Idemooooo po 51 prvi dan..
Mozete pricati sta hocete za Haad, ja sam zadovoljan i nadam se da ce ostati jos dugo sa nama.
Kako mi budemo probijali svoje mogucnosti tako ce nas i partneri pratiti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eeee ne vjerujem nikom Amre miiivisokohz je napisao/la:Ma ne vjerujem vise nikom dok ne vidim zvanicno sve te Bugare okacite macku o rep
Tako je podrzimo domace! HAADalj je trenutno najbolja slika stanja u kojem se nalazi SarajevoZip je napisao/la:Serendanje po Upravi i citavom FKS se nastavlja i 50 ti dan pauze..![]()
Idemooooo po 51 prvi dan..
Mozete pricati sta hocete za Haad, ja sam zadovoljan i nadam se da ce ostati jos dugo sa nama.
Kako mi budemo probijali svoje mogucnosti tako ce nas i partneri pratiti
antologijskaEvolution87 je napisao/la:pa bugari dobro dosli u pakao
Sta fali, malo magijee, malo hemijeeeeRN87 je napisao/la:Neamijemo se euforisat krokodile to nam sepocesto obilo obubrege a kasmo tuzni i nikaki sto bi reko pop za heroin tasmo najjaci
ok, naveo si dosta dobre razloge, u nekima se slazem da si upravu neke ne,u sustini jako dobro si sročio ovu tvoju analizu, te bih ti na keke odgovorio mijim saznjanima.jurisicduska je napisao/la:Prvo čim nisam zadovoljan je davanje izjava u ime FK Sarajevo i ostajanje pri njima. Da bih ti bliže objasnio, borba protiv korupcije, tužit ćemo Šaviju, nema avazsporta raskidamo saradnju, dan poslije intervju Kusturice, u Sarajevu nema mjesta menadžerima. Sve su to izrečene pa pogažene riječi. Da ne govorim o Muharemoviću I Blagojeviću i šta o tom misli.Pitaristok je napisao/la:@pitarbordo55
Jel majke ti, samo zbog toga si se registrovao?
Duška,
Konkretno, kojim dijelom rada rukovodstva nisi zadovoljan?
Ja npr. mislim da je naš naj problem, rasulo u akademiji i školi fudbala.
Za većinu forumaša ne zadovoljstvo radom uprave je ne dovođenje imena...
Drugo čim nisam zadovoljan je probijanje roka gradnje kampa, iz ovog ili onog razloga, ne zanima me pretjerano, moglo se završiti na vrijeme da se radilo kako treba. Neću ni da ulazim u to što nije jer bi vjerovatno morao biti nezadovoljniji nego što jesam.
Treće nisam zadovoljan transfer politikom, nisam zadovoljan brojem odlazaka i dolazaka i tu uopšte ne mislim na ovaj rok, mislim na cjelokupni period od kad je ova uprava. A i prije ove Uprave to nam dođe ko neki usud. Dovedi sposobnog čovjeka na mjesto sportskog direktora daj mu sve ovlasti. Ko Zahović, drugačije ne može.
Četvrto nismo zadovoljan ne postojanjem modula ponašanja za fudbalere Sarajeva, dozvoljavanje miniranja, deminiranja, razmininaranja. I tako. Vidjet ćemo da li će se to promijeniti.
Peto nisam zadovoljan strukom koja radi sa djecom. Akademijom općenito. Broju igrača koji su prošli kroz Akademiju što naših što stranih. Neki su bili na papiru a nisu igrali, neki su upali preko nekog, neki se zapostavljaju. Evo recimo dva momka koja su tu sve vrijeme nisu provedena na pripreme a druga dva jesu kako i zašto niko ne zna.
Šesto nisam zadovoljan brojem trenera koji prolaze kroz Sarajevo i svaki ima svoje i dok on nadođe dođe neki drugi i hajmo na novo, nove ideje i nove vizije.
Nisam zadovoljan odnosom prema navijačima. Prvih par godina bilo je transprentno. Anuelni izvještaji, budžet, sve su govorili. Sad ko sekta, paušalne izjave za medije probili budžet kako i zašto niko ne zna. Dobro Tanu odgovaraju ne odgovaraju meni, taj argument znam.
Nisam zadovoljan isplaćivanjem za raskid ugovora moglo se dogovoriti na drugi način i pronaći klub i tako dalje.
Nisam zadovoljan dobavljačem opreme, igramo u rozim dresovima, jednom bojom šorca drugoj majice, nekvalitetnim, skupim i pri tom nemamo ništa od tog ugovora, čak mi plaćamo za to. Helem kakve su tu šeme malo ko zna.
Nismo zadovoljan rodbinskim vezama u klubu, svakom možeš naći neku šemu.
Nisam zadovoljan sa dva oružara koja su odmah morala dobit otkaz nakon afere Lech a oni su i dalje tu a ne znaju oprati opremu i popeglati, igrači se žale na mnoge stvari, na smrad, na nepopeglanost i tako dalje.
Nisam zadovoljan da naša skauting služba ne zna ko je Redžić i ne vidim smisao njenog postojanja ako ne znaju ko je najtalentovanije dijete u državi.
Nisam zadovoljan petim mjestom. Nismo zadovoljan što smo u dvije godine od veze Cimirot Jajalo došli na Rustemović Berberović.
Nisam zadovoljan kartama koje su blago rečeno skupe, i nesrazmjeran je odnos kvaliteta naspram cijene. Kad budete prvi stavite ovako karte neću se žaliti. Kad vas mlatnete Mladost stavite karte ko i Mladost koliko god glupo zvučalo tako treba.
Nismo zadovoljan mutnim likovima po ložama d
Džekom Muminovićem, Šajom i još par. A možda ne bih ni smio o tom, biće nekih prijetnji. O tom se šuti. Šššš svi.
Nisam zadovoljan odnosom prema najvećoj legendi kluba. Sramoćenju njegovog imena i prezimena i turnirom koji mi trebamo organizovati a ne neko deseti i poslat najjaču ekipu tu. To je naša najveća legenda nemamo veće.
Nisam zadovoljan zato što se u Međugorje otišlo kasnije od planiranog jer je kasnila isporuka trenerki i jakni i zato što niko neće odgovarati za to.
Nisam zadovoljan što se sportskim prijateljima daje kamp a djeca nam treniraju u salama fiskulturnim.
Nisam zadovoljan jer stagniramo. Ako je naš domet 2 trofeja za dvije godine pa stagniranje **** ga onda.
I sad sam ja jel de pljuvač ali eto kad mi već pitaš čim nisam zadovoljan da kažem. Izvinite svi na dužini posta
alkohol i kemijaRN87 je napisao/la:Hehe mislim moze hemija
Ok odakle je taj drugi?pitarbordo55 je napisao/la:dolazi još jedan igrač uz Bugarina vjerujte ako hoćete vidjeti će te u ponedjeljak
Iz Bugarske logicnoAdiFKS je napisao/la:Ok odakle je taj drugi?pitarbordo55 je napisao/la:dolazi još jedan igrač uz Bugarina vjerujte ako hoćete vidjeti će te u ponedjeljak
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, edgarallanpoe04, Hamagara, kogmagie46, nedimmmm1337, plisek, Serha, trunks1946, ubipara, Vanja8 i 82 gosta.