Ma jok daj da mi pobjedimo a treneru se svakao trese skemlija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jok daj da mi pobjedimo a treneru se svakao trese skemlija
Historicar je napisao/la: ↑05 nov 2021, 20:53Eh kako bi nam Zakaric legao umjesto Fanima, vidim istice mu ugovor u januaru.
Nepostoji igrac na svijetu da bi odgovaro ovoj ekipi jer ovo nije dizelaska ekipa ovo je LERA EKIPA pomicu se samo ako ih koji protivnicki igrac pogura ili vjetar..
Pa zato i govorim, nije rjesenje dodavati jos jednog netrkaca, nego mijenjati ove postojece momcima koji ce ginuti za svaku loptu. Zakaric jeste majstor, ali u ovom trenutku mozda ne najbolje rjesenje za nas.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 22:42Nepostoji igrac na svijetu da bi odgovaro ovoj ekipi jer ovo nije dizelaska ekipa ovo je LERA EKIPA pomicu se samo ako ih koji protivnicki igrac pogura ili vjetar..
Ovde nije motor rikno vec ovo je golf 2 ka bez motora i mjenjaca a i vozac koda je bio kod radovana na sokocu u ordinaci
Šta da van rečen?miky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:12Oviiiiiii travnjak je bio jako neuvjetan za igru,oviiiii falilo nam je igraca upoznati ste da nam Fanimo vise nije na dispoziciji,tu su jos neki nogometasi koji nam nisu bili na dispoziciji iz ovih ili onih razloga.Oviiiiiii imali smo potrebnu energiju,oviiiii zadovoljan sam kakvu je momcad zelju pokazala,oviiii virujem da ce to biti jos bolje kad budem sve nogometase imao na dispoziciji.
Oviiiiiii necu vam reci sta sam jeo.
miky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:12Oviiiiiii travnjak je bio jako neuvjetan za igru,oviiiii falilo nam je igraca upoznati ste da nam Fanimo vise nije na dispoziciji,tu su jos neki nogometasi koji nam nisu bili na dispoziciji iz ovih ili onih razloga.Oviiiiiii imali smo potrebnu energiju,oviiiii zadovoljan sam kakvu je momcad zelju pokazala,oviiii virujem da ce to biti jos bolje kad budem sve nogometase imao na dispoziciji.
Oviiiiiii necu vam reci sta sam jeo.
Ako ne bude radio ima li opcija "napusti sator"
Ti očito imaš problem sam sa sobom.
Soba mi je uredu, malo sator zateze ali rijesit ce se.
Benko cijelu karijeru trcao po tepisima, dodje u kaljuzu u Gradacac i zabi najljepsi gol te sezone u PL. Ko zna zna. Svaki izgovor generalno je odlika slabica i narcisa. "Eto, samo da je tersn bio bolji, mi bismo...". Ako se ublehar danas bude vadio na teren, pokazat mu snimke prethodnih 15 utakmica, barem 10-11 je odigrano u vrhunskim uslovima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2021, 08:31Kakva je kvota da cemo danas zabiti vise od 1 gola?
I koji ce danas izgovor biti?Garant kisa i teren...Meni ti tipovi izgovora nikad nisu bili jasni,koliko je tebi los teren toliko je los i protivniku,sve sto tebi ne ide na ruku,istom mjerom ne ide ni protivniku.Ali dobro ako to ne prodje onda ide "Oviii ovoj ekipi fali svjezine,oviiii usli smo dobru u utakmicu ali nismo mogli izdrzati i Radnik je uspio postici zgoditak na gresku odbrane","mogu biti zadovoljan pristupom i samom igrom"(iako statistika kaze 2 suta u 90 min...)
I onda slag na tortu "oVa eKiPa nIjE pRosLa pRiPrEmE"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 262 gosta.