PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
TVOJ POZITIVNI NALAZ UCINIO TE LEGENDOM!
Kazu strumfovi: kako se moze ici u dzamije a ne moze se liga nastaviti.

joj koje ce biti ludilo kad se liga nastavi od 3 do 8 mjesta 6 bodova razlike ! 3 i 4 vrlo vjerovatno donosi evropu. Borba za opstanak Sloboda, Mladost i Celik u 4 boda razlike jedno je sigurno Evropa Sarajevo, Zeljo i ispadanje Zvijezda ostalo je jos 11 kola šarni Mile za nastavak pa da gledamo Široki bez Evrope dosta su se provlacili stimanjem i muljanjem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Bolje da se ne nastavi, Siroki je tako siguran bez evrope.samirr je napisao/la: ↑05 maj 2020, 21:53joj koje ce biti ludilo kad se liga nastavi od 3 do 8 mjesta 6 bodova razlike ! 3 i 4 vrlo vjerovatno donosi evropu. Borba za opstanak Sloboda, Mladost i Celik u 4 boda razlike jedno je sigurno Evropa Sarajevo, Zeljo i ispadanje Zvijezda ostalo je jos 11 kola šarni Mile za nastavak pa da gledamo Široki bez Evrope dosta su se provlacili stimanjem i muljanjem.

Oni ce kad tad dozivjeti sudbinu Brotnja.fks74 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 22:43Bolje da se ne nastavi, Siroki je tako siguran bez evrope.samirr je napisao/la: ↑05 maj 2020, 21:53joj koje ce biti ludilo kad se liga nastavi od 3 do 8 mjesta 6 bodova razlike ! 3 i 4 vrlo vjerovatno donosi evropu. Borba za opstanak Sloboda, Mladost i Celik u 4 boda razlike jedno je sigurno Evropa Sarajevo, Zeljo i ispadanje Zvijezda ostalo je jos 11 kola šarni Mile za nastavak pa da gledamo Široki bez Evrope dosta su se provlacili stimanjem i muljanjem.![]()
![]()
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Opet kazem svak sa svakim igrao. Bukvalno i 100% je tako. Prvi ima tri boda vise od drugog. Situacija nije ni slicna holandskoj. Ja bi prvi volio da se nastavi, i to sam vise puta ponovio. Ali ako se ne mogne ne znam sto je tesko prihvatiti kao prvaka prvog na tabeli, da se ne ponavljam zbog cega u mojoj prvoj recenici. Meni su najsmijensiji scenariji koji se ovdje predlazu da se kao odigrjau playoffovi il sta vec prvih par ekipa il prve dvije il kako vec.. To je po meni ok recimo sad u Holandiji, al ovdje je to najmanje receno glupo da se odradi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sta ako se nastavi i nakon tri kola skonta se da je samo jedan fudbaler pozitivan?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Racunica je jednostavna ako se sezona ne nastavi.Sarajevo LŠ,Željo Zrinski Borac EL niko nije prvak niko ne ispada
Fakti
Fakti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E cuj niko nije prvak ahhahahaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:20Racunica je jednostavna ako se sezona ne nastavi.Sarajevo LŠ,Željo Zrinski Borac EL niko nije prvak niko ne ispada
Fakti
Mi prvi al nismo prvaci. Pa bolan najsolidniji advokat bi tuzbom dobio parnicu u prvom rocistu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije odigrano 70% mečevaPantelija je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:50E cuj niko nije prvak ahhahahaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:20Racunica je jednostavna ako se sezona ne nastavi.Sarajevo LŠ,Željo Zrinski Borac EL niko nije prvak niko ne ispada
Fakti
Mi prvi al nismo prvaci. Pa bolan najsolidniji advokat bi tuzbom dobio parnicu u prvom rocistu![]()
Znači po tvojoj logici dogodine poslije 2 kola ako se zaustavi prvenstvo a Sarajevo bude prvo treba dodijeliti titulu

#Punoljetstvo
Igrao je svako sa svakim. Sasvim dovoljno da svaki sportski sud presudi u korist prvoplasirane ekipe, uz to jos i 3 bobe prednosti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
2 kola? Jel me zezas... Vidis kako nisko padate.. Cuj dva kola...naravno da to svako normalan ne bi pristao... Ovdje je druga situacija..BosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:53Nije odigrano 70% mečevaPantelija je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:50E cuj niko nije prvak ahhahahaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:20Racunica je jednostavna ako se sezona ne nastavi.Sarajevo LŠ,Željo Zrinski Borac EL niko nije prvak niko ne ispada
Fakti
Mi prvi al nismo prvaci. Pa bolan najsolidniji advokat bi tuzbom dobio parnicu u prvom rocistu![]()
Znači po tvojoj logici dogodine poslije 2 kola ako se zaustavi prvenstvo a Sarajevo bude prvo treba dodijeliti titulu![]()
A sta cemo sa dva velika poraza Sarajeva protiv Zelje? Moramo i to nekako ubrojat

-
- Kontakt:
Kad jedan tako mali klupcic 2 puta pobjedi najveci klub u drzavi, onda taj klupcic zasluzuje bar utjesni pehar.

Sedma Velicanstvena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Od 33 kola odigrano 22 i po tebi nije igrano 70% mecevaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:53Nije odigrano 70% mečevaPantelija je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:50E cuj niko nije prvak ahhahahaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:20Racunica je jednostavna ako se sezona ne nastavi.Sarajevo LŠ,Željo Zrinski Borac EL niko nije prvak niko ne ispada
Fakti
Znači po tvojoj logici dogodine poslije 2 kola ako se zaustavi prvenstvo a Sarajevo bude prvo treba dodijeliti titulu![]()
Pa sto bar dok je corone nisi koji cas online iz matematike odsluso
Glup si!!!! Mnogo....BosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:53Nije odigrano 70% mečevaPantelija je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:50E cuj niko nije prvak ahhahahaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 maj 2020, 02:20Racunica je jednostavna ako se sezona ne nastavi.Sarajevo LŠ,Željo Zrinski Borac EL niko nije prvak niko ne ispada
Fakti
-
- Kontakt:
Mjerna jedinica za glupost BosniaBoston 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.