da je uveo treninge igracima, cuj fudbaleru zabranjeno pusit i pit i to na javnom mjestu..... znaci kod nekog na vikendice smije koliko hoce :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 37 gostiju.