FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 28 jan 2016, 22:53

Serendanje po Upravi i citavom FKS se nastavlja i 50 ti dan pauze.. :kafa:

Idemooooo po 51 prvi dan..

Mozete pricati sta hocete za Haad, ja sam zadovoljan i nadam se da ce ostati jos dugo sa nama.
Kako mi budemo probijali svoje mogucnosti tako ce nas i partneri pratiti

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 28 jan 2016, 22:54

visokohz je napisao/la:Ma ne vjerujem vise nikom dok ne vidim zvanicno sve te Bugare okacite macku o rep
Eeee ne vjerujem nikom Amre miii :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jan 2016, 22:56

pa bugari dobro dosli u pakao
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jan 2016, 22:57

Hajmo sad malo euforije par dana. Crnjcimo evo mjesec dana :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 jan 2016, 22:58

slika

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 jan 2016, 22:59

Neamijemo se euforisat krokodile to nam sepocesto obilo obubrege a kasmo tuzni i nikaki sto bi reko pop za heroin tasmo najjaci
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 jan 2016, 23:00

Zip je napisao/la:Serendanje po Upravi i citavom FKS se nastavlja i 50 ti dan pauze.. :kafa:

Idemooooo po 51 prvi dan..

Mozete pricati sta hocete za Haad, ja sam zadovoljan i nadam se da ce ostati jos dugo sa nama.
Kako mi budemo probijali svoje mogucnosti tako ce nas i partneri pratiti
Tako je podrzimo domace! HAADalj je trenutno najbolja slika stanja u kojem se nalazi Sarajevo :opaopa:
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 28 jan 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jan 2016, 23:00

Evolution87 je napisao/la:pa bugari dobro dosli u pakao
antologijska :njanjanja: :njanjanja:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 jan 2016, 23:00

12-0-0

:mrgreen: :opaopa: :bow:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

BordoDiv
Kontakt:

Post Postao/la BordoDiv » 28 jan 2016, 23:01

sarajevo sampion

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jan 2016, 23:01

RN87 je napisao/la:Neamijemo se euforisat krokodile to nam sepocesto obilo obubrege a kasmo tuzni i nikaki sto bi reko pop za heroin tasmo najjaci
Sta fali, malo magijee, malo hemijeeee

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 jan 2016, 23:02

Hehe mislim moze hemija

eracinzeljez mebej et aj

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 28 jan 2016, 23:04

Sarajevo sampion :bih:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jan 2016, 23:05

jurisicduska je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:@pitarbordo55
Jel majke ti, samo zbog toga si se registrovao?

Duška,
Konkretno, kojim dijelom rada rukovodstva nisi zadovoljan?
Ja npr. mislim da je naš naj problem, rasulo u akademiji i školi fudbala.
Za većinu forumaša ne zadovoljstvo radom uprave je ne dovođenje imena...
Prvo čim nisam zadovoljan je davanje izjava u ime FK Sarajevo i ostajanje pri njima. Da bih ti bliže objasnio, borba protiv korupcije, tužit ćemo Šaviju, nema avazsporta raskidamo saradnju, dan poslije intervju Kusturice, u Sarajevu nema mjesta menadžerima. Sve su to izrečene pa pogažene riječi. Da ne govorim o Muharemoviću I Blagojeviću i šta o tom misli.

Drugo čim nisam zadovoljan je probijanje roka gradnje kampa, iz ovog ili onog razloga, ne zanima me pretjerano, moglo se završiti na vrijeme da se radilo kako treba. Neću ni da ulazim u to što nije jer bi vjerovatno morao biti nezadovoljniji nego što jesam.

Treće nisam zadovoljan transfer politikom, nisam zadovoljan brojem odlazaka i dolazaka i tu uopšte ne mislim na ovaj rok, mislim na cjelokupni period od kad je ova uprava. A i prije ove Uprave to nam dođe ko neki usud. Dovedi sposobnog čovjeka na mjesto sportskog direktora daj mu sve ovlasti. Ko Zahović, drugačije ne može.

Četvrto nismo zadovoljan ne postojanjem modula ponašanja za fudbalere Sarajeva, dozvoljavanje miniranja, deminiranja, razmininaranja. I tako. Vidjet ćemo da li će se to promijeniti.

Peto nisam zadovoljan strukom koja radi sa djecom. Akademijom općenito. Broju igrača koji su prošli kroz Akademiju što naših što stranih. Neki su bili na papiru a nisu igrali, neki su upali preko nekog, neki se zapostavljaju. Evo recimo dva momka koja su tu sve vrijeme nisu provedena na pripreme a druga dva jesu kako i zašto niko ne zna.

Šesto nisam zadovoljan brojem trenera koji prolaze kroz Sarajevo i svaki ima svoje i dok on nadođe dođe neki drugi i hajmo na novo, nove ideje i nove vizije.

Nisam zadovoljan odnosom prema navijačima. Prvih par godina bilo je transprentno. Anuelni izvještaji, budžet, sve su govorili. Sad ko sekta, paušalne izjave za medije probili budžet kako i zašto niko ne zna. Dobro Tanu odgovaraju ne odgovaraju meni, taj argument znam.

Nisam zadovoljan isplaćivanjem za raskid ugovora moglo se dogovoriti na drugi način i pronaći klub i tako dalje.

Nisam zadovoljan dobavljačem opreme, igramo u rozim dresovima, jednom bojom šorca drugoj majice, nekvalitetnim, skupim i pri tom nemamo ništa od tog ugovora, čak mi plaćamo za to. Helem kakve su tu šeme malo ko zna.

Nismo zadovoljan rodbinskim vezama u klubu, svakom možeš naći neku šemu.

Nisam zadovoljan sa dva oružara koja su odmah morala dobit otkaz nakon afere Lech a oni su i dalje tu a ne znaju oprati opremu i popeglati, igrači se žale na mnoge stvari, na smrad, na nepopeglanost i tako dalje.

Nisam zadovoljan da naša skauting služba ne zna ko je Redžić i ne vidim smisao njenog postojanja ako ne znaju ko je najtalentovanije dijete u državi.

Nisam zadovoljan petim mjestom. Nismo zadovoljan što smo u dvije godine od veze Cimirot Jajalo došli na Rustemović Berberović.

Nisam zadovoljan kartama koje su blago rečeno skupe, i nesrazmjeran je odnos kvaliteta naspram cijene. Kad budete prvi stavite ovako karte neću se žaliti. Kad vas mlatnete Mladost stavite karte ko i Mladost koliko god glupo zvučalo tako treba.

Nismo zadovoljan mutnim likovima po ložama d
Džekom Muminovićem, Šajom i još par. A možda ne bih ni smio o tom, biće nekih prijetnji. O tom se šuti. Šššš svi.

Nisam zadovoljan odnosom prema najvećoj legendi kluba. Sramoćenju njegovog imena i prezimena i turnirom koji mi trebamo organizovati a ne neko deseti i poslat najjaču ekipu tu. To je naša najveća legenda nemamo veće.

Nisam zadovoljan zato što se u Međugorje otišlo kasnije od planiranog jer je kasnila isporuka trenerki i jakni i zato što niko neće odgovarati za to.

Nisam zadovoljan što se sportskim prijateljima daje kamp a djeca nam treniraju u salama fiskulturnim.

Nisam zadovoljan jer stagniramo. Ako je naš domet 2 trofeja za dvije godine pa stagniranje **** ga onda.

I sad sam ja jel de pljuvač ali eto kad mi već pitaš čim nisam zadovoljan da kažem. Izvinite svi na dužini posta
ok, naveo si dosta dobre razloge, u nekima se slazem da si upravu neke ne,u sustini jako dobro si sročio ovu tvoju analizu, te bih ti na keke odgovorio mijim saznjanima.

1. Ima dosta ne promišljenih izjava, vjerujem da ih daju na prvu, ali čime potvrđuješ ne podizanje tužbe protiv Šavlije( bio je obećao da će se javno izvinuti, ako povučemo tužbu za kaljanje ugleda), za članak u avazu o Blagojeviću vjeruj mi da je lažan, kao i ono da je budjet probijen, nije probijen već zaustavljeno opterećivanje buđeta nagomilavanjem igrača koji su na tribinama, za menađere nikad čuo ( mislio je na menađere koji danima opsjedaju neke igrače pogotovo mlade).

2. Za probijanje roka je odgovorna firma koja ga je gradila nije ga uprava gradila, penali su plaćeni za probijanje i za neke još stvari koje su odstupile od idejnog projekta.

3. Slažem se, pogubno je bilo toliko vjere dati Ibrakoviću i preporukama scauta.

4. Koliko ja znam postoji pravilnik o ponašanju igrača, pa su po tom pravilniku neki bili i kažnjeni( ako na to misliš).

5. Glavni problem po meni, ništa tu nije kako treba, još uvjek postoji ona "igra onaj kojem babo više plati" 100%, treneri katastrofa, čast izuzecima.

6. Slažem se, jel vrijeme da Ješiću bez uplitanja pružimo podršku i da ga istrpimo u slučaju loših rezultata i jel on taj kojem ovo trebamo pružiti.

Ko je potvrdio cifre koje su isplaćene za raskide ugovora, meni je došla info (jak izvor) da je to ukupno oko 110h km ( bila je klauzula u ugovoru koje je igrač morao ispuniti a vecina nije (minutaža i stalne povrede).

Oprema je loša al ono pravo i treba je mjenjati, da ti je i umbro dobavljač plaćat ćeš je skuplje nego ovaj haad, ja nisam još čuo za nekog proizvođača da daje opremu đabe.

Koje rodbinske veze, ja ih ne znam, vjerujem da ih ima otuda i jesu problemi i u akademiji i u scauting službi tipa "ovaj je nekad igro za Sarajevo, daj da mu se odužimo, čitaj Zukić( jedan od naj lošijih trenera koje je škola imala, tako kažu stručniji od mene il Uščuplić mlađi).

Evo ja ti garantujem ( koliko god cijeniš) da je Ređzićev menađer kontaktiran, ali nije se postigao dogovor kažu traži da ima minute a Ješić to ne garantuje.

Cijene godišnjih za članove bi možda mogle biti malo manja bar još 5-10km, ove jednokratne su znale biti poskupe, ja bih stavio jedinstvenu kartu za nas od 5km , za goste 10km, bili bi svi zadovoljni.

To što su u loši ti tipovi ne mora značiti da imaju nekog hajra od kluba.

Turniri u malo fudbalu su rizik za povrede i svi jači treneri se ne slažu sa igranjem malog fudbala, al se treba napraviti izuzetak sa turnirom za Asima.

Djeca ne treniraju u salama već u vistafonu na otoci, kako će trenirati u kampu na minusu pa kad se dijete prehladi eto roditelja da galame na sve.

Dva trofeja za dvije godine je super uspjeh, za stagnaciju nisi upravu sezona nije završena, možda bude i treći trofej, il si već baco kašike, šalim se.

"pluvač"?, zar sam ti rekao nešto takvo, diskusija da, kritikovanje na činjenicama, nikako na šupljim pričama koje nam plasiraju dušmani sa grbavice.

I Duška šta imaš reći na optužbe tužilaštva da te kontaktirao Dautbašić i radončić,,, hahahaha

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 28 jan 2016, 23:05

RN87 je napisao/la:Hehe mislim moze hemija
alkohol i kemija

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 jan 2016, 23:07

Aaaaa kontam ja sad, ne dolazi nam igrac iz Bugarske vec mozda ovaj sto se preziva Bugarin...
http://www.transfermarkt.de/blaz-bugari ... ler/246348
Al ne kontam sto ce nam jos 1 golman hmm :hmmmmm: :crazy:
1946~

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 jan 2016, 23:09

Jel istina daje bugar brrbatov navono mu simirot reko kose napije vode zbegove mevraca se u bugarsku???

Hehe moze i alkohol steph onje isto dobar za reumu

eracinzeljez mebej et aj

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 jan 2016, 23:09

pitarbordo55 je napisao/la:dolazi još jedan igrač uz Bugarina vjerujte ako hoćete vidjeti će te u ponedjeljak
Ok odakle je taj drugi?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 jan 2016, 23:10

AdiFKS je napisao/la:
pitarbordo55 je napisao/la:dolazi još jedan igrač uz Bugarina vjerujte ako hoćete vidjeti će te u ponedjeljak
Ok odakle je taj drugi?
Iz Bugarske logicno
1946~

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jan 2016, 23:10

Je li kome Zijada ovdje predavala Hemiju :rol: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”