Safet Sušić - Pape

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cautinho » 26 avg 2013, 19:42

Ova tema uvijek aktivna,a nikad ne steknem utisak da se vodi diskusija o Papetu.
Evo danas na redu Vrsajevic.
Na spisku ima puno igraca,a realno je da ce ih igrati 11+ 3 izmjene.
Hoce li tu biti prostora za Avdiju?
Sumnjam.
Vecina ovih igraca je pozvano da bude s timom i da upiju atmosferu i da se osjecaju pozitivno.
Jedan Pandza bez kluba je pozvan,sigurno ce i njemu biti draze sa reprezentacijom nego preko tv-a gledati duel sa Slovacima.
Dodje mu jos vise muke.
Zna se nasih najboljih 11,a te tri izmjene tesko da ce prije 60+ minute pa se nemojte bojati da ce nesto usratti.
S vremenom ce doci bolji i mlađi igraci,nove generacije,a ovi sto su sada tu ce sa vremenom i isceznuti.
Tako je to i tako ce uvijek da bude.
Prvi put u historiji BiH nesto u drzavi dobro funkcionise,pa hajmo to podrzat i ispostovat do kraja.
U Savezu se radi dobar posao,a sa vremenom cemo dostici i neki veci napredak i naci konstantu kroz godine.
Zasad smo samo dobar potencijal za vrh.
A i to jest puno.
Keep walking.

grgr
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la grgr » 26 avg 2013, 20:01

Inace mi smo uvijek vrsili promjene u veznom redu u 90 % slucajeva ... Ja evo vec vidim 2 od 3 zamjene to su hajrovic i visca... A zavisno od toga da li ce biti medo ili rahimaga na terenu vjerujem da ce nekog od njih zamjeniti i zahirovic... U odbrani mi nista ne smijemo mijenjat inace raspad sistema pocinje XD

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 avg 2013, 20:03

grgr je napisao/la:Inace mi smo uvijek vrsili promjene u veznom redu u 90 % slucajeva ... Ja evo vec vidim 2 od 3 zamjene to su hajrovic i visca... A zavisno od toga da li ce biti medo ili rahimaga na terenu vjerujem da ce nekog od njih zamjeniti i zahirovic... U odbrani mi nista ne smijemo mijenjat inace raspad sistema pocinje XD
Dovoljno je da Zahirovic udje i eto problema.Ipak se nadam da Susic nije toliko glup.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 avg 2013, 20:11

Consigliere je napisao/la:Sta je sa Francuskom? Ubacivanje maestra Maletica nakon cega primamo gol...
Maestro koga bi ti ubacio umjesto Mujdze kojem je Malouda slomio nogu? Pjanica na desnog beka? Ili mozda Dzeku?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 avg 2013, 20:17

Amar Dzeko je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Sta je sa Francuskom? Ubacivanje maestra Maletica nakon cega primamo gol...
Maestro koga bi ti ubacio umjesto Mujdze kojem je Malouda slomio nogu? Pjanica na desnog beka? Ili mozda Dzeku?
O tome je selektor trebao misliti ranije i imati adekvatnu zamjenu na klupi a ne Maletica.Krivica je njegova i nicija vise.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 avg 2013, 20:19

Miske10 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
O tome je selektor trebao misliti ranije i imati adekvatnu zamjenu na klupi a ne Maletica.Krivica je njegova i nicija vise.
Pa koga? Ko je taj desni bek a.k.a. Richards kojeg mi imamo a Pape ga ne zove?!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 avg 2013, 20:27

Trebao ga je pronaci,makar u premijer ligi BiH.Ubijedjen sam da bi i taj odigrao bolje nego Maletic,koji i nije uopste bek.Te amaterske stvari Susic radi i dan danas i to je ono sto mu ja zamjeram.Na neke pozicije gomila igrace a na nekim mu hronicno fali igraca.Recimo,objavi spisak od 20-ak igrac a od toga svega 5 iz zadnje linije,evo tek sad ih konacno ima nesto vise.To ne moze tako.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2013, 20:28

Trebao je Pape misliti prije 22-23 godine pa napraviti jednog desnog beka.
Celik!3,2,2.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 avg 2013, 20:29

Bosniacum Lilium je napisao/la:kakvih parmaka ima na forumu :lol: :lol: :lol:

znaci navalili ko mutavi na telefon :shock:
vala bas.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 avg 2013, 20:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Trebao je Pape misliti prije 22-23 godine pa napraviti jednog desnog beka.
Care moj,on je selektor i on bira igrace.Ne moze imati jednog desnog beka i kad se on povrijedi(Francuska)umjesto njega uvesti desno krilo da ga mjenja,koje je usput veoma lose.To je nedopustivo i amaterski a ti misli sta god hoces.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 avg 2013, 20:38

Miske10 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Trebao je Pape misliti prije 22-23 godine pa napraviti jednog desnog beka.
Care moj,on je selektor i on bira igrace.Ne moze imati jednog desnog beka i kad se on povrijedi(Francuska)umjesto njega uvesti desno krilo da ga mjenja,koje je usput veoma lose.To je nedopustivo i amaterski a ti misli sta god hoces.
Pa jel ti kontas da nemamo vise kvalitetnih desnih bekova osim Mujdze, i da tek sad imamo Bicakcica,koji moze solidno odigrat desnog beka? pa eto ti mislis umjesto PApeta, reci nam kako bi ti to organizovo?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 avg 2013, 20:41

OOO Boze evo ih ponovo :lol: :lol: :lol: Nekima ovdje stvarno treba medalje dodijeliti za neumornost kad je pljuvanje selektora i igraca u pitanju :D :D Svaki put ista prica. Kad se objavi spisak-Pape idiote, klocino pojma nemas. Sto ne zoves ovoga, sto ne zoves onoga. I onda pobjeda i mijenja se ploca-Pape legendo, Pape najbolji. Aman Boze hocete li se ikad umoriti? Hajd sto ste sami sebi dosadili, al sto smoriste normalan svijet na forumu. :shock: :shock:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 avg 2013, 20:44

Kolega Henderson je to najbolje opisao ;)
Henderson je napisao/la:14.08.13. Bosna i Hercegovina - SAD 3 : 4
07.06.13. Latvija - Bosna i Hercegovina 0 : 5
22.03.13. Bosna i Hercegovina - Grčka 3 : 1
06.02.13. Slovenija - Bosna i Hercegovina 0 : 3
14.11.12. Alžir - Bosna i Hercegovina 0 : 1
16.10.12. Bosna i Hercegovina - Litva 3 : 0
12.10.12. Grčka - Bosna i Hercegovina 0 : 0
11.09.12. Bosna i Hercegovina - Latvija 4 : 1
07.09.12. Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 1 : 8
15.08.12. Wales - Bosna i Hercegovina 0 : 2
01.06.12. Meksiko - Bosna i Hercegovina 2 : 1

Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 avg 2013, 20:45

calcio je napisao/la:Kolega Henderson je to najbolje opisao ;)

Tačno sam neke likove poželio vidjeti na ovoj temi, nisam ih vidio od juna prošle godine. Danas je za njih prvi maj, praznik ponovnog uzimanja tastature u ruke. Treba ih razumjeti, nije lahko skupljati bijes u sebi 14 mjeseci i onda napokon dočekati taj dan bez da se šta napiše.
Ja trazih ovaj post da nadjem ali nisam uspio :D Aferim Calcio :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 avg 2013, 20:49

soccerfan je napisao/la:

Ja trazih ovaj post da nadjem ali nisam uspio :D Aferim Calcio :)
To je zato jer su se raspisali na ovoj temi u zadnje vrijeme, sto potvrdjuje poentu :D
Koja je milina bila onih 14 mjeseci... desavali su se tek sporadicni napadi pljuvaca :)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 avg 2013, 20:55

A gde je Cocalic?

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 26 avg 2013, 21:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:kakvih parmaka ima na forumu :lol: :lol: :lol:

znaci navalili ko mutavi na telefon :shock:
:mrgreen:

Cuj pozivat igrace da ih se provjeri. :lol:

Sta imas provjeravat balvane i panjine. Nije im Pape kriv sto ne mogu makar do solidnih klubova da dobace. BiH je, neko rece 13. repka svijeta i kao takva nije od onih gdje ce trecerazredni poluamateri poput Cocalica i Mahmutovica biti dobrodosli. Mi primamo samo prvovrazredne profesionalce. A njih je lahko probrat medju ovom gamadi, oni znaju koliko su dobri i sigurno nece zavrsiti u nekom lijevom klubu. Takvi igraci su Seferovic, Kolasinac, Edhem, Halilovic, Jedvaj, Dino i njima slicni.

To su igraci kalibra za ovu reprezentaciju. Do njih je da izaberu, a mi cemo njihov izbor postovati. B i C igracima u ekipi koja hoce trofej nema mjesta. Ako mislite da ova repka ne zeli trofej,sackajte komentare kad pocne SP, i jednih i drugih, i igraca i navijaca. Pamet u glavu. B igraci nikad nikom nista dobro nisu donijeli.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 26 avg 2013, 22:07

Nemam nista protiv Papeta, da razjasnimo. :D
Samo glupo mi kad kaze nije imao nikakva druga rijesenja kad prica o Pandzi i Ibri. Zar nije mogao Cocalic umjesto Pandze da uleti ? Dok je Besica MORAO pozvati.

Al' eto nek on pobjedi Slovake dva puta i nije me briga bas ko igra, samo za Brazil ako Bog da MORA naci zamjenu za Rahimica, to jednostavno mora. Dok se nadam da ce Kola isto zaigrati za nas pa...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 avg 2013, 22:37

[youtube][/youtube]

Sam je odgovorio na sva pitanja i čak kaže da je Hajrovića još prošle godine gledao.

Mlada reprezentacija igra dvije važne utakmice sa Mađarskom i Autrijom, tako da nema potrebe uzimati Bešića iz U-21, kada je njima potrebniji.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 avg 2013, 22:48

Orao je napisao/la:Nemam nista protiv Papeta, da razjasnimo. :D
Samo glupo mi kad kaze nije imao nikakva druga rijesenja kad prica o Pandzi i Ibri. Zar nije mogao Cocalic umjesto Pandze da uleti ? Dok je Besica MORAO pozvati.

Al' eto nek on pobjedi Slovake dva puta i nije me briga bas ko igra, samo za Brazil ako Bog da MORA naci zamjenu za Rahimica, to jednostavno mora. Dok se nadam da ce Kola isto zaigrati za nas pa...

Niej mogao i tacka. Da je htio nove igrace, isprobao bi ih ranije, a ne sad u najvaznijem dvomecu koji cemo igrati..
Cemu jednu krampu ( Zahirovica koji je vec dugo tu ) mijenjati za drugu ( Cocalic ). Valjda prednost kod ovih odluka ima onaj igrac koji ima duzi staz u reprezentaciji i koji je vec uklopljen u tim, atmosferu i igrace. Osnovna baza je tu i nema potrebe da se mijenja. Da se razumijemo nista protiv ovih igraca, krampa je figurativno receno.
Zbog cega u jednim kvalifikacijama isprobati preko 30 igraca kad smo ubjedljivo prvi u grupi. Jel se pobjednicki sastav mijenja ?
Zar sada kad smo prvi u grupi kroz nasu reprezentaciju mora da prodefiluje 30-40 igraca od kojih nema nikakve koriste sem licne promocije u kojoj bi se prodali. Zar se mora praviti novi cirkus nakon odlaska one mafije u kojoj su Jakirevici bili u prvom timu a jedan Rahimic u TOP FORMI nije mogao prismrditi sastavu. Sad se isti taj Rahimic proziva zbog poziva a da je bilo prijasnje volje i zelje bivseg mafijaskog saveza sad bi ovaj igrac imao preko 100 nastupa za repku.
Kad je vec napravljena baza od 25-26 igraca zasto je mijenjati drugim igracima koji dosad nisu imali kontakta sa nama. Cemu pozivanje igraca ako taj isti ne odskace od ostatka ?
I na kraju, mislim da smo mi jedina reprezentacija u evropi pa i sire koja je na prvom mjestu a ciji navijaci i "dobronamjernici" imaju velike zamjerke da ne kazem pljuvanja prema selektoru drzavnog tima. Takvim odnosom ala gringo ne zasluzejemo ovu reprezentaciju. I na kraju dodje mi isti ti i na post odgovori sa ( :lol: ). Argument smajli, kako da ne.
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.